telefonum 16 gb
kullanım 12 gb
boş alan 2 gb
sorun şu benim telefonumda müzik foto vs yok 2 tane 1 gb lık oyun var ve ıvır zıvır güncel uygulamalar var bu geriye kalan hafıza neredetelefonun ram için 2 gb falan hafıza alıyor anlamadım gitti
Ben bir şey sormak istiyorum. Elimde iPhone5 var ve sürümü 6.1.3 ben buna JB yapmak istiyorum ama 6.1.3' de JB' e izin verilmiyormuş, peki ben sürümümü düşüremezmiyim ? Ne gibi bir yol izlemem gerekir acaba ?
Bilseydim sürümü yükseltince JB olmayacak yapmazdım, hiç aklımada gelmedi böyle bir şey..
Teşekkürler
Quantum abimize PM yoluyla sordum. Burayada yazmak istedim, belki farklı şeyler söylenebilir.
quantum jb ye karsı bunu bıl.
senın olaya gelince jb yapamassın. düşürmek için shsh kaydı gerekiyor oda sende yok büyük ihtimal beklemekten başka çaren yok.
Çoktan attım mile PM' i bilmiyordumGerçi düşünmem gerekirdi, abimiz yazılım yapıyor yüklüyor tabi karşı olacak, ama bilgili olduğu için sordum ben sadece haha
Ya ben şimdi IOS 7' e kadar bu saçma yazılımı mı kullanıcam! Sürekli Whatsapp' da olsun, Twitter' da olsun, Facebook' da olsun, MessageME' de olsun donmalar yapıyor bağlanma sorunu çıkartıyor! Deli etti artık beni, S2' den buna geçtim sorunsuz telefon miss gibi telefon diye Steve reyiz öldü perişan ettiler demek ki..
Kadyr´isimli üyeden Alıntı
quantum jb ye karsı bunu bıl.
senın olaya gelince jb yapamassın. düşürmek için shsh kaydı gerekiyor oda sende yok büyük ihtimal beklemekten başka çaren yok.
Jb kaka )
ıyyy öğğ öğğğ pis çoçuk![]()
temiz restore derken dfu modda mı restore yapim ? restore yapmadan önce yedekleme yapimmi itunes ile
Once apple kimligi olusturmalisin kayit esnasinda kart bilgilerini girip apple store dan ucretli uygulamalari indirebilirsin fatura olayida mail adresine islem detayi geliyor
Kart bilgilerini sonradan girebilirsin telefonda ayarlars gir orda itunes ve appstore iconu var gir orda id bilgin cikar mail adresin ona tikla view apple id cikar ona girince payment information cikar oradan eklersin
tamam teşekkür ederim halletim bundan sonra direk indiricek dimi satın al dediğim zaman bide son sorum ben iphon 4 ümü yarın sabah satıcam telefonum da apple kimliğim kalırmı kart bilgilerimle birlikte kalırsa kalmaması için napmam gerekiyo hesabı komple silmek harici çünkü yeni telefonumda kullanıcam apple kimliğimi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)