iki arada bir derede kaldım güncellesem mi![]()
heee tamm guncelle deseler guncelıyecem zaten![]()
bende hiç bir değişiklik yok şarj olayı aynı
gereksiz bildirimler kapalı
reklam vs bildirimleri kapalı
ekran parlaklığı kısık
ayrı şu foursquare denen illet yok ilk aldığımda vardı şarjım foursquare sayesinde 3 saat gidiyodu devamlı yer bildirimnden dolayı sildim 1 gün gidiyo artık mail feys vs kullanımıyla birlikte
Sarz benimde cok yavas doluyor nerden gectik ios 6 ya
güncellemediyseniz GÜNCELLEMEYİN derim.
jailbreak çıkmadığı için bütün programlarım gitti (Whatsapp, PES vb.)
numara çevirirken çok kasıyor. müziklerim silindi.
sen jailbreaklı cihazına installious tan yüklediğin programların çalışmayacağını bilmiyor muydun..
yine müziklerinin silineceğini bilmiyor muydun? Yedeklerini almadın mı?
bodoslama bir şeyler yapıyorsunuz, heyecanla, yedek almadan, bilgi sahibi olmadan, bilgi sahibi olan kişilere bir şeyler sormadan, hadi onu da geçtim nette 3 dk ayırıp incelemeden araştırmadan, kimisi müziklerini kaybediyor, diğeri tel rehberini, öteki programını kaybediyor, sonra kabahat telefonda mı oluyor..
hmm.. oldu..
Cihazın şarj olma süresi de çok iyi, şarj harcama durumu da çok iyi.. Apple bana özel program mı yaptı da ben sıfır sorun kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum..
İnsanları yanlış yönlendirmeyin!
bu arada 1500 tl lik telefon kullanıyorsunuz, 1.5 TL devamlı kullandığınız kullanacağınız programlara para veremiyorsunuz.. İroniye gel..
korsan kaçak program kullanmayın!
(Burada da var mesela kul hakkı.. Buyur burdan yak.. )
arka 4 lu koltukta beklıyorum sıkıntı yok![]()
bahsedilen sorunların hiç birini yaşamadım,
yüklemeden önce ne varsa hepsi aynen duruyor,batarya düzgün,wlan ile full çekiyor,3G de bile safari farkedilir derecede hızlı.
bodoslama yapılmadığı sürece sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Günde kaç kez youtube açıyorsun?
Ne kadar elzem bir uygulama o youtube?
youtube olmadığını biliyor muydun ios 6 içinde?
sen araştırdın da mı yükledin ios6 yı?
iOS 6 nedir, ne gibi özellikleri var, nasıl yüklemen gerekir bunları öğrendikten sonra mı yükledin?
"Hiç sanmıyorum"
Hiç sanmıyorum çünkü "beleş" whatsapp ın silinince sinirlendin ve kimse kurmasın diye galeyana geldin.
Problem hata ve eksiklik sende ve insanları yanlış yönlendiriyorsun şu anda.. Yapma..
Gece koydum şarja %25 iken sabah %47 di idi şimdi de %60 da şarja koydum 3 saat dışarı çıktım % 37 olmuş nasıl boşalır ya
quantum hocam direk telefondan yüklemeyelim mi ios 6 yı? şu anda benim sürümüm 5.1.1 jailbreaksiz 4s kullanıyorum,itunes dan yedeği alıp direk telefondan yapacaktım ama sen bir iki konudur yapmayın diyorsun elim gitmiyorne sıkıntı çıkartır bize direk cihazdan geçmek?
Bende 2 gün önce geçtim aksine telefon hızlandı ekstralar çoğaldı vs. bence setup unda bi eksiklik olabilir.
telefon üzerinden yapmamak her zaman daha sağlamdır.
yükleyeceğiniz ios6 işletim sisteminin arkasında ios5 den kalan sistem dosyaları var.
bazılarınızın telefonunda jailbreak var.
bu ios6 a ait sistem dosyalarını ters tetikleyebilir, ki sorun yaşayanların hepsi ios5 üzerine kurulmuş telefonlar.
ios6 kurulum dosyasını ayrı olarak indirip itunes üzerinden restore ederek, kurulum sonrasında da ios5 ten (itunes üzerinden) aldığınız yedeği tekrar yüklemeyerek yapacağınız bir ios6 kurulumu en sağlam, en sorunsuz ve en sıkıntısız yoldur.
Rehber, takvim içi notlarınız, notlar arşiviniz vs bunların hepsi zaten icloud dan geliyor kendi kendine.. hiç bir şey yapmanıza gerek yok..
müzikler ve fotoğraflar ise zaten itunes üzerinden yaptığınız için tekrar senkronize edeceksiniz ios6 dan sonra, onlar da gelecek. Önce fotoğrafların yedeğini alacaksınız. mp3 ler için ise yapacak bir şey yok, arşivinizi tekrar oluşturacaksınız eğer hep kullandığınız itunes üzerinden bu yükleme işleminizi yapmıyorsanız..
mp3 leriniz gitmesin istiyorsanız 5.1.1 de kalın.
Ben telefonda ne şarj ne telefonun yavaşlaması ne başka bir sorun asla yaşamıyorum, gayet hızlı bir işletim sistemi olmuş bu sefer. yeni özellikleri de benim aslında ihtiyacım olan şeylermiş, ilk günden bu yana baya yoğun olarak sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
En küçük bir sorun yaşasam memnun olmasam niye insanlara önereyim niye insanların günahlarını alayım? Çok memnunum ki io6 kurun diyorum insanlara ısrarla.. Hatta dün bir tane iphone ve bir tane de ipad2 kurdum, mükemmel durumda her ikisi de şu anda..
Yükleyin arkadaşlar ios6 yı.. Pişman olmayacaksınız..
Ama günlerdir söylediğim gibi doğru method, doğru yollarla..
vay efendim şöyle pişmanım şöyle kötü aman yüklemeyin ben ettim siz etmeyin tarzı yüz tane konudan yüz tane mesajdan çok sıkıldım.. Bilip bilmeden herkes yazıp çiziyor.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)