Bende de var o mesaj ses problemi. İlkte hoparlörden kaynaklı bir sorun var zannetim müzikten bişarkı açtım hemen değilmiş çok şükür dedim![]()
Benim şöyle bir sorunum olacak;
ıcloud benim açık herhangi bir fotoğraf açmaya çalısırken sağ alt köşede ünlem işareti oluyor ve fotoğraf ne netleşiyor ne de herhangi yere gönderebiliyorum
bu konu hakkında bilgi verebilen var mı?
Her sorduğum aynısını apple harici bulamazsınız demişti muadil pil kullandım. Şarj ilk güne yakın, beni bir gün akşam eve gelene kadar idare ediyor hatta evde de kullanıyorum. Benim pil artık ölmüştü ilk zamanlar sabahtan öğleye kadar %100 daha sonra 60 gibi kapanıyordu. Daha sonra birden kapanmalar şarja takıp 20 30 artmalar falan olmaya başlamıştı. Orjinaldi muadildi düşünene kadar iyi ki değiştirmişim dedim.
#eksikpazar
İPhone 7 Plus mı yoksa xiaomi mi6 mı? Fiyat farkının farkındayımlakin aradaki fiyata değecek fark var mı ?
Arkadaşlar sizlere güzel bi soruyla geliyorum. Telefonda iMovie uygulaması var hepinixin bildiği üzere. Şimdi ben ordan video editlemek istiyorum işime yarıyor Allah razı olsun ama iş müzik eklemeye gelince olmuyor malesef. Seçtiğim her şarkı için “bu şarkı korumalıdır” uyarısı alıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)