Telefonu restore edersin geri yukleme yapmadan telefonu satarsin bilgilerinde sende kalir![]()
Kiz arkadasimin iphone u alip benimkini bosa cikardim. Yeni teli komple sifirladim ama itunes ile baglandiktan sonra icindeki tel rehberi benimki ile birlikte karisti. Su an iphone icinde hem onun hemde benim rehberim var 500+ numara. Sadece onunkileri silmenin bir yolu varmidir ? Bir diger sorun ise kendi mail adreslerimi tanimladim. Her mail kontrol etmek istedigimde servere baglanti hatasi veriyor 3-4 kere ama sonunda mailleri aliyor. Bu neden oluyor ?
itunes her zaman sorun oldu olmayada devam ediyor
itools kullanıyorum biraz rahatladı kafam açıkcası
Golf MKVII 1.6 Tdi
temiz restore den kastım dfu mod değil.
normal restore yaparken yedekleri geri yüklemeyeceksin itunes ta.. new iphone seçeneğini seçmen gerek.
Senkronizasyon ile gelen fotoğrafları silemezsin Ahmet
Yusuf, appstore da contacts diye arattır.. çok fazla free uygulama var tüm rehberini silebilirsin onlarla.. onlardan bir tanesini indir önce..
sonra icloud.com a gir, orada kendi rehberini gör. kişiler sadece sana mı ait, dublicate kayıt var mı vs.
sorun yoksa telefondan appstore bölümüne gir çıkış yap. herhangi bir hesap bağlı olmasın telefona..
sonra tüm rehberi sil o indirdiğin program ile.
daha sonra kendi itunes account unu tekrar set et telefona.
rehberin tertemiz gelir.
mailler için ise hepsini tümünü temizle hesapların. herşeyi sildiğinden emin ol,
sonra tekrar yapılandır maillerini.
smtp sunucularının yapılandırılmasında bir sorun olabilir.
şöyle gittiğim yolların kaydını alan, belli noktalara işarer/isim/foto koyabileceğim ipad için porgram ne önerirsiniz?
sonrasında da paylaşabileyim.
bir de Bad Elf GPS for iPod touch, iPhone, & iPad - Bad Elf bu ürün hakkında bilgisi ola var mı?
Almak istediğim ürün için kart bilgilerimi giriyorum son kullanma tarihi yazıyodu orayada 2017 12 ay diye girdim sanırım programın son kullanma tarhidir diye devam diyorum kartınızın süresi bitmiştir ödeme bilgilerinizi güncelleyin diyo kartımın son kullanma tarihi 2018 kadar neden böyle sorun veriyo ilk paralı alışverişim yabancıyım bu konullara![]()
Kuzenime yurtdışından hediye olarak ıphone 5 gelmiş. Hattı takıp kullanmaya basladıktan 2 gün sonra şebeke gitmiş. Şimdi bu telefonun sim kilitli olup olmadığını nasıl anlarız ? Telefonun şebekesinin olmaması pasaport kaydından olabilir mi ? Diyelim ki telefon sim kilitli bunun sağlıklı,sıkıntısız bir şekilde açtırabilir miyiz ?
Teşekkürler şimdiden
Abiler bunlar gerçek materyalmi (suni vss olabilir) , sticker mı direkt?Kullanan alan oldumu.Deri olandan istiyorum ama o post gibileri de görünce tereddüt ettim acaba sticker mı diye...
İphone ve İphone Aksesuarlar - iPhone 5 uyumlu Pitbull arka kapak sticker
http://www.altincicadde.com/urun-det...-1-24975-79315
Isi bilenlere bisey danisiyim, kiz arkadasimin kullandigi 4S'te wifi butonu yok oldu bi anda. Onceden baglanti hatasi veriyodu, telefonu acip kapadiktan sonra buton toptan kayboldu ve bunlar son guncellemeden sonra olmus bildigim kadariyla. Var midir bi cozumu ?
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
iphone 4'ün ekranı kırıldı, kime sorsam farklı bir fiyat veriyor. 100tl fiyat aldım tanıdığım
biyerden.Başka biyer 180 lira demişti orjinal ekrana.Arkadaşımda 120tl fiyat almış + orjinal
ekran denmiş ben inanmıyorum ama doğru mudur?Orjinal ekranı var mıdır?Yaptıran yada
bilgili, yardımcı olabilecek kimse var mı aramızda?
iPhone ve iPad ürünlerinin hiç bir modelinin "orjinal parça"sı yoktur.
Orjinal denilen parçalar, bozuk ya da farklı bir parçası kırılmış atıl durumda olan cihazlardan,
ya da
çalıntı telefonları parçalayarak "yedek parça" haline getirilmiştir.
Sonuç olarak "orjinal" denilerek piyasaya sunulan ürünler gerçekten "orjinal" iseler, mutlaka ikinci eldir, mutlaka daha önce kullanılmıştır. Hem orjinal, hem sıfır şeklinde nitelendirilen ürünlere inanmayın..
Dolayısıyla belirli bir fiyatı yok bu tamirat işlerinin.. Herkes tutturduğuna.. Aynı işlem 100TL de olur, 250 TL de..
Ayrıca telefonunu yaptırdığınızda gerek kozmetik gerekse performans anlamında hiç bir zaman eski haline gelmez.. Bunu göze alın, tamir yaptırdığınızda telefonu elinize aldığınızda büyük beklenti içinde olmayın..
Bilgi vermek istedim..
Abi annemin telefonunda bir sorun var ne edge nede 3g yazmıyor türkcellin yanında yukarıda her şey açık ama olmuyor acaba eski sürümü kullandığı için mi öyle oluyor
2 sinde de sorun olmadığına göre sürüm güncelleme çözücek gibi duruyor teşekkür ettim![]()
6.1.4 güncellemesi gelmiş.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)