bi nevi pili karın yapmış oluyosun.gerçi li on pillerde olmuyomus diyolar ama ben eksi kafayım düz mantıgım yapmamaya calısıyorum o sekılde.
![]()
bi nevi pili karın yapmış oluyosun.gerçi li on pillerde olmuyomus diyolar ama ben eksi kafayım düz mantıgım yapmamaya calısıyorum o sekılde.
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
iphone ların şarjını %20 nin altına düşürmemeye çalışın.. ne kadar çok şarj ederseniz, ne kadar dolu tutarsanız bataryanın sağlığı açısından o kadar iyidir. 1-2 ayda bir sonuna kadar bitirip tam dolum yapmak faydalıdır. Onun haricinde üstte yazdığım gibi..
"Tam şarj olmadan bağlantıyı kesmek, sonuna kadar bitirdikten sonra şarj etmek ve bunlara dikkat etmek" kuralları nokia 5110 larda, ericsson 388 lerde kaldı![]()
benim de 2 sorum var:
1-ipodu ben evdeki itunesla kullanıyorum. burodaki bilgisayardan şarkı atamıyor muyum içine?
2- başka bir bilgisayara içindeki parçaları atma şansım var mı?
Şarj konusunda ekleme yapmak istiyorum.
Şarjınızı orjinal ekipmanlarla ya da apple ın onay verdiği markaların üniteleri ile (Örn.araç kitleri) yapın. Ucuz ve çin malı ürünler hem cihazınızı bozar, (ekran dokunmatiği özellikle) hem de bataryanız bir kaç ayda iptal olur. Şarj kablonuz kayboldu ya da kullanılamaz durumda ise 3e 5e bakmayın 100-120 neyse verin, orjinal kablo alın ve onu kullanın..
Bu gün kabloya 100TL vermezsiniz, yarın telefon bozulur 300e ekran/pil değişirsiniz ki Apple yedek parça üretmiyor, takılan yedek parça orjinal olmaz muadil olur.
Q.
Telefonu %20 civarı olupta şarj edersem sanki bataryam çok daha iyi gidiyor? Yoksa hemen %99'a düşüyor.
bu sarz konusunda benim ev apple coplugu gibi heryerde beyaz kablolar fiskiriyor. bazen iphonu ipad sarzi ile sarz ediyorum cok cabuk doluyor bunun bi zarari varmidir ???
belirli yerlerden alacaksın.. Teknosa mediamark larda olmaz orjinal zaten. bilkom, promac, pupabilisim vs gibi sadece apple ürünleri satan mağazalar var. Onlardan satın alacaksınız..
Orjinal ürünle sahte ürünün ayrılmasının başka "kesin" yöntemi yok bence..
çok çok iyi imitasyon ürünler var piyasada. Yanyana getirsen de farkı anlayacak kişi sayısı azdır.
Son güncellemeyi yaptiktan sonra telefonda bi donma başladi whatsapp i aciyorum bekliyorum işlem yapilmiyo sonra geliyo kendine home tuşu çalişiyor ana menuye dönüyo ama dokunmatik çalişmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor 3 5 sn sonra problem ne olabilir
Bu gün çok saçma bi olay geldi başıma babamla ben iphone 4 kullanmaktayız iki gün önce babamın telefonuna müzik yüklemek için bilgisayarıma bağladım ve babam bu gün arayıp benim tüm rehberimin kendi telefonuna geçtiğini söledi bu olay nasıl olabiliyo hiç bi gizliliğim falan kalmadı iphone yüzünden![]()
Basit ama önemli bir sorum var. 4S'te mesajın iletildiğini nasıl anlıyoruz?![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)