Benim de hep düşük pil modunda 6s 64gb, yatmadan önce son kontroller öncesi şarj düşükse %3-5'ken takıyorum pijamamı falan giyene kadar dakikada %1'den hızlı doluyor %10'da alıyorumDolduğu gibi de değil gayet normal tempoda düşüyor 1'e kadar. Ama full sarj için taktığım zamanlar 1 saati net geçiyor.
Bir aralar bende de %30'ken kapanmalar vs oluyordu apple store'a uğruyordum telefonu teste sokup bu sefer Tinder'ı suçluyolardı kendine kendine çöküyormuş uygulama, ondanmışHala kullanıyorum aynı şekilde ama ne zamandır bu sorun tekerrür etmedi.
Aldığım yer turkcell bayii ile görüştüm sorunumu anlattım,telefonuma güncelleme geldi akşam onu yüklüycem,eğer yine olmazsa garantiye yollar sıfır cihaz isterim. Hiçbir şekilde tamir tadilat yaptırmam diye peşin peşin söyledim daha 1 hafta olmuş hayırdır bizi mi koparıyorsunuz dedim,merhabana merhaba kardeş dediler![]()
imzasız..
Arkadaşlar elinde orjinal şarj kablosu olan var mıdır? Satabilirsiniz yada kullanılmamış orjinal apple kulaklık ile takas edebiliriz![]()
Merhaba arkadaşlar dün akşam bi sorun yaşadım telefonda acaba başına gelen var mıdır telefonu resetledim yedeklerini aldım yedeklerini aldıktan sonra geri yüklerken bütün uygulamaları elimle tek tek yükledim sonra appstoreda güncelle gözüktü bütün herşeyi yeniden yüklememe rağmen güncelleme gözükyordu sonra internetten araştırdım itunnestan güncellemeleri açılmasını söylüyordu denedim oldu ama güncellemeyi kapatığımda aynı şey tekrar oluyor bende tekrar sıfırlayıp tekrar yükleyeyim dedim telefonu bu seferde itunnestan uyarı telefonda arıza olduğu en yakın appstore bakım mağazısına gitmem gerektiği yazıyordu ama bu seferde kendi yüklemeye devam etti bu seferde uygulamaların yarısı geldi yarısı gelmedi bende bu sefer elle tek tek yükledim ve menü eski haline geldi şimdi böle olay başına gelen var mıdır ilk defa böle bir sorun yaşadım bu bana bir sorun teşkil eder mi garantiye götüreyim mi yardımınız gerekli ?
Güncel cekeyim gören olur illa ki ??
iPhone 5S bataryasını telefoncuda değiştirdim. Sarjı 1-2 saat bile gitmiyor. Orjinal bataryasını veya daha kalitelisini nereden temin edebilirim ?
Yardım lazım beyler,
Peder İP5 in üstüne su dökmüş. Fazla zorlamadan da kurutmaya çalışmış. Bu sabah bana verdi bir bak diye. Açmaya çalıştığımda sadece elma simgesi çıkıyor ve öylece kalıyor. Bir kere kare + açma tuşuna basılı tuttum, onda da ekranda yazılar çıktı. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Beyler %30 Da kapanmalar oluyorsa Apple i arayın güncellemeri internetten yapıtıgımızdan dolayı gidip gelmeler oldugundan bazı dosyaları atladıgından oluyor,Sorunum vardı güncellemeyi en bastan yaptım düzeldi.
Bu arada gecen izmir basarı servisine sarj soketim bozuldugundan dolayı servise bıraktım telefonumu data kablomda kopuktu telefonun tusları sert basıyordu ve sol ekran kösesinden gıcırtı gelıyordu,Kondısyonuda iyi degildi acıkcası 4 kosedede vuruklar vardı Telefon 6 -16 Gb degisim verdiler sıfır telefonumu aldım memnunum![]()
Merhaba arkadaşlar apple için tak kullan belleklerden kullanan var mı? Sandisk piyasaya çıkartmış ixpand diye ama fiyatı çok geldi bana 126 GB baya iyi film falan atmak için.. Kullanan var mıdır?
Selamlar,
Yurtdışından telefon aldığımızda pasaporta kayıt ve vergi dışında extra bir ücret ödeniyormu?
Kısacası eski sistem devam mı ediyor yoksa geçen haftalarda yeni bir vergi çıkarttılar sanırım
iphonlerın fiyatları arttı?
bu vergide extra olarak kaydedilirken ödeniyor mu?
Arkadaşlar Merhaba,
1 hafta önce İphone 6 telefonumun şarjı 2 saat gitmesinden dolayı apple yetkili servisi maltepe park lydia mağazasına teslim etmiştim. Garantisinin dolmasına 3 ay vardı.
Bugün telefon geldi cihazın camı çatlak olduğu için garanti kapsamında değişim yada onarım olmayacağını sadece 1160 TL ödeme yaparsam sıfır cihaz teslim edeceklerini söylediler.
Söyledikleri normal mi? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Acil bir sorum olacaktı.
Kardeşimin 5s inde ekran gitti siyah kaldı. Telefon resetlendiğinde elma geliyor saat geldiğinde yine kararıyormuş. Bu nedir? Ne yapmalıyız?
Teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)