Benim buaralar 4s de programlar kendi kendine kapanıyor,tam fotoğraf çekicem hop kapanıyor neden böyle yapar bilgisi olan varmı ?
Not:versiyon 6.0.1
Benim buaralar 4s de programlar kendi kendine kapanıyor,tam fotoğraf çekicem hop kapanıyor neden böyle yapar bilgisi olan varmı ?
Not:versiyon 6.0.1
OEM+
iphone5 den iphone5e kulaklıksız konusunca ki ses tipinden bahsediyorsan benim çok hosuma gıttı o ses...niye problem olsun ki? sankı yanındaymıs gıbı gelıyor ses...ama çok yaşayamıyorum bu zevki... şu zamanda kac tane iphone5 i olan varki memlekette??? her yer fakir kaynıyor...![]()
size iyilik yaramıyor valla billa yaadamlar yeni teknoloji kullanıyor beğenmiyorsunuz..
![]()
Ben hiç fark etmedim bu farklı ses gelişini, denk gelmedim demekki.![]()
yarım sarj edildiğinde çabuk biter sarj ben hep dikkat ediyorum
mesela evden çıktın %100 sarj eksilmeye başladıktan sonra atıyorum %80 oldu pc ye taktın sonra doldurdun boşalttın birde arabada taktın daha çabuk eksiliyor ilk tam şarja göre
yani benim izlenimlerim bu şekildeen iyisi tam sarj
![]()
Ben hep yatarken takıyorum şarja %30 35 şarjım oluyo yinede takılı duruyo sabaha kadar. Sabaha kadar takılı durması problem yaratırmı peki?
Ipad aldigimdan beri mac i kullanmiyorum gibi birsey. Her ne kadar mac e gore asri kullanissiz olsada boyutlari, sarji ve heryere goturebildigim icin ipad ile devam ediyorum . Birkac sey var yapmak istedigim. Mesela herhangibir laptopda yada pc de daja onceden girilmis herhangibir sayfada yapilmis yada yazilmis bir kelimeyi cift tiklayarak yada o kelimeyi yazmaya baslayinca tamamini gorebiliyorsunuz bole birsey ipad de mumkunmudur. Bunun icin app vs varmidir?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)