Enteresandir ki onceki iphone5 imde sarjim 1 gun gitmiyordu araya s4 sokup tekrar iphone5 aldim bunun sarji 2 gun dayandi full 3g acik, sasirticibataryanin kac saat dayanicagini nerden gorebiliyoruz ? yada varmi oyle birsey ?
Enteresandir ki onceki iphone5 imde sarjim 1 gun gitmiyordu araya s4 sokup tekrar iphone5 aldim bunun sarji 2 gun dayandi full 3g acik, sasirticibataryanin kac saat dayanicagini nerden gorebiliyoruz ? yada varmi oyle birsey ?
iOS 7 Beta 4 yayınlandı.
Telefondaki ısınma sorunu artık yok..
Şarj süresi hissedilir derecede iyileştirildi.
Görsel bir kaç değişiklik
Bug ların temizliği
Küçük özelliklerin eklenmesi
Şu ana kadarki en iyi iOS7 diyebilirim.
Kurmak isteyenler için linkler;
iPhone 5 Model 1428
iPhone 5 1429
iPhone 4S
iPhone 4 GSM Rev A 8GB
iPhone 4 GSM
iPhone 4 CDMA
iPod Touch 5
iPad 4 (Model A1458)
iPad 4 (Model A1459)
iPad 4 (Model A1460)
iPad Mini Wi-Fi Model A1432
iPad Mini Wi-Fi+GSM (ATT)(Model A1454
iPad Mini Wi-Fi+GSM Model A1455 (Verizon)
iPad 3 Wi-Fi
iPad 3 Wi-Fi + GSM Model (ATT)
iPad 3 Wi-Fi + GSM (Verizon)
iPad 2 Wi-Fi Rev A
iPad 2 Wi-Fi
iPad 2 Wi-Fi+GSM
iPad 2 Wi-Fi+GSM (CDMA)
---------------
Ayrıca DMG dosyasını açmak için;
DMG Extractor free download
ya da
7-Zip
İpad mini için smart cover ya da farklı kılıf, ekran koruyucu ve kulaklık arıyorum. Elinde fazla olan, satan varsa haberleşelim![]()
Valla ben genellikle iş yerinde ve evde 3G kapatıyorum ve Wifi kullanıyorum gün boyu iş yerinde oldugum için bana sanki daha az şarj gidiyormuş gibi geldi. Tavsiye ederim sizede şarj ömrü için.
Az önce benim telefon misal kilit ekranında dondu, Reset attım düzeldi. Olur bu tip şeyler, nihayetinde bu bir Beta sürüm deneme sürümü. Ben seriliğini sevdim, birisi bir şey yazdığında direk onun ekranına geçiş hızı çok iyi, onu çok beğendim. Menü geçişleri, Widget olayı çok iyi, en çok onu beğendim zaten. Canıma tak edene kadar iOS7 devam![]()
Zaten smart case düşünüyorum diğerleri zaten hem hantal hem de bendeki mini. Mini diye aldık büyümesin
Bir de mat mı parlak koruyucu mu alsam onda karar veremedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)