ipad 2 7.1.1 evde düşürdüm şarj yerine denk geldi yamuldu biraz düzelttim ,
Alette bir şey yok gözüküyor ama modemin olduğu odada bile artık zor 2 diş çekiyor
Ürünü 8.1.1 güncellemeli miyim ne yapmalıyım anlamadım?
ipad 2 7.1.1 evde düşürdüm şarj yerine denk geldi yamuldu biraz düzelttim ,
Alette bir şey yok gözüküyor ama modemin olduğu odada bile artık zor 2 diş çekiyor
Ürünü 8.1.1 güncellemeli miyim ne yapmalıyım anlamadım?
http://www.spigen.com.tr/ zevkine göresini begenebilirsin 3.telefonda 4.spigenim daha saglam ve eli yüzü düzgün kaba durmayını bulamadm galiba
slim armor / neo hybrid / style armor
biraz daha kaba saba dersen tough armor
1881 - 193∞
Ipod classic upgrade etmek zorunda degilsin, hatta etme oyle kullan.
Bende bir tane ipad 2 var. ios 5, bunu ios 7 e unofficial cikaramaz miyim ya, apple ios 7 signature yayinlamayi birakmis
Built to fall....
Arkadaşlar 6 ay önce vatan pc den aldığım 4s şarj olmuyor. Telefon şarj yerinde bi siyahlık mevcut. Orjinal şarj cihazıyla şarj ediyordum ama olmuyor artık. Apple buna ne gibi bi çözüm sunabilir ? Zorludaki store gitsem ilgilenirler mi ?
iphone 6 da ekranın sağ üst kısmında telefonla konuşurken çıt çıt ses geliyordu böyle ekran oynar gibi. son günlerde duymaya başlamıştım.
ekranda ttec kırılmaz ekran koruyucu vardı ve bazen parmakla hafif bastırdığımda o sesi duyuyordum dedim acaba ekran mı sorunlu yoksa ekran koruyucu mu sorunlu? o kadar para vermeme rağmen çok ayar olup söktüm az önce ama hala bu sesi alıyorum 3 4 defa yapınca sanki ekran yerine oturuyor ve oynamıyor gibi ses kesiliyor. Biraz zaman geçtiğinde yine aynı sesi alabiliyorum.
Bu sıkıntıyla daha önceden karşılaşan var mı ? Servise göndereyim mi ? Yenisi gelsin![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Yazmayı unutmuşum servise göndersem yedek olarak kullanabilecek bir telefonum yok. Kaç günde gelir ya da direkt olarak iletişime geçsem yardımcı olabilirler mi ?
Korupark avmdeki apple store'a sordum 10 12 gün içinde hallolur işiniz dedi ama orada çalışanın servis vs. işlerden ne derece bilgisi vardır bilemiyorum.
Vatan bilgisayar'dan aldım telefonu acaba az daha bekleyip yaz sonunda falan mı göndersem iyice bozulur belki ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Apple Store dan randevu alıp gidin değişim kararı çıkar ise 10 dk da hallederler ki kronik bu bildiğim kadarıyla
Yedeklemeyi neden icloud üzerine yapmıyorsunuz? Turkcell yedek vs gibi 3ncü parti uygulamalarla çok basit bir işlemi zorlaştırıyorsunuz kendi ellerinizle..
Diğer bir konu da sms blocklama uygulaması yok AppStore da.. sms blocklaması dediğiniz şey kişiyi blocklamak aslında. Kişi blocklama yaptığını söyleyen uygulamaların alayı yalan. iOS'ta geliştiricilere böyle bir uygulama yapma yetkisi vermiyor Apple. O özellik de yine kendi içinde mevcut.
Ancak numara bölümünde direkt isim yazılmış olarak gelen sms lere bir şey yapamıyorsunuz diye biliyorum. Gerçi ben onları da engelliyorum da tekrar aynı kanaldan gelip gelmediklerini hatırlayamadım. Belki onda da işe yarıyordur, bu da böyle diyemedim birden.
beyler ios'a çok alıştım ben. ipad mini 2 almayı istiyorum en uygun nereden alabilirim ipad mini 3'e baktımda arada tek fark parmak izi okuyucuymuş.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
iphone 5 te sağlık içerisindeki adım sayar çalışmıyor.O özellik 5s ten itibaren mi başlıyor yoksa açmam gereken bişeylermi var ayarlardan?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)