rapor var acabilirsin.
yada karşı taraf okundu bilgisi göndertiyorsa. ki sanırım sadece imessage da oluyor. başka da yok sanırım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Eren, kablo takılı iken dokunmatiği sapıtıyorsa, kablo takmazkenki hali ile farklı ise kullanma o kabloyu.. Herhangi bir fark göremiyorsan idare edebilirsin..
sms lerde herhangi bir iletim raporu yok.
ancak imessage da "okundu" bilgisi alabiliyorsun, gönderdiğin mesajın altında küçük bir şekilde yazar. Ayarlar ın altında Mesajlar menüsünün altından açıp kapatabilirsin.
ya benim de bir sorum olacak.. ben ipad'i aldım alalı pc'ye tanıtamadım.. ilk aldığımda ingilterede italyan bir arkadaşın laptop'a tanıtmış olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi? içine fotolar attım birsürü fakat yedeğini alamadım henüz.. nasıl çözücem bilemedim, portları da kalddırdım yine olmadı.. bu arada iphone'umu sorunsuz baglayabiliyorum pc'ye
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
- Benimde bir sorum olucak, iPhone5 kullanıyorum 3 4 ay oldu, Prize taktıgım kısım yok suan elimde. Bilgisayar üzerinden orjinal kablosuyla sarj ediyorum. Birkezde dısardan 10liralık prizele sarj etmek istedim dokunmatik sacmaladı. Attım çöpe, Benim bilgisayardan orjinal kabloyla sarj etmemde bisıkıntı olurmu acaba telefonda? ve ara arada Orjinal kablo ile aracta sarj edioyrum ama cakmaklıga taktıgım cihaz orjinal değil.
#KGdetanirlar
itools u indirdim kendi sitesinden. tık tık. gözünü seveyim ne rahatmış ya. sonunda yeni şarkılarımı attım. rahatladım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
1 haftadır apple kimliği şifremi kabul etmiyor, doğru olduğuna %100 eminim. I forgot diyorum hatırlatma sorusu doğum tarihi onuda kabul etmiyor.Defalarca reset mail dedim ,sıfırlamak için mail göndermesi lazım ama hiç bi şekilde gelmiyor o mail.junk İnbox heryere baktım yok.
Şifreme nasıl kavuşabilirim bilgisi olan var mı?
Dr.Ecu
3G'nin şarjı bizdeki kadar etkilemesi normal mi arkadaşlar yani Avrupadada aynımı acaba durum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bu IOS 6 ya gectikten sonra telefondan apple store a girince guncellemeler sekmesine girmek asırı uzun suruyo mu sizdede?? Bende bi turlu guncellemeler kısmına girmiyor epey bekliyorum.
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
çoğu zaman gece %100 şarjla bırakıorum aynı kriterlerle sabaha kadar duruyor (wifi kapalı bluetooth falan kapalı) bazen kalkıyorum %98 kalmış bazen kalkıyorum %94 kalmış bu telin psikolojisi falanmı varda canı istediğinde az tüketiyo canı istediğinde çok tüketiyo![]()
ringtone indirmek için yeni bir program vardı neydi onun adı beyler ?
ama teldeki müzikleri ringtone yapan programı değil direk ringtone indirilen programı arıyorum.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
şarjdayken touch sorunu çıkartan adaptörleri kesinlikle kullanmayın. kablonun orjinal olması iphone 5 te önemli . pc den şarj ederseniz şarj olma süresi uzar şarj süreniz ise daha kısa olur. araçta mümkün mertebe şarj etmeyin derim çok stabil olmaz araçtan gelen voltaj. özellikle cihaz şarjdayken stop edip çalıştırırsanız birdaha onarılamıcak sorunlar dahi çıkabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)