User Tag List

Sayfa 241/692 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
13131 sonuçtan 4.561 ile 4.579 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eee nasılmış ios6 kimseden ses çıkmadığına göre telefonlarını tamire mi götürdü

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısınız görmemişimde, döwseydiniz
    olurmu oyle sey , kısa ve net kelimeleri yalnıs yorumlamıssın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi yükleme bitti ssorunsuz.. yeni yüklediğinden heralde, bariz yavaşladı.. ios 5'de de böyle olmuştu, sonradan açıldı kurcalamaya başladım şimdi.. yorumları yaparım birazdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelleme sonrasında artık Youtube uygulamasının ve Google Maps'in olmadığını göreceksiniz. Ama üzülmeyin Youtube'ın resmi uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Google'ın haritaları da artık yok, Apple kendi haritalarını 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak kullanıyor artık. Apple'ın haritalarında coğrafi özellikler de mevcut olacak.

Artık ücretsiz uygulamaları App Store'dan yüklemek tek tıklama ile mümkün hale geliyor, çok fazla uygulama yükleyenler için harika bir özellik diyebiliriz.

iOS 5'teki Twitter entegrasyonunun bir benzeri artık Facebook için de var.Facebook arkadaş listesindeki profil fotoğrafları, telefon ve email bilgilerini doğrudan rehberle senkronize olabilecek.

'Ben sana döneceğim' deyip de dönmediğiniz kişileri artık iPhone size hatırlatacak. ya da gelen sesli çağrılara SMS ile cevap verebileceksiniz. IOS6 ile birlikte çağrı geldiğinde ekranda "mesaj ile yanıtla" ve "daha sonra hatırlat" seçenekleri geliyor.

Do Not Disturb (beni rahatsız etme) özelliği ise arandığınızda telefonunuzu meşgul gösterecek ve gelen çağrıları da cevapsız çağrı olarak kaydedilmesini sağlıyor. "Kafamı dinlemek istiyorum, kimse beni rahatsız etmesin" diyenler bu özelliği sıkça kullanacaktır.

Gizlilik konusunda Apple'ın başı çok ağrıdı ve artık iOS 6'da gelen yeni gizlilik ayarları ile özel hayatın gizliğini ihlal edebilecek temel bilgilere (Kişiler, Fotoğraflar, Takvim, Lokasyon, vs.) erişim sağlayan uygulamaların listesi görülebilecek ve ayarlanabilecek.

İOS 5'te fotoğraf ve videoları e-mail olarak göndermek mümkün olsa da maillere fotoğraf ve video ekleyebilme seçeneği bulunmuyordu. Artık iOS 6 ile bu eksiklik de ortadan kalkıyor.

Artık yandaki fiziksel tuş ile sessize alınan cihazın titrememe ayarı yapılabilecek. Yeni titreşim ayarı ile birlikte cihazlar tamemen sessiz bir moda girebilecek.

Yeni eklenen Passbook özelliği de çok konuşulacak gibi görünüyor. Uçuş kartı, bilet, üyelik kartları ve kuponları gibi barkodlu kartları tek bir uygulama altında toplayan Passbook ile alışveriş ve seyahat daha kolay bir hale geliyor.

iPhone 5 tanıtımında gördüğümüz, 180 veya 360 derecelik geniş açılı fotoğraf çekebilmeyi sağlayan Panorama özelliği iPhone 5 dışında sadece iOS 6 yüklü iPhone 4S cihazlarda kullanılabilecek.

iOS 6 ile birlikte Türkçe Q ve F klavye kullanılabilecek. Öte yandan, Türkçe F Klavye sadece iPad'lerde olacak.

OS X Mountain Lion ile birlikte gelen Safari tarayıcısındaki iCloud sekmeleri artık mobil cihazlarla da senkronize hale geliyor. OS 6'da Safari üzerine yapılan bir diğer değişiklik ise, cihaz yan tutulduğunda tam ekran moduna geçebiliyor olması.

VIP mail özelliği ile önemli kişilerden gelen e-mailleri atlama endişesi sona eriyor.

Daha önce sadece wi-fi üzerinden çalışan görüntülü görüşme uygulaması FaceTime artık 3G/4G üzerinden de çalışacak.

Fotoğraf yayını (Photo Stream) özelliğine paylaşım da ekleniyor. Artık fotoğraflarınızı fotoğraf yayını üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

Uygulama kilidi (Guided Access) özelliği ile telefon kilidinden bağımsız olarak istediğiniz uygulamalara kilit koyabileceksiniz. Telefonunuzu kurcalayan meraklılar varsa bu özellik işinize yarayacaktır.

Sevdiğiniz şarkıyı telefon melodisi yapmak iOS 6 ile mümkün hale geliyor. Artık Apple klasikleşen melodilerini kullanmak zorunda değilsiniz.

Bunlar dışında iOS 6 ile birlikte irili ufaklı birçok özellik geliyor. Akıllı asistan Siri'nin artan yetenekleri etkileyici olsa da Türkçe dil desteği olmayan Siri Türkiye için henüz hizmet vermiyor.

Alıntı

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi yükleme bitti ssorunsuz.. yeni yüklediğinden heralde, bariz yavaşladı.. ios 5'de de böyle olmuştu, sonradan açıldı kurcalamaya başladım şimdi.. yorumları yaparım birazdan
    rodaj dan sonra bekliyoruz yorumları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 saat olcak nerdeyse dolmadı gitti arkadaş
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben iso 5 i öğrenemedim daha ne 6 sı
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncelleme sonrasında artık Youtube uygulamasının ve Google Maps'in olmadığını göreceksiniz. Ama üzülmeyin Youtube'ın resmi uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Google'ın haritaları da artık yok, Apple kendi haritalarını 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak kullanıyor artık. Apple'ın haritalarında coğrafi özellikler de mevcut olacak.

Artık ücretsiz uygulamaları App Store'dan yüklemek tek tıklama ile mümkün hale geliyor, çok fazla uygulama yükleyenler için harika bir özellik diyebiliriz.

iOS 5'teki Twitter entegrasyonunun bir benzeri artık Facebook için de var.Facebook arkadaş listesindeki profil fotoğrafları, telefon ve email bilgilerini doğrudan rehberle senkronize olabilecek.

'Ben sana döneceğim' deyip de dönmediğiniz kişileri artık iPhone size hatırlatacak. ya da gelen sesli çağrılara SMS ile cevap verebileceksiniz. IOS6 ile birlikte çağrı geldiğinde ekranda "mesaj ile yanıtla" ve "daha sonra hatırlat" seçenekleri geliyor.

Do Not Disturb (beni rahatsız etme) özelliği ise arandığınızda telefonunuzu meşgul gösterecek ve gelen çağrıları da cevapsız çağrı olarak kaydedilmesini sağlıyor. "Kafamı dinlemek istiyorum, kimse beni rahatsız etmesin" diyenler bu özelliği sıkça kullanacaktır.

Gizlilik konusunda Apple'ın başı çok ağrıdı ve artık iOS 6'da gelen yeni gizlilik ayarları ile özel hayatın gizliğini ihlal edebilecek temel bilgilere (Kişiler, Fotoğraflar, Takvim, Lokasyon, vs.) erişim sağlayan uygulamaların listesi görülebilecek ve ayarlanabilecek.

İOS 5'te fotoğraf ve videoları e-mail olarak göndermek mümkün olsa da maillere fotoğraf ve video ekleyebilme seçeneği bulunmuyordu. Artık iOS 6 ile bu eksiklik de ortadan kalkıyor.

Artık yandaki fiziksel tuş ile sessize alınan cihazın titrememe ayarı yapılabilecek. Yeni titreşim ayarı ile birlikte cihazlar tamemen sessiz bir moda girebilecek.

Yeni eklenen Passbook özelliği de çok konuşulacak gibi görünüyor. Uçuş kartı, bilet, üyelik kartları ve kuponları gibi barkodlu kartları tek bir uygulama altında toplayan Passbook ile alışveriş ve seyahat daha kolay bir hale geliyor.

iPhone 5 tanıtımında gördüğümüz, 180 veya 360 derecelik geniş açılı fotoğraf çekebilmeyi sağlayan Panorama özelliği iPhone 5 dışında sadece iOS 6 yüklü iPhone 4S cihazlarda kullanılabilecek.

iOS 6 ile birlikte Türkçe Q ve F klavye kullanılabilecek. Öte yandan, Türkçe F Klavye sadece iPad'lerde olacak.

OS X Mountain Lion ile birlikte gelen Safari tarayıcısındaki iCloud sekmeleri artık mobil cihazlarla da senkronize hale geliyor. OS 6'da Safari üzerine yapılan bir diğer değişiklik ise, cihaz yan tutulduğunda tam ekran moduna geçebiliyor olması.

VIP mail özelliği ile önemli kişilerden gelen e-mailleri atlama endişesi sona eriyor.

Daha önce sadece wi-fi üzerinden çalışan görüntülü görüşme uygulaması FaceTime artık 3G/4G üzerinden de çalışacak.

Fotoğraf yayını (Photo Stream) özelliğine paylaşım da ekleniyor. Artık fotoğraflarınızı fotoğraf yayını üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

Uygulama kilidi (Guided Access) özelliği ile telefon kilidinden bağımsız olarak istediğiniz uygulamalara kilit koyabileceksiniz. Telefonunuzu kurcalayan meraklılar varsa bu özellik işinize yarayacaktır.

Sevdiğiniz şarkıyı telefon melodisi yapmak iOS 6 ile mümkün hale geliyor. Artık Apple klasikleşen melodilerini kullanmak zorunda değilsiniz.

Bunlar dışında iOS 6 ile birlikte irili ufaklı birçok özellik geliyor. Akıllı asistan Siri'nin artan yetenekleri etkileyici olsa da Türkçe dil desteği olmayan Siri Türkiye için henüz hizmet vermiyor.

Alıntı

Begendim valla ozellikleri jb den vazgecip yuklesemmi yaf

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende indirme işlemi bitti kurma işlemi sürüyor. %50 bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Begendim valla ozellikleri jb den vazgecip yuklesemmi yaf
    başarabilirsin

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şimdi başlattım 6 saat diyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3gs'de şuanda problemsiz çalışıyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yazilim guncellemelerinde goremiyorum ? Nasil yuklemem gerek?

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurulum işlemi sürüyor bende de bakalım ios 6 nasılmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel ozelikler var

-Yukardan asagi surukledigimizde inen perdeye twit ve face kisayolu atilmis. App a girmeden direk oradan guncelleme yapilabiliyor

- app store tasarimi, numara cevirme ekrani ve birkac yerde tasarim yenilenmis.

- arama engelleme olayi cok iyi. Ayarlardan diyorsun ki benj su saatler arasinda aramasinlar.. Arayan olursa direk mesgule dusuyor telefon. Sizde cevapsiz arama olarak gorunuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazilim guncellemelerinde goremiyorum ? Nasil yuklemem gerek?
    telefonu bağla itunes'a oradan update yap çıkar o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk telefondan yüklüyorum ama çok uzun sürüyo bee bu ne arkadaş 45dk oldu daha yarıda yükleme işlemi
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz uzun sürsede sonunda bitti güncelleme bende menüde yer değişikligini grdüm ilk göze batan youtube oldu..önceden güncelleme yüklerken itunes store bağlanmıyor diyordu o sorunda kalktı artık anında güncelleştirmelerimizi yüklüycez..
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygulamalara kilit koymak falan demişler.. çözemedim o kısmı, anlayan olursa bi el atıversin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler