kardeşler arası deneme yapmıyoruzbenim bütün olayım senle biliyosun
hahah artık sana hırslanamıyorumda saçları döktün amca diyesim var
ama benimde yanlar beyazlaşmaya başlıyo zeki bildiğin pişmaniye spec olmaya başladı
bende 106 varken ayarsız haline denk getirmiştim deniyoduk hatırladınmı
şarz dinomana dua et sen o kurtardı seni
içimi döktüm..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
at yalanı öpsünler inananı, punutunu buldunmu akü öner e saplamazsan ben göki değilim
bence hatimi sen indiricektin ahfsahdfsadlşk
sen önere sapla ama senden yanayım
senelerdir yoktu mahallede araba aldı geri döndü herkesi geçerim diye(eskiden saplanıp duruyordu), ama in cin top oynuyor artık mahallede
![]()
Koraydı dimi abi daha geçenlerde muhabbetin oldu vtec zamanları baya oldu görüşürüz kısmetse yakın zamanlarda.
Göki seni öperim![]()
öner s2000 lere kaldırdığın zamanları hatırlıyormusun mg ile![]()
mg ile bostancı sahilde kaldırıyordun...
nerden nereye
250 300 yapalımmmı knka![]()
la nerden döndüm ztn yılların geçtiğini anladım göki seni görünce baston alıcam sana bırak artık bu işleri sen
![]()
ben biliyosun o kadar yıl sonra gecilmeye gelmemiştim ağzına ağzına alev atıcaktım ne güzelde oluçaktı ohh diyemeden gitti şarzınama dur sen yakında araba hazırlarsın benimde yaptığım arabalar var elbet daha seni geçtikten sonra gizli kamera yapıcam o suratını cekerken sana cok doluyum hahah
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ulan 1 günde sayfa daha yazabiliyosunuz ya hastayım şu olaya.
özgünden ricam konuyu kapasın, kim arabasına ne takıyosa taksın olurda denemek isterlerse denerler
düzgün bir deneme ortamında adil bi şekilde denenir, net e koymak isterlerse koyarlar istemezlerse koymazlar.
mini muhabbetini de başka yere taşıyın pls ne farkediyor kaybetmesi yada kaybetmemesi. adam 80de basınca hemen vites atıyorum dezavantaja geçiyorum diyor. hepsi bu. her denemede böledir. iki kişininde devrinden basılır oldu bitti
Öner, Emre ikinizde iyi insanlarsınız boş yere gaza gelmeyin, denemek istediğinizde ortak arkaaşımız bol beni arayın yeter dostane denemeler ayarlarız görürsünüz araçlarınızı.
not: eşşek kafam benim, boş yere taktım o widebody yi falan. salak adam sök arabanı, spoon conta evde yatıyo tak itb ile yapılmış alayına 5 6 boy git 2 den basar basmaz. yok şu vites te böle şu viteste şöle oldu diyemesin kimse![]()
![]()
BATIKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)