İphone 4 ten 5 e geçiş için ne yapmak gerekli? İtunes ta yedek aldırmak yeterli olur mu?
İphone 4 ten 5 e geçiş için ne yapmak gerekli? İtunes ta yedek aldırmak yeterli olur mu?
o yedeklemeyi yapmıştım. Başka birşeye gerek yok sanırım.
Teşekkürler...
Arkadaşlar İphone 4'üm 2 sene oldu, batarya ömrü bitti değiştirdim, eski bataryayı görmeniz lazım , baya bir şişmiş patlama noktasına gelmiş, nedeni de 3 saatten fazla şarj, yani telefonyüzde 100 olduktan sonra daa şarjda kalmasındn oluyormuş.. Dikkat edin telefonlarınızı 3- 3.5 saatten fazla şarj etmeyin..
Onun haricinde bilgi olması açısından ben 15 dolara aldım iyi batarya. 6 saat kullanım 5 saat de bekleme süresi oldu..
8 dolara da kötüsü vardı almadım
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
arkadaşlar yurtiçi garantili vodafone' dan alınma ip4 var ios 6.1.3 den 5.1.1 e düşürsem telefon hızlanırmı deneyen tecrübe eden varmı olursa nasıl yaparım
şu an da ios 7 yükleyemiyoruz galiba değil mi
iphone 4 8 gb var bende birkac senedir kullanıyorum telefon acaip agırlastı bu ara.itunes'ta diger hafıza bölümü 2 gb bunu nası silebilirim?
https://itunes.apple.com/app/id644907661
araba simülasyonları için yeni bi fizik motoruymuş onun iphone betası. baya gerçekçi hatta drift moduna alınca başından kalkamıyorum
tek araba var (R34 GTR) tek pist var, puan vs hiç bişey yok sadece başıboş gazlıyosunuz. video kaydedip anında paylaşma olayı var
bu benden:
https://everyplay.com/videos/261579
geçen gün indirdim bende sanırım bu demo full sürümüde gelecek herhalde
drift modunda çok iyi 2 ye atıyor sarıyor araba kıçı atıyor yavaş yavaş zevkli gerçekten
surge sesi falan güzel yapmışlar
Arkadaşlar bazen iphone da kendi sesimi duyuyorum, bu olay birisini ararken oluyor.Yani konuşma başladığında değil. Ahize açıkken yada arka arkaya birilerini ararken.Sonra kapayıp 3-5 saniye bekleyip tekrar arıyorum sorun düzeliyor. Sizdede aynı sorun oluyor mu ?
arkadaşlar 4s te uzun süreli görüşmelerde mesela yatıyorken telefonu yatay tutunca ses gitmeme sorunu oluyor dik düzeltince düzeliyor. 3 tane 4s geçti elimden hepsi böyle yaşayan varmı bunu ?
Onavo maalesef sadece hucreselde ise yarıyor vpn one click kullanıyorum aylık 2 dolar civarı wifide de ise yarıyor ama yavaş biraz o yuzden sormuştum bu Arada iOS 7 guzel demiştim ama bir hafta kullandım cok kastı eski sürüme dondüm final release çıkana kadar beklemekte fayda var bence
Onavo-vpn one click fln cidden işe yarıyo mu beyler?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)