Yaw arkadaş zaten 2011 cupra ile 2013 cupra arasında 3 boy fark var ama hpler aynı kilolar aynı. Baktığın zaman yenisi eskisinden 0.2 bar daha fazla basıyor. Mümkünatı var mı?
Honda yazılandan fazlasını veremez ama Cupranın verme ihtimali var.
Yaw arkadaş zaten 2011 cupra ile 2013 cupra arasında 3 boy fark var ama hpler aynı kilolar aynı. Baktığın zaman yenisi eskisinden 0.2 bar daha fazla basıyor. Mümkünatı var mı?
Honda yazılandan fazlasını veremez ama Cupranın verme ihtimali var.
IN BOOST WE TRUST
Acaba bir hileli yazılımda dyno için mi yaptı vw?Dyno'da turbo daha fazla basıyor olmasın..![]()
Serp dyno. Emin olmak için 4 ayrı araba çıkardık 2-3 tane daha çıkaracağız ama 4 aracın hepsi beklendiği gibi çıktı. 201 çıkan cth cupra da dv dp ve içi kesilip biçilmiş hava filtresi kutusu var. Zaten stok cth ların 190 civarında çıkardığını bildiğimiz için dynonun kalibrasyonundan şüphe etmedik hiç. Megane rs e 265 çıkacak dedim ve tam çıktı mesela. Aynı şekilde başka cupramızıda ölçtük o da tam beklenen çıktı. Fırsat olursa Murat abi ve yeni type r ı da aynı dynoya çıkartacağız bakalım.
Böyle bir video var ama dynamics muadillerine göre biraz daha az ölçtüğü için type r'da 310'dan yüksek olabilir gibi gözüküyor.
Dynamics'te 313 çıkarmış.
Serp'te ölçüp görmek en iyisi olacak şimdilik.
https://www.youtube.com/watch?v=7PSls55Npx8
Belkide adamlar krank gücünü değilde teker gücünü söylüyorlardır
Zeki, Orçun nerde yeni video?
Ulan ben de bir gün rekor kıracağım, video vermeyeceğim böyle zulmedeceğim arkadaş
![]()
Şaka bir yana ben de her sabah , akşam girip video var mı diye bakıyorumNaptınız yahu ?
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Video Zeki'de abi ben suçsuzum![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Rekor kıran typerın videosu göremedik bare leon'nun görseydik![]()
Artık sadece ''halk günü önden çeker rekoru'' olup genel önden çeker rekoru olmadığı için koymaya gerek kalmadı, düzenlenmesiyle falan hiç uğraşmadık. Diğer sebeplerden biri de çok konuşup polemik yaratan, olayı marka kavgası zannedenler var gereksiz yere laf anlatmaya çalışıyoruz bu yüzden type r ı bekliyorum benderekortmen type r gelsin keyifle izleyelim artık.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
1.85 GB lık videodan 2.23,8 dakikalık bölümün kesilmesi ve youtube a yüklenmesi benim için sıkıntı pek anlamadığım işler, bunları Orçun yapıyor normalde benim için. Bizde dublaj montaj yok yoksadüzenlemedik çünkü gereksiz konuşmalardan sıkıldım sebep bu. Rica ederim Orçun'a müsait olduğunda halleder bir ara.
Herkes söylüyor Leon 2.23 yapmış diye, bende coilli, yazılımlı bişi bekliyordum. Tebrikederim Zeki, süper süre.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)