User Tag List

Sayfa 271/692 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
13131 sonuçtan 5.131 ile 5.149 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ios 6.1 bekliyorum emiinim ki wifiden yüklesek bile sorunlar kaybolucak

ios 6 yukleyipte memnun olan 4s sahibi görmedim
    sen bi ara gözlükçüye uğra iyi göremiyorsun.

ben hiç bir problem yaşamadım yaşamıyorumda ios6 da. gayette memnunum 5.1.1 den çok daha iyi oldu. (benim gibi birçok insan var)

milyon kere yazıldı problemlerin neden kaynaklandığı nasıl çözüleceği okumuyorsunuzki.

yedeği itunes den kalıp olarak almayın.

rehberi icloud a yedekleyin.

fotoğraf video vs. yide itools ile veya itunes den manuel olarak koyun bilgisayarınıza.

daha sonra ios6 yı restore ederek yükleyinki telefon işletim sistemi sıfırdan yüklensin. (hani bilgisayarlarınıza format atıyorsunuz ya) böyle daha açıklayıcı oldu sanırım.

5.1.1 den 6 ya güncellemede problem çıkıyor. restore yaparak 6 yüklemek en sağlıklısı.

daha sonra icloud dan rehberinizi, itools veya itunes den resimlerinizi geri yükleyebilirsiniz.

kalıp olarak alınan yedeği geri yüklemeyin.
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=

otomasyon sistemine nasıl bağlanıyorsun. safari üzerinden mi. yoksa başka bir app mı var.
    excel programının ismi nedir. arkadaşındaki işletim sistemi nedir. excel programı ios6 uyumlu olduğundan emin misin. havada kalan bir kaç soru var.

[/QUOTE]

sisteme safari üzerinden bağlanıyorum daha önce bağlanmamda sıkıntı yoktu ios6 dan önce ios6 da sıkıntı yaşıyorum. excel windowsun heralde onu tam bilmiyorum ama oda arkadaşımın telefonunda açılıyor. Arkadaşımda ve bende iphone 4 var ondaki ilk çıkan surumu yüklü bende ios6

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bi ara gözlükçüye uğra iyi göremiyorsun.

ben hiç bir problem yaşamadım yaşamıyorumda ios6 da. gayette memnunum 5.1.1 den çok daha iyi oldu. (benim gibi birçok insan var)

milyon kere yazıldı problemlerin neden kaynaklandığı nasıl çözüleceği okumuyorsunuzki.

yedeği itunes den kalıp olarak almayın.

rehberi icloud a yedekleyin.

fotoğraf video vs. yide itools ile veya itunes den manuel olarak koyun bilgisayarınıza.

daha sonra ios6 yı restore ederek yükleyinki telefon işletim sistemi sıfırdan yüklensin. (hani bilgisayarlarınıza format atıyorsunuz ya) böyle daha açıklayıcı oldu sanırım.

5.1.1 den 6 ya güncellemede problem çıkıyor. restore yaparak 6 yüklemek en sağlıklısı.

daha sonra icloud dan rehberinizi, itools veya itunes den resimlerinizi geri yükleyebilirsiniz.

kalıp olarak alınan yedeği geri yüklemeyin.
    oraları geçtik gozlukcu arkadasım gordugun uzere sim kilit konusundayız hemen senin yazının bi ustunde..

tamam anladık restore restorede bu wifiden indiren 3gs ve 4 lerde nıe tık yok adamlar canavar gıbı kullanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendeki gozlukler seni kesmiyor anlasilan. Senin cizdirmeye ihtiyacin var.
    Yahu kim diyor 3 gs ve 4 lere birsey olmuyor diye? Var 4 ve 3 gs de problem yasayanlar. Ha herkez yasamiyor iste senin yaptigin gibi ios6 ya gecis yapip problem yasamayanlarda var. Sans.

Sen gozluk isini birakta biraz gerilere dogru oku biraz bu konuyu ozellikle quantumun yazdiklarini oku.
    e60 535d & THE A45 AMG

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ios6 yı restore yaparak mı yüklediniz? yoksa telefon üzerinden mi güncelleme yaptınız ya da itunes üzerinden ios5 üzerine mi kurdunuz?
    pc den itunes üzerinden yükledim restore yapmadan. restore yapıp denesem düzelir mi ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gevey kullanmiyorsan birsey olmaz bas restore u
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc den itunes üzerinden yükledim restore yapmadan. restore yapıp denesem düzelir mi ki
    Restore yaparak yukle buyuk ihtimal acilarin dinecek
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 Ay garantisi olan bir cihaz ilk 12 ayı doldurmadığı sürece değişim kriterlerine uyar ise Genpa olsun Teleservice olsun hiç bişi farketmez değişim yapılır 13.ayda cihazın arızalansın değişim yapmazlar anca tamir edilir yada ücreti karşılığı değiştirilir.Bu genpada da teleservicede de böyledir.
    ohh be beklediğim cevap bu işte

teşekkürler kank,şimdi bekliyorum bakalım ne zaman haber gelecek diye.
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FurkanÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sisteme safari üzerinden bağlanıyorum daha önce bağlanmamda sıkıntı yoktu ios6 dan önce ios6 da sıkıntı yaşıyorum. excel windowsun heralde onu tam bilmiyorum ama oda arkadaşımın telefonunda açılıyor. Arkadaşımda ve bende iphone 4 var ondaki ilk çıkan surumu yüklü bende ios6
    şimdi böyle uzaktan biraz havaya ateş etmek gibi oluyor ama test etmen gerek noktasal tespit için.
    öncelikle ya chrome ya opera browser kur telefonuna.. onlardan bağlanmayı dene..
    bağlanırsan muhtemelen safarinin güvenlik sertifikalarında bir sorun olmuştur güncelleme esnasında ki tahminim yine senin de sistem ios5 üzerine kurulu..

neyse,
    o browserlar bağlanamıyorsan başka bir ios6 kurulu cihazda test etmeni öneririm.

bir de microsoft un ios üzerine uygulaması yok. ios un kendisi zaten salt okunur şeklinde excel açıyor. hücrelere müdahale edemiyorsun ama.
    yok ben biraz oynamak istiyorum excel dosyası ile diyorsan office programları var applestore da kimisi free kimisi ücretli..

sonuç olarak tarif ettiğim şekilde tekrar kurulum gerekiyor.
    kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iOS 6 dan şikayet eden arkadaşlar..

Problemleriniz TEMİZ RESTORE yapmadan bitmeyecek bunu kabullenin..

Problemli bir işletim sistemi değil ios6.
    Kurulum hatası yapıyorsunuz.

Telefondan yapmayacaksınız bu işi.
    (zaten tekrar kurulum yapacak arkadaşlar artık telefondan yapamaz, son sürüm diyecek telefonunuz)

Öncelikle iCloud üzerinden yedeğinizi alın!.. Özellikle telefon rehberinizin yedeğini!..
    Aynı zamanda film rulosu içindeki fotoğraflarınızı da alın..

Telefonu yurtdışı olan ve simkartında gevey cihazı olanlar yani simlock telefon kullananlar güncelleme yapmasın.. Telefon yerine iPod unuz olur aksi taktirde..

Yedekleme işleminiz bittikten sonra aşağıdaki dosyalardan telefonunuza uygun olanı indirin.

iPhone 3gs için;
    http://appldnld.apple.com/iOS6/Resto...3_Restore.ipsw

iPhone 4 için;

iPhone 4S için;

iPhone 5 için;
    http://imageshack.us/a/img811/4622/iphone5h.png

iPad2 WiFi 3g için;

iPad2 WiFi için;

New iPad WiFi 3G için;

New iPad WiFi için;

Önce bu dosyalardan kendi cihazınız için uygun olan hangisi ise onu seçip bilgisayarınıza indirdikten sonra;

iTunes açıyor ve cihazınızı bilgisayara bağlıyorsunuz.
    iTunes sol menüsünde cihazınızı görüyorsunuz.

Cihazınızı görüp üzerine tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda iki buton göreceksiniz..
    Bir tanesi Güncellemeleri Denetle diğeri Geri Yükle

Restore restore dediğimiz şey bu Geri Yükle butonu ile yapılıyor.

Klavyenizdeki Shift tuşuna basarak Geri Yükle butonuna basıyorsunuz.

Karşınıza göz at ekranı gelecek. Oradan az önce indirdiğiniz ipsw dosyasını gösteriyorsunuz ve gerisini iphone ve itunes a bırakıyorsunuz.

Yaklaşık 20dk 30dk sonra cihazınız kapanıp açıldıktan sonra itunes a tekrar bağlanacak ve karşınıza bir ekran gelecek.

iPhonunuzu ayarlayın başlıklı bir ekran gelecek..

Burada Yeni Bir iPhone olarak ayarla ve Şu yedeklemeyi geri yükle: xxxxx şeklinde iki seçeneği olan bir ekran gelecek.
    Varsayılan (default) olarak ikinci seçenek seçili gelir. Yani yedekleme kurdurmak ister.

Siz Yeni bir iPhone olarak ayarla seçeneğini seçip tamam diyorsunuz.

Telefonunuz ilk gün elinize aldığınızdaki gibi yazılımsal anlamda sıfır olarak elinizde..

Daha sonra ayarlardan appstore hesabınızı girip 10 dk kadar bekliyorsunuz, rehberiniz de yerinde..

Çok önemli bilgilendirmeler:

* Şunu söylemeliyim ki restore yaptığınızda telefonunuzdaki mp3 ler gider. Onları hiç bir şekilde telefonun içinden bilgisayara alma gibi bir durum yok.

** Ayrıca başka bir bilgisayardan senkronize ederek oluşturduğunz klasör içindeki resimler de gider. Film rulosu içindeki fotoğraflarınızı alabiliyorsunuz.
    (telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda bilgisayarım içinden flashdisk/external disk şeklinde görüyorsunuz. Copy-Paste ile alırsınız bilgisayarınıza)

*** iCloud a tam yedekleme aldığınızdan emin olun. Eksik yedekleme yaparsanız rehberinizle vedalaşırsınız..

**** ve en önemlisi bu işlemleri yaptığınızda eksik ya da yanlış yaptığınız herhangi bir adım sonrası, herhangi bir sebepten dolayı bir sorun yaşarsanız sorumluluk kabul etmiyorum.

Temiz bir restore işleminden sonra telefonunuzda şikayet ettiğiniz hiç bir sorununuz kalmayacak..

Anlatımımda anlamadığınız bir bölüm varsa sormaktan çekinmeyin lütfen..

Herkese kolay gelsin..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 Ay garantisi olan bir cihaz ilk 12 ayı doldurmadığı sürece değişim kriterlerine uyar ise Genpa olsun Teleservice olsun hiç bişi farketmez değişim yapılır 13.ayda cihazın arızalansın değişim yapmazlar anca tamir edilir yada ücreti karşılığı değiştirilir.Bu genpada da teleservicede de böyledir.
    bu 13. ayı kim belirliyor ? genpa 3 aylık cihazı tamir edebilir ki yapıyor herzaman teleservice genelde değişime gidiyor mobiltelde aynı

kanunen bunun 3. 5. 19. ayı yokki hiçbir firmada boyle birşey kendince belirleyemez

eğer cihaz arızalı ise ve giderliemiyorsa veya uzun sureli beklemek gerekse değişimi yapılır

ki serviste değişimi yapılan cihaz sıfır değil sıfırlanmış cihazlardır herzaman

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde bu dediklerini tek tek yapıcam inşallah kilitlenmez :/

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi böyle uzaktan biraz havaya ateş etmek gibi oluyor ama test etmen gerek noktasal tespit için.
    öncelikle ya chrome ya opera browser kur telefonuna.. onlardan bağlanmayı dene..
    bağlanırsan muhtemelen safarinin güvenlik sertifikalarında bir sorun olmuştur güncelleme esnasında ki tahminim yine senin de sistem ios5 üzerine kurulu..

neyse,
    o browserlar bağlanamıyorsan başka bir ios6 kurulu cihazda test etmeni öneririm.

bir de microsoft un ios üzerine uygulaması yok. ios un kendisi zaten salt okunur şeklinde excel açıyor. hücrelere müdahale edemiyorsun ama.
    yok ben biraz oynamak istiyorum excel dosyası ile diyorsan office programları var applestore da kimisi free kimisi ücretli..

sonuç olarak tarif ettiğim şekilde tekrar kurulum gerekiyor.
    kolay gelsin.
    numbersı kesınlıke tavsıye ederim 9,99 ama son kuruşuna kadar hak ediyor hem iphone da hem ipadde hele birde icloud.com kulllanıyorsan çok faydasını görür arkadaş şiddetle tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi başladım restoreye bu whats up falan ücretsiz geri yuklüyeblicekmiyiz

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer iTunes ile senkronize edilmişse gelir, ben 5i kurduğumda hepsi otomatikman yüklenmişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mp3 lerim ve başka pc den senkron ettiğim resimlerim gitmesin diyenler itools kullanabilirler.

iTools One-stop manager of your iPhone, iPad & iPod Touch
    e60 535d & THE A45 AMG

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jb ciksada 6 kursak

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jailbreak cıkmadımı ios 6 için hala yav

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipod nano 6. jenerasyon'umdaki galeriden fotoğraf almam gerekiyor arkadaşlar ama nette herhangi bir makale bulamadım bunla ilgili...Bilgisayarımdan girdiğimde herhangi bir resim vs gözükmüyor , gizli dosyaları göster dediğimdede gözükmüyor.İtools zaten ipod tanımıyor...
    Fikri olan ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler