Arkadaşlar ipadde oynadığım deer hunter oyununu iphone da oynuyorum bunları senkronize etmek mümkünmü game centere giriş yaptım ama çözemedim bi türlü oyun görünüyor her 2 cihazda fakat senkron yok
Arkadaşlar ipadimde çekilen resmi iphone a , iphone umda çekilen resmi ipad e anında göndermek için ne yapmam lazım??
iyi geceler iphone 4 telefonumda ios 7yi yükledıkden sonra bazı numaralar silinmeye başladı neredeyse 20 25 tane arkadaşımın numarası gitti ve ben bunu cözemedım tekrar kaydedıyorum 1-2 gün sonra siliniyor icloudu bayadır yedeklemıyorum acaba alakası olabılır mı bununla
ios7 ye geçmeyin geçirtmeyin arkadaşlar
‘iOS 7 hastalığı’ yayılıyor - Psikoloji- ntvmsnbc.com
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
http://m.youtube.com/watch?v=fVpfdYY...%3DfVpfdYYy1Dg
Yeni IOS 7.0.2'yi etkileyen ve geçmiş aramalar, kişi listesi gibi fonksiyonlara erişim sağlayan bir açık bulundu.
5s'e geçen varmı aranızda bilmiyorum kısaca bilgilendirme yapayım gözlemlediklerimi alıcak olan arkadaşlara fikir olsun hem..
Cihazımı dün aldım şuanda kullanıyorum genel olarak çok memnunum bi fark yok diyenler için tabi ki katılmıyorum
Ciddi bir iPhone kullanıcısıysanız bariz farkları kullandıkça zaten farkediyorsunuz.
iOS 7 ile uyumu cihazın mükemmel olmuş iPhone 5im ile ikisini yanyana kıyaslama şansımda oldu 5in iOS 7 den sonra ciddi yavaş kaldığını farkettim.
Telefon görünüm olarak pek bi farka sahip değil gibi görülsede kasanın kenar kesimleri bana çok farklı geldi daha sivrimsi ve keskin hatlara sahip.Space Gray aldım renk olarak beyazdan bıkkınlık gelmişti renk çok güzel ve başarılı olmuş.
iLk başta touch id yi kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kalmıştım fakat home tuşu nun eski iphonelar ile alakası kalmamış biraz daha sert bi yapıya sahip kaliteli olmuş.Neyse gittim parmağı tarattım 5-6 kere taratıyosunuz zaten bütün izi alıyor tek tek parmak ekleme özelliği var hangi parmakla telefonu açıyorsanız onu ekletiyor size.Touch id nin hassasiyeti oldukça hoşuma gitti hemen algılıyor.
Kamera içinse her zaman söylemiştim mp asla önemli değil mercek önemli yine merceği konuşturmuşlar iki cihazı yan yana koyup hareket ettirerek kameraları test ettim bariz fark var özellikle hareket halindeyken 5s te görüntüde atlama neredeyse sıfır.Ayrıca 120fps ağır çekim çok başarılı olmuş görüntüyü asla bozmuyor geçişte.Safir mercek sanırım burda kendini gösteriyor.Flaş alt sarımsı üst beyaz çift renk oda çok başarılı olmuş.
iPhone 5imde iOS 7 de zil seslerim telefonun sesi vs azalmıştı 5S te zil sesleri çok yüksek sesle çıkıyor ve sesler gayet yüksek zaten amaç insanları üst modellere yükseltmek olduğu için böyle bişey olacağını tahmin etmiştim.
Telefonda ısınma kasma hiç bişey yok oyunlarda görüntüler süper dahada geliştirileceğini düşünüyorum.
Ha değermi almaya derseniz ben ince detayları seven bi kullanıcıyım bence değer 5 in her zaman problem çıkaran bir cihaz olduğunu savunmuştum 5S te çoğu hatanın düzeltildiğinden eminim şuan gördüğüm kadarıylada öyle ilerleyen zamanlarda dahada güzel olucaktır.
Bu arada 5 farklı model var 5 te 3 farklı model vardı.
5S te 5 model var
Model A1533 (GSM)
Model A1533 (CDMA)
Model A1453
Model A1457
Model A1530
ilk 3 model amerika modelleri olması lazım A1457 Avrupa ve Türkiyeye gönderilecek cihazların modelidir A1530 asya grubu cihazlar.
Ha bu arada avrupa modellerin imei numaraları ilk defa 01 ile değil 35xxxxx ile başlıyor
Benim cihazım A1457 farklılık ne derseniz LTE bantlarında farklılık var ama aşşa yukarı 5S te universal yapmışlar artık hepsini
Onun detayını ztn apple.com/iphone/LTE den ve Apple - iPhone 5s - Technical Specifications buradan görebilirsiniz.
buda cihazdan 1-2 resim
![]()
verdiğin bilgiler için sağol iyi oldu![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
tel ve ipad degilde mac de facebookda home a basinca diger kisilerin postlarini karmakarisik goruyorum sirayla degil. Ornegin 20 saat once atilmis bir mesaj altinda 22 saat onceki mesaj onun altinda 1 dk once birini bir postu vs. Bunu nasil duzeltebilirim home a tikladigimda kisilerin postlarini en yeni eklenenden en son eklenene dogru nasil gorebilirim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)