Teşekkürler low.
bu zoktugumun faceboku arkların bılgılerı teefon rehberıme geldıı bunu nasıl engelelrız ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
turkcell nano sim çıkartmış..
kesmekle vs uğraşmayın.
![]()
İos 6 da youtube olmayinca appstoredan yukledik, birsey aramak isteyince hata tekrar ara diyor bunu nasil cozucez
app de sorun var herkezde öyle şu an çözümü yok güncelleme bekliyoruz. ama youtube sorunsuz video izlemek istiyorsan biraz yukarı çık Prof.İos.user Quantum abeymizin yazdıklarını oku yeter
Ben kendi telefonum dahil 3 adet 4s i ios 6 ya yükselttim. hiç bir problem yok. hatta kendi telefonum için diyebilirimki pil daha uzun gidiyor. hatta telefon biraz daha hızlandı. safariyi söylemeye gerek yok zaten.
denildiği gibi rehberim gitti müziğim gitti diyenler bodozlama girişenler. adam mantıklı bir işletim sistemi yapmış bunu mantığıyla kullanıcaksın kullanmazsan onun bir suçu yok. anlamıyorum diyen gitsin usb bellek tarzı kullanılan diğer telefonlardan alsınlar hem kolay kullansınlar hemde problem yaşamasınlar.
bizim insanımız okumayı sevmiyor. heleki herşeyde türkçe artık ama nafile. bir pencere çıktığında onun içinde yazanları okumadan basıp geçiyorlar sonra veryansın.
neyse; ios 6 nın getirileri götürülerinden fazla ama beni en çok üzen google haritaları olmuştu.
benim navigasyonu kullanış şeklim farklı ben sokak mahalle yazmam
nereye gideceksem şirket olsun sağlık ocağı dahi olsa arattığımda illaki etiketi oluyordu ve direk yol tarifi diyordum işim bitiryordu. malesef apple ın haritalarında etiketleyen yok belki amerikada doludur çok yaygındır ama tr de google ın yer imi ve etiketlerini aratıyor.
sorunumu çözdüm safari ile maps.google.com a girip konum servislerine izinleride verip, ana ekrana kısa yol olarak ekledim artık google haritalarını eskisi gibi kullanıyorum![]()
e60 535d & THE A45 AMG
ha bu arada turkcell in rehber yedekleme app sine güvenmeyin. 5.1.1 de uygulama ile yedek alıyorsunuz sonra ios 6 ya rehberinizi geri yükliyemiyorsunuz çünki turkcell rehber yedekleme ios6 da çalışmıyor uyumlu değil.
birde bir arkadaş bu gelen mesaja bakmayınca 2-3 dakika sonra tekrar uyarmasından gıcık olmuştu artık onunda ayarı gelmiş haberi ola.
e60 535d & THE A45 AMG
bugün aldim iphone 5imi
ama daha acmadim
teshir cihazini inceledim,gercekten ele alinca direk hafiflik ve incelik hissediliyor.
yalniz acinca beni nasil bir süprizin bekledigini bilmiyorum cünkü,
bana söylenen her 3 cihazdan birinin boyali cercevesinde milimetrik ciziklerle cikabilecegi.
beyazlarda bu sorun yok ama cabuk kirlenebilecegini düsünerek yine de siyah tercih ettim.
hayır temizlenmez.
yedeklerini alacaksın, restore yapacaksın![]()
hadi bunuda açıklayın androıd ciler hadi bunuda açıklayın
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test - YouTube
bir sorunum var... geçen app store bir anda almanca oldu be herhangibir şey indiremiyorum yada güncelleyemiyorum ekranda şu hatayı alıyorum;
account nicht in diesem Store
Ihr account ist nicht für Einkauf im Store für 'deutsch' gültig. sie müssem in den Store für 'Turkisch' wechseln, um Kaufe tatigen zu können
anladığım kadarıyla tekrar türkçe yapmam lazım ama nasıl yaparım bulamadım?? bilen var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)