Arkadaşlar genpa-trabzon 'a telefonumu yollamak istiyorum prosedürü nedir bilen varmı?Sitesindeki kayıt formu açılmıyor![]()
Arkadaşlar genpa-trabzon 'a telefonumu yollamak istiyorum prosedürü nedir bilen varmı?Sitesindeki kayıt formu açılmıyor![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
turkcell bayileri gönderir mi ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
A101de 24 ocaktan itibaren iphone 5 1999 tl bonusa 5+3 taksit 2079 tl asyacard 12 taksit 2079 tl 2 yıl intell garantili
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
intell nasıl bir firmadırki ? Sahibinden'deki ilanlara bakıyorum , BTK kayıt belgesi ile yollama vaad ediyor satıcılar , nedir bu belge? Sahtesi felan varmıdır ?( bknz http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...12031262/detay )
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dun geceden beri 4s facebook uygulamasinda mesajlar bolumune girince uygulamadan atiyor arkadaslar nedir sorun basina gelen oldu mu uygulamayi silip yukledim yine ayni
Otopark ımda telefonlar çekmiyor buraya kadar ki kısmı normal ama otoparktan çıktıktan sonra 3-5 dakika hattım geri gelmiyor sadece no service o kadar ilginçtirki birini ararsam hat anında geri geliyor ama internete bakıcaksam yok veya telefon geliyorsa yine yok
Başka marka telefonlar saniyede geri geliyor defalarca denedim
Telefonum 4s bi önceki 4 te ise değil 3-5 dakika bazen saati bulabiliyordu geri gelmesi eğer müdahale etmez isem...
Bi tek bana mı denk geliyor yoksa sizde de var mı böyle bi sıkıntı
sahininden uygulaması patladı. sildim düzelir diye baktım storede yok kendi sitesinden kur deyincede hata veriyor![]()
bu facebook uygulamasındaki bir bug.
muhtemelen cep telefonundan bir kişinin mesajını sildiniz.
şu anda facebook un güncel iphone uygulaması mesajlar modülü web ile senkronizasyon özelliği sağlıklı bir şekilde çalışmıyor..
yani sizin webden sildiğiniz mesajlar iphone uygulamasının içindeki mesajlar bölümünden silinmiyor.
Siz iphone üzerinden bir mesajı sildiğinizde saçmalamaya başlıyor.
facebook uygulamasının içindeki mesajlar aslında telefonunuz içinde bir dosyaya kaydediyor. sildiğiniz mesajın ID si ile facebook sunucularındaki o mesajın ID si birbirini tutmuyor, sonuç, app crash..
arkadaşınıza rica edin size bir mesaj atsın ve yeni mesaj geldiğinde onu cep telefonunuzdan açın önce.
sorununuz düzelecektir.
kişisel erişim noktasını açmak istediğimde " bu hesapta kişisel erişim noktasını etkinleştirmek için avea ile irtibat kurun" diye uyarı veriyor.müşteri hizmetlerini aradım sim karttan olabilir diyor hatta kestirmiştim. varmı daha önce başından böyle bir olay geçen.cihaz ip5
Bugunden itibaren Galaxy s3 umu satıp, yurt dısı sıyah i5le tekrar ios a döndum![]()
#KGdetanirlar
App store sadece bende mi kasıyor acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)