Peki tam aklımdakinin üstüne gelmiş, bu sıfırlamayı yaparken resimleri nasıl kurtarırırz sıfırlamadan önce?
Telefonumda whatsapp manyak gibi kasmaya basladı sanki iphone 3 yazı yazarken takılıyor donuyor vs bunun sebebi ne olabilir
telefon 4s 32 gb ?
iphone da whatsapp kasmaz.. dayfon mu o![]()
Benim gene cok değişik bi sorunum var.
telefondan bildirim sesi cıkmiyor sadece telefon çalinca ses geliyor diğer whatsapp mesaj vb sesler gitti bazen mesaj sesi geliyor oda farkli bi şekilde cıkıyo bunun sebebi nedir
Arkadaşlar selam ,5 kullanıyorum bu üst tuş bazen çalışıyo bazen çalışmıyo , sanırım bunları değişim yapıyorlarmış sormak istediğim
1- hadi götürdük orada çalışacağı tuttu ne olur ?
2- kesin fatura lazımmı (Turkcellden alınma)
3-ankarada nerede oluyor bu işlem ?
şimdiden teşekkür ederim .
1-Şikayetin üzerine kontrol edilir.
2-Garantiden işlem yaptırmak istiyorsanız kişiye ait olduğuna dair belgeyi kesinlikle istiyorlar (bu da fatura). Ancak bu kampanyada belge isterler mi? Bence isterler..
3-Ankarada değil, istanbuldaki Apple Store a şahsen gitmen gerek.
Bu işler de 2 Mayıs tan sonra oluyor. Henüz başlamış değil..
sormak istediğim bir şey var bugün sabah kafalama biçimde evde telefonumu uyku sersemliği ile düşürdüm ve ahizeden ses alamıyorum arama yaparken konuşurken. hoparlörden konuştum malesef tüm gün bunun için herhangi bir yazılımsal bır sekilde çözebılırmıyım yoksa donanımsal bır sıkıntı mı olusmustur telefonum iphone 4 daha öncede 1 gunluk kendı kendıne olusmustu bu sorunu yaşamıstım sonrada kendı kendıne cozulmustu hıc bırsey yapmadan anlayamamıstım bende bu sefer ne yapabılırım yardımlarınız ıcın tskler.
ef sedan squad-
old is cool!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)