User Tag List

Sayfa 496/692 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
13131 sonuçtan 9.406 ile 9.424 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar a telefonu takdığında flashdisk gibi görüyor. İçindeki resimler klasör klasör ama hepsini topla al sonra telefondan uçur gitsin. Ben genelde böyle yapıyorum. Eğer bu şekilde yapmayayım diyorsan google drive veya dropbox uygulamasını kurup onun içine at fotolarını. iCloud da tabiki aynı mantık ama alan 5gb olduğundan senin için yeterli olurmu bilemem.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Itunes olmadan telefondaki fotoları yedekleyebileceğim bi yer var mı? Mesela Ipad'e atabilirmiyim?
    Ya da icloud'a fln. Yardım pls
    İtunes olmadan dropboxla halledebilirsin.ipad'e atmak istiyorsan da airdrop üzerinden gönderebilirsin çok basittir.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtunes olmadan dropboxla halledebilirsin.ipad'e atmak istiyorsan da airdrop üzerinden gönderebilirsin çok basittir.
    atarsın, ipad de ki kullanıcını telefona göre ona göre yedekler ki öyle sanıyorum abicim akşam hallederiz

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Apple, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus ve kılıflarda zam yaptı. En son Ocak ayının başında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus fiyatlarında artışa giden Apple, yapılan yeni fiyat artışının ardından iPhone 6’nın 16 GB’lık versiyonunu 2.699 TL’den satmaya başladı.

iPhone 6’nın (16 GB) Türkiye’de piyasaya sunulduğundaki satış fiyatı 2.349 TL, 1 Ocak’ta yapılan zamdan sonraki satış fiyatı ise 2.499 TL idi. Geçtiğimiz eylül ayının sonunda iPhone 6 Plus’ın 16 GB’lık versiyonu 2.649 TL’den pazardaki yerini almıştı. 1 Ocak’ta yapılan zamla birlikte satış fiyatı 2.849 TL olan iPhone 6 Plus’ın yeni fiyatı ise 3.099 TL oldu.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    16 GB iPhone 6: 2.499 TL’den 2.699 TL’ye
    64 GB iPhone 6: 2.849 TL’den 3.099 TL’ye
    128 GB iPhone 6: 3.199 TL’den 3.499 TL’ye

16 GB iPhone 6 Plus: 2.849 TL’den 3.099 TL’ye
    64 GB iPhone 6 Plus: 3.199 TL’den 3.499 TL’ye
    128 GB iPhone 6 Plus: 3.499 TL’den 3.899 TL’ye çıkarıldı

16 GB iPhone 5s: 2.049 TL’den 2.249 TL'ye çıktı.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altın mı aldık telefon mu belli değil
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mac ürünleri exe dosyası açmadığından virüs bulaşma olasılığı çok düşüktür bu sebeple antivirüs gerektirmez

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altın mı aldık telefon mu belli değil
    Maşallah yatırım için apple almak lazımmış

Neyse önceden almanın yararları güzel bindirmişler bozulana kadar değiştirmem zaten ben ya da çpok ekstra birşey yapmaları lazım artık.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de örnek vereyim mesela facebook açıyorum 5s çok daha hızlı 6ya göre ayar ediyor insanı.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

rcpyldz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonumda suan ios 8.0.2 yüklü ve jailbreak yapmak istiyorum youtube da forumlarda denildigi gıbı denedimyapamadım pangu yu acınca itunes versiyonu düşük yazıyor ama en son sürüm yüklü yardımcı olabılecek bir arkadas varmi birde 8.0.2 yi 8.1 e nasıl yukseltirim

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 1-2 gündür biliyosunuzdur arapça karakterli bi mesajla telefon saçmalıyor
    Dün akşamdan beri telefon elma logosu çıkıp geri kapanıyor
    öncesinde mesajlar açılmıyordu

Varmı bunun bi çaresi telefonu kırmamak için zor duruyorum itunesdan bağlayıp güncelleme ve geri yükleme denedim ordanda hata veriyor...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 1-2 gündür biliyosunuzdur arapça karakterli bi mesajla telefon saçmalıyor
    Dün akşamdan beri telefon elma logosu çıkıp geri kapanıyor
    öncesinde mesajlar açılmıyordu

Varmı bunun bi çaresi telefonu kırmamak için zor duruyorum itunesdan bağlayıp güncelleme ve geri yükleme denedim ordanda hata veriyor...
    Apple iOS 8.3'te Arap

Apple

bana böyle bir mesaj gelmedi, fakat bunları görmüştüm işe yararmı? denemen lazım.
    e60 535d & THE A45 AMG

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O arapça yazıları beni teğet geçti 😁
    Onun esprisi neydi telefonu yeniden açıyo diye biliyorum ama tam olayı nedir?

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 5 beyaz kasa değişimi için appale a cihazı veremiyormuyuz?İst dışındayım şu an.Birde oradan gelecek kasa orjinal peki arkasındaki ilk kasa da olan imei numaraları vs nasıl tutacak?Ayrıca başka kasa için sadece dış ön ve arka yer varmı önerebilieceğiniz fiyatıyla?orjinal servis ne ister garanti bitmiş tr cihazı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi ki yüklü değil betaya gelmemenin faydasını gördüm resmen. sabır işi cidden bende hiç olmayan birşey
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar telefonumla anlam veremediğim bir sıkıntı yaşıyorum; i Phone 6 64 gb kullanıcısıyım. Normal şartlarda evimde kullandığım wireless modem ile eşleşmiş idi cihazım, wifi'm açık ise eve geldiğimde otomatikman bağlanıyordu. Geçtiğimiz haftasonu şehirdışına çıkmam sebebiyle evimde modemimi kapatıp fişini çekip evimden ayrıldım 2 gün kapalı kaldı. Döndüğümde ise modemi açtığımda cep telefonumun kablosuz internete bağlanmadığını farkettim. Bağlanmak istediğimde bağlanır gibi yuvarlak simge dönüyor fakat asla bağlanmıyor. Öncelikle internet sağlayıcımdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüm, kontrollerimi yaptım bağlantıda problemim yoktu, bilgisayarımdan ve başka telefonlardan sıkıntısız bağlantı sağlayabiliyordum. Sadece benim telefonumla bağlantı sağlanamıyordu. Modemi resetleyip tekrardan kullanıcı girişi yaptım, buna rağmen bağlantıyı sağlayamadım. Modemden kaynaklanacak arıza ihtimallerinin hepsini çürüttükten sonra telefonumun arıza ihtimali üzerine yoğunlaştım. Telefonum da ilginç bir şekilde bağlanmak istediğim bütün wifi bağlantılarına sorunsuzca bağlanıyor, sadece evimdeki modeme bağlanmıyordu, ağ bağlantılarını sıfırladım, bağlantıları yineledim, bana mısın demedi. Şu an aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Kısaca telefonum evimdeki modeme wifi ile bağlanmıyor fakar görüyor diğer bütün modemlere sıkıntısız şekilde bağlantı sağlayabiliyorum, modemim bütün cihazlara bağlantı ve internet sağlıyor sadece benim telefonuma bağlanmıyor, modem markam tp-link, sizce sorun ne olabilir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar telefonumla anlam veremediğim bir sıkıntı yaşıyorum; i Phone 6 64 gb kullanıcısıyım. Normal şartlarda evimde kullandığım wireless modem ile eşleşmiş idi cihazım, wifi'm açık ise eve geldiğimde otomatikman bağlanıyordu. Geçtiğimiz haftasonu şehirdışına çıkmam sebebiyle evimde modemimi kapatıp fişini çekip evimden ayrıldım 2 gün kapalı kaldı. Döndüğümde ise modemi açtığımda cep telefonumun kablosuz internete bağlanmadığını farkettim. Bağlanmak istediğimde bağlanır gibi yuvarlak simge dönüyor fakat asla bağlanmıyor. Öncelikle internet sağlayıcımdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüm, kontrollerimi yaptım bağlantıda problemim yoktu, bilgisayarımdan ve başka telefonlardan sıkıntısız bağlantı sağlayabiliyordum. Sadece benim telefonumla bağlantı sağlanamıyordu. Modemi resetleyip tekrardan kullanıcı girişi yaptım, buna rağmen bağlantıyı sağlayamadım. Modemden kaynaklanacak arıza ihtimallerinin hepsini çürüttükten sonra telefonumun arıza ihtimali üzerine yoğunlaştım. Telefonum da ilginç bir şekilde bağlanmak istediğim bütün wifi bağlantılarına sorunsuzca bağlanıyor, sadece evimdeki modeme bağlanmıyordu, ağ bağlantılarını sıfırladım, bağlantıları yineledim, bana mısın demedi. Şu an aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Kısaca telefonum evimdeki modeme wifi ile bağlanmıyor fakar görüyor diğer bütün modemlere sıkıntısız şekilde bağlantı sağlayabiliyorum, modemim bütün cihazlara bağlantı ve internet sağlıyor sadece benim telefonuma bağlanmıyor, modem markam tp-link, sizce sorun ne olabilir ?
    ip çakışması olabilir. telefon üzerinden sizin modemi bulduğu zaman bağlantı yerine bu ağı unut diyin sonra telefonu kapat-aç yap sonra tekrar dene bağlanması lazım.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ip çakışması olabilir. telefon üzerinden sizin modemi bulduğu zaman bağlantı yerine bu ağı unut diyin sonra telefonu kapat-aç yap sonra tekrar dene bağlanması lazım.
    Ne yazık ki denedim yine aynı şekilde buluyor bağlanmak istiyorum dönüyor dönüyor simge ama bağlanmıyor.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazık ki denedim yine aynı şekilde buluyor bağlanmak istiyorum dönüyor dönüyor simge ama bağlanmıyor.

Modemi müşteri hizmetlerini arayıp komple sıfırlayın sorun cozulur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler