sonuna kadar yükledi yazılım dogrulanıyor dedi bulunamadı dedi yüklemedi lanet olası
Bende beta surumu vardi ama beta kac olduunu bilmiyorum simdi software update e bastim 7.0 son surum diyor hala beta olup olmadigini nasil anlarim?
Şimdi indirdim ama kurarken hata veriyor , litfen daha sonra tekrar deneyin vss diyor.ni yanlış mı yapıyorum acaba??wifi den indirdi , tel pirizde şarja takılı ve Beta hiç kurmadım , jb yok
İndirdikten sonra iş bitmiyor malesef.
İndirme işlemi bittikten sonra, indirilen dosya, server tarafından verify ediliyor. Verify işlemi bitmeden de telefon indirilen iOS 7'yi kurmaya başlamıyor.
Bende de aynısını dedi, 2-3 kere üst üste denedim, sonra kurdu.
Yıkılmayın, direnin.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şimdi, benim Beta' dan gözlemlediğim bazı hatalar vardı ve onlar hala düzelmemiş. Ne diye FINAL diye çıkardı bu kekolar ben onu çözemedim.
1- Kamera' ı açtığımda ekranı yatay konuma getirdiğim de HDR yazısı hala kesik geliyor ekrana.
2- Kilit ekranında şifre girerken "TAMAM" yazısı ekrana sığdırılmamış hala, bekliyordum yaparlar diye ama yapamamışlar hala..
ben wifi ile kurdum, bir kac kere hata veriyor ama deneyin devamli.
diger yandan ipad hala cirpiniyor
simdi benim sorum,
bu yeni sürümde eskiden home tusuna iki kere basip gecmisi temizledigimiz olayi nasil yapacagiz bilen var mi?
sonunda hallettim..görsel olarak değişik geldi tabi .bakalım performansta ne yönlü etkisi olacak..(4s için)
Değişen birşey yok. Sadece arayüzü Android çakması oldu. 2 kere basıyoruz, çalışan programlar geliyor, kapatmak istediğimizin penceresini tutup yukarı kaydırıyoruz o kapanıyor. Aynı anda 2 ya da 3 tane programı birden de kapatabiliyorsunuz 2 ya da 3 parmağınızla aynı anda.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)