benimde öyle bi aptala bağladı %10 derken bir anda %1 e düştü..bi acaiplik oldu
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
siz ios 10 u manuel mi yukluyorsunuz ? bende suan 9.3.4 gibi bir versiyon yuklu onun da guncellemesı telefona gecen ay geldi.
ve acıkcası hiç memnun değilim whatapp da tel kararıyor ekran arada bi garip garip hareketler yapmaya basladı.
cihaz 6
Stok işlerini şuradan takip edebilirsiniz: iStockNow Live iPhone 7 and 7 Plus Stock Map
Belirli aralıklarla sanki amerika'daki yerlerde güncelleniyor stoklar. saat 5 ve 11 gibi sanki yada şansa denk geliyorum 2dir.
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Arkadaşlar Alman vatandaşı olan tanıdığım aldığında Türkiyeye getirmek için, Taxfree alabilirmi havaalanında.
birde sadece havaalanında mı oluyor.
Sim free satisi su an icin yok. Verizon ( benimde operatorum ) telefonlari sim free ama bugun walmarta almaya gittigimde eleman sadece Abd icinde sim free baska ulkelerde calismiyor dedi. Olmaz oyle sey yahu yillardir verizon kullaniyorum Tr de tum cihazlarim calisiyordu dedim ama net sekilde iphone 7 nin calismadigini soyledi.
Arkadaşım US den gelirken getirsin diyorum bende bi 7plus. Beklemek mi gerek bu unlocked cihazları ne zamana çıkar acep
Bende çıktığı günden beri takip ettiriyorum New Yorkta yaşıyan arkadaşımız sürekli takip ediyor eşim için alıcam bi tane
Lakin 7Plus yok 7 bulunabiliyor alayım size diyor ama plus çok ciddi sıkıntı illa rengini falan geçtik plus olsun diye bekliyoruz bakalım takipteyiz..
3 veya 4 ay sonra her yerde olur bilerek piyasaya bir anda vermiyorlar bence
6s stokları fazla sanırım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Halam Almanya'da iki gündür..Bugün dönüyor bakmadığı yer yok maalesef plus yok normalin 128 gb ise 869 euro alayım mı dedi aldırmadım
çok ciddi bir fiyat farkı var şuan Türkiye'de satılanlarla arasında.Son şans uçağa binmeden bugün bir yere daha bakacak, bakalım bulabilecek mi
869€ %10-11 tax free desek : 773 € =2550 TL
Türkiyede 3500 den başlamışlar yurtdışı cihazları satmaya
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
İstanbuldaki Apple Store larda, arıza yapmış yurtdışı cihazlar için problem çıkarıyorlar. Evet, saçma.. Evet, kavgalar tartışmalar oluyor.. Evet, öyle şey olur mu?! Ama evet, öyle.. Bilginiz olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)