Beyler gerçekten birilerinin kalbini çok fena kırıcam. Şu amk facebook uygulamasından milletin oyun istekleri can istekleri *** istekleri püsür istekleri geliyor.
Ya ben bunu nasıl kapatabilirim? Ciddi ciddi artık arayıp küfür edicem arkadaşlarıma.
Beyler gerçekten birilerinin kalbini çok fena kırıcam. Şu amk facebook uygulamasından milletin oyun istekleri can istekleri *** istekleri püsür istekleri geliyor.
Ya ben bunu nasıl kapatabilirim? Ciddi ciddi artık arayıp küfür edicem arkadaşlarıma.
arkadaşlar selam,
yeni güncelleme gelmiş iosa bende wifi üzerinden güncelleme yapayım dedim, güncellemeyi indirdi telefon kapandı,yeniden açıldı. yükleme yaparken takıldı şu anda. ilerleme çubuğu durdu, yaklaşık 2 saattir böyle duruyor,takıldı kaldı. ne yapmam lazım.
iOS 8 Beta 3 ve Beraberinde Gelenler - medBilim
ios 8 beta deneyen varmı
200 vereceğime 400 verip yenisiyle değişimi tercih edeceğim derecede haşat oldu kasa, onun için ilk olarak zorlu centerdaki apple ı bi deneyeyim diyorum.
Zorlu Center randevumdan 3 gün önce ekranımın sol alt ve orta kısmında siyah lekeler çıkmıştı, nasıl olsa randevu aldık bi görünelim diyerek tuş değişim programı için gittim. Cihazımın kasasında çizikler ve darbe izleri mevcut, ön ve arka kısım temiz görünümde. Apple'daki eleman baktı, iç ekranın kırıldığını, kasada darbelerin olduğunu, 700 TL'ye yenisi ile değiştirebileceklerini söyledi. O şekilde cihazımı aldım değiştirmedim, genpa'ya gönderdim, tamiri için 400 yenisiyle değiştirmek için 800 TL talep ettiler 400 TL'ye yaptırdım cihazımı. Sana sunacağı teklifler hakkında bilgi sahibi edersen bizi sevinirim.
Ben vatandan almıştım.yaklaşık bir seneyi biraz geçti.arka sağlam ama yanlar baya çizik +cam çatlak be ekranda renkler açıldı hafiften.inşallah çok biley demeden değiltirirler.
5s lerde soyulma problemi varmı?
kimisi hepsinde diyor kimi goldda.. kullanıcı yorumu alabilirmiyim?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)