beyler çok acil yardım lazım telefon bir kaç gündür salak salak hareketler yapıyordu şimdi ekran kilitliyken bildirimleri falan açamadım aşağı doğru çekip ekranı kararttım karartma o karartma tepki yok10 dk dır sövmedik tarafını bırakmadım ne yapmam lazım
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
telefon ip6 resetledim bu defa geldi kendineneyse bu neyin işareti
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
6S'in şarjı 5S'in 3-4 saatte bittiği günlerden sonra ilaç gibi geldi. 1,5 aya yakın oldu daha 1 veya 2 kere gün içinde şarj ihtiyacım oldu, hele düşük pil moduna sokarsan 2 gün bile çıkaracak neredeyse, baya memnunum.
Ekstra tax derken? Tüm ABD Apple Store'lardaki fiyatlar vergisizdir, Delaware eyaletinde bir tek vergi yok sanırım, onun dışında her eyalet farklı oranlarda vergi ekler. NY'ta 9-10% arası, NJ'de %8 mesela.
Tarık selam, tamamdır tam senin dedigin gibi oldu zaten. Normalmiş![]()
5 ten sonra 6s e gecınce noldumu sasırdım baya hızlı ve kullanıslı geldı ve pıl butun gun sosyal medyada dolasma 3g acık olmasına ragmen gece eve gıttımde yuzde 20 lere dusuyor ip5 te 2 kere sarj edıyordum bu tarz kullanımda
not:İP5 siyah eski telefonum Satılıktır...(ust tus bozuk-on ve arka cam metal yuzeyde cızık yoktur-kenarlarında cızıkler mevcuttur) fıyat 675tl!!! dusunuyorum
iphone 5 ios 9 da şöyle bi sorunum var,
şarj %20 nin altına düşünce ne kadar gideceği belli olmuyor, bazen %1-2 lerde kapanıyor, bazen %12-13 lerde kapanıyor. ve şarja takıp açtığımda yüzdesi çok saçma çıkıyor mesela %12 de kapandı, kapanır kapanmaz şarja takıyorum, açılınca birden %20 falan göstermeye başlıyor.
bu neden olur? telefon çok yeni, 5-6 ay önce 900 küsur liraya apple storedan değişim cihazı aldım, pil ömrü bitmiş olamaz bu kadar kısa sürede
öff apple store çok meşakkatli iş, randevu al derdini anlat bilmem ne![]()
yok şarj %5-6 lara düşmeden şarja takmıyorum, bu sayede bu problemi farkedebildim zaten. bitmeden takmam
http://www.hepsiburada.com/spigen-sg...TELKILSGP11297
http://www.hepsiburada.com/spigen-sg...TELKILSGP11596
arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz. termoplastik nedir polikarbon nedir hangisi kauçuk dediğimiz malzeme hangisi lastik yumuşak malzeme diye sorayım. darbeyi çok önlemesine gerek yok ama ufak düşmelerde çizilmeyi engellesin yeter bana. burdan arkadaşlar dr ye bak demişti orada bunlarda yoktu hybrid ler vardı onlara bakabildim sadece onlarda çok kaba.
bunla şeffaf mı ? Ben mi yanlış gördüm ?
o tarz bir takacağına, hybrid armor falan var onlardan bakabilirsin.
O şeffaf olanlar çok ucuz gösteriyor, tavsiye etmem. En azından kıyu olanları var spigen' in onlara bak derim.
Bende Plus var - neo hybrid kullanıyorum oldukçada memnunum![]()
Hoş, anahtarla ayna ceve atmaktan hafiften renk solması oldu ama normaldir - koruyor cidden..
dr de bakarken bir kaç kutuyu açıp denedim telefon gold olduğundan sıyah falan yakışmadı. ya gold rengini bulucam yada şeffaf alıcam mecbur. şuan dandik şeffaf var üzerinde lastik gibi olandan pek belli olmuyor zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)