Photobucket / Imgupr vs gibi foto yükleme app'lerin hangisinde toplu foto yükleyebiliriz ?
Imgupr kullanıyorum ama siteye yüklemek istediğimde tek tek upload etmek zorunda kalıyorum..
Photobucket / Imgupr vs gibi foto yükleme app'lerin hangisinde toplu foto yükleyebiliriz ?
Imgupr kullanıyorum ama siteye yüklemek istediğimde tek tek upload etmek zorunda kalıyorum..
Fotoğrafları nasıl gizleyeceğiz? İnternetten baktım kimi kırpmayı göstermiş kimi jb indir falan demiş anlamadım.
Home tuşuna bastığımda çıt çıt ses geliyo hap kutusuna tersten basarsın ses gelir ya aynen öyle. Bunu nasıl giderebilirim garanti değiştiriyormu ?
hali hazırda ip5 ve 4s var
ben 4s i 5 e aktarmak ıstıyorum
5 ın ıcındekı numaralar da 4s e aktarılcak sadece
sımdı pc ye 4s i yedekledim güzelce
5i takıp bunun ıcıne atınca tertemiz olcak mı 2 telefonda![]()
önce 5 ten nuamraları bi prgoram yardımı ile 4s e aktar , simpler falan oalbilir program.
sonra 4s ibackup al.
aldığın backup ı 5 e at.
4s sıfırla.
telefonumun parlaklığı azalıyor kendi kendine otomatik parlaklık gibi değil bakıyorum parlaklık full ama az önceye göre daha solgun ekran neden olabilişr
Iphone 4 'de garip bir sorun yaşıyorum.
Arandığında zil sesi çalıyor sıkıntı yok fakat,
tuş kilidi sesi, bildirim sesi, müzik sesi çıkmıyor ve ses azaltma/yükseltme tuşlarına bastığımda ekrana uyarı çıkmıyor.. kafayı yemek üzereyim, restorede ettim düzelmedi.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
http://store.donanimhaber.com/b4/88/...B29F7FB04F.jpg
Şu yuvarlagın bir parmak altı sensör o civarlarda![]()
Gün içerisinde masada duran telefonuma bazen arayanlar ulaşamıyor. Sebebi ne olabilir?
Telefonum için ebayden dock almıştım. Dock için de orjinal bi kablo ayarladım. Adaptör olarak elimde Casper'ın adaptörü var. Kullanmamın bi sakıncası olur mu ? Özelliklerini görün diye de fotoğraf çektim.
![]()
Uzerindeki yazan degerler uygundurama bircok cin mali adaptordede ayni degerler yaziyor , yinede dikkat edin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)