çok teşekkürler![]()
çok teşekkürler![]()
Ben iphone 5te kullanıyorum.Kendi çevirip attığı için otomatik açıyor ekstra bir uygulama gerekmiyor abi.
merhaba
whatsappta son gorulme tarihini kapatiyorum 2-3 gun sonra ayarlarda kapali yazmasina ragmen tarih gozukuyor sonra ayarlardan aciyorum ve 24 saat bekeleyip geri kapatiyorum ve tekrar aciliyor biktim artik yardimci olabilcek varmi![]()
Belki imkansız olabilir ama rehberim durduk yere kendiliğinden silindi uygulamalarımın yeri falan değişti fikriniz varmı ? Ayrıca 1 saat önce arkadaşıma soyledım sımdı oda aradı benımde silindi diyor..
Hayır sadece multiplayer bi oyun oynamıstık onla alakası yoktur ya
appstore hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini birisi biliyor muhtemelen.. geçmiş olsun
Kimse bilmiyor eminim başka bi sebepten olamazmı ?
Eğer evde izliyecekseniz bilgisayarınızdaki filmleri itunes un içine atın daha sonra
da itunes da ev paylaşımını açın aynı şekilde ipad den de ev paylaşını açın bu şekilde
izliyebilirsiniz.
Bir diğer seçenek airplayit kurmak,ev ağı üzerinden veya bilgisayarınız açıksa internet üzerinden de ulaşabiliyorsunuz arşive, +1080p mkv gibi ipad in desteklemediği formatlarıda bilgisayara on the fly veya offline çevirtip izleyebilirsiniz.
Ancak altyazı problemi var ve çevirim yaparken 4 çekirdeği de %99 kullanıyor
program..
şu i cloud u tam olarak çözen birisi anlatabilirmi.
hangi yollar izlenmeli ne yapılmalı.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
internet üzerinde apple ın size ayırmış olduğu 5gb lık bir bellek..internet üzerinden fotografları rehberinizi falan yedekleyip yeni bir iphone yada silinme durumunda internet üzerinden yedeğinizi indirebilirsiniz..
ben sadece rehberi yedekliyorum fotolar falan işin içine girince internetten inmesi baya uzun oluyo hemde kişiler çok yer kaplamadığı için 3g üstündende indirebiliyorum.
yeni iphone 5 aldım, yurtdışından geldi. sim kart takıldıktan sonra ne kadar zaman içinde pasaport kaydı yaptırılmalı? süreyi bilmeyen yazmasın lütfen...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)