Telefon kaydının kalıcı veya geçici olduğunu anlamanın yolu varmıdır arkadaşlar?
Telefon kaydının kalıcı veya geçici olduğunu anlamanın yolu varmıdır arkadaşlar?
Golf MKVII 1.6 Tdi
var tabiki, .:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:. buradan imei numarasını yazarak kontrol edebilirsin.
kayıtlı, kayıt dışı veya geçici olarak kaydedilmiş diye belirtir.
e60 535d & THE A45 AMG
Hands-On iOS 7 Panoramic Wallpapers - New Hidden Feature - YouTube
Beta 5'te kaldırılmış sanırım bu olay.Üyeliği olan var ise Apple'a mail atsa ya tekrar koymaları için. çok güzelmiş.Niye kaldırıldı acaba?
Hayır whatsapp çoktandır bu şekilde.. Belki 7-8 aydır.. Biz alıştık sen de alış
Jiroskop ve kısmen GPS e bağlı olarak çalıştığı için şarja olumsuz etkisi vardı.. Ben de dahil olmak üzere takip ettiğim kadarıyla bir çok developer buradaki sorunu bildirerek ya düzeltilmesi ya da buradaki eksikliğe dikkat çekti, Apple da kaldırdı.. (Belki şimdilik, belki de sonsuza dek)
Şu anki sürüm dikkat ettiyseniz şarj performansı anlamında çok çok iyi..
Belki başka bir çözüm bularak tekrar aktif ederler bu özelliği final sürümünde..
Sanırım olay, Alınan Medyayı Sakla olayı doğru mudur ? Ben en son güncellemeyi yapmadığım için bende duruyor kapatıp açabiliyorum ama yeni güncelleme ile gitti mi bilmiyorum bu olay ?
İnternette 2 yıl garantili 1900 tl'ye cihaz satıyorlar iphone, yanında ingiltere prizi için çevirici de veriyor, satıcıya bu nasıl oluyor diye sordum, hangi firma garantisinde diye sordum cevap , ithalatcı bir firma....
Böyle bir durum olabilirmi arkadaşlar ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
varmıdır etrafta iyi telefoncu. i5 in ön cam tuz buz oldu dun aksam![]()
kullanıcı hatası olduğu için değğişim olmuyor sanırım bize gircek.. tavsiye alabilisem sevinirim. telefoncu olarak
Ipad Mini'de Ntvspor'un düzenlediği fb üzerinden oynanan sosyal lig oyununa girmeye çalışıyorum. Fakat oyunu indir dediğimde (adobe) flash desteklemiyor hatası veriyor. Bunu nasıl çözümleriz ?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)