Benim telefonda güncel olarak 6.1.4 yüklü. Arkadaşlarımın 4s lerinde güncel olarak 6.1.3 yüklü.
Bu farkın sebebi nedir ? 4s ler 6.1.4 yükleyemiyor mu ? Bilmediğimden soruyorum.
Akşam ondan sonra mahalle aralarında redline'da kullandım![]()
![]()
Sonrada hiç suçum günahım yokken kılın biri taş attı, taş yerden sekti iphone'a denk geldi.
![]()
3GS'i olan 10 kişiden 9'unun yaptığı hareketleri yaptım, redline'da kullandım, tuşları yaktım, üzerine reflash yaptım, aftermarket ses sistemi taktırdım, nede olsa 200hp benim telefonum başka türlü kullanamazdım![]()
biri ios7 çıkınca yazabilirmi.tam 8 de cıkarmı acaba
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Update geldi, şuanda indiriyorum.
16GB IPhone 5.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Bende jb oldugundan yuklemem
Bu arada ben bilmiyordum bilmeyenler olabilir. Yeni klavye olarak emoji eklenebiliyormus
2 saat dedi yuh dedim sonra 23dk dedi, aferin böyle akıllı ol dedim koydum kenara.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yazılım Güncellenemedi
iOS 7.0 indirilirken bir hata oluştu.
Serverları mı çöktü nedir ?![]()
İndiriyorum 46 dakika dediyükleyen arkadaşlar olumlu olumsuz yazarsa çok iyi olur
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)