Q abeeyyy bu arka kısım çelik gibin kapak vardı ya. ondan nerden buluruz senin resmini koyduğun vardı şık bişe..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Cut The Rope Ücretsiz
App Store - Cut the Rope: Experiments
hightway rider 5gundur buna sarmıs durumdayım rekorum 130
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
King's Empire oynayan var mı ? Yeni indirdim sayılır ama acayip sardı oyun.. Online strateji oyunu. Karışınızdaki oynayanlar da gerçek tabi
App Store - King's Empire
Blood & Glory 400 kusur mb oyun ama bence hakedıyor. Cok kalıtelı
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Öncelikle apple dünyasında yeni olduğumu söylemem lazım. Dokunmatik alet özürlü olan ben Arenimo'dan ipad2 aldım. Yavaş yavaş alışıyorum, öğreniyorum. Aldıktan sonra 5.1.1 OS'yi kurdum. Tüm eski bilgiler silindi. Tertemiz bir ipad oldu. Bugün de absinthe 2.0.1 ile jailbreak yaptım.
Soru şudur ki,
Yaptık jailbreak'i peki her istediğimi nasıl yükleyecem? Applestore'a girdiğimde hala paralı görüyorum.
Bunu kaldırmak istediğimde yeni ios yüklemeden nasıl kaldırırım
Ayrıca,
Önereceğiniz işe yarar uygulamalar varsa söylerseniz sevinirim.
abi googleda cydia source yazarmısın ordan nasıl eklemen nasıl indirmen gerektiğini söylüyor kaynakları ekleyip o kaynaklardaki dosyaları görüp indiriyorsun misal installous. appstoredaki çoğu uygulamanın cracklisi installousda mevcut ordan indirebilirsin hatta bazı tweak ler direk appstoreda installin altına installous butonu ekliyorios güzel çabuk alışırsın hayırlı olsun..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)