biri cortlatmis yine kutsal DAMACANA yi . ilk videoyu 2 kere ard arda eklemisler yurutmusler arabayi demeki menzili bu kadar :)
Printable View
biri cortlatmis yine kutsal DAMACANA yi . ilk videoyu 2 kere ard arda eklemisler yurutmusler arabayi demeki menzili bu kadar :)
Doğmamış cocuğa don biçilmesi en büyük stratejik hataydı bence :) daha proje bitmeden Ismail cam a gider yapılması bence hicte hoş degildi ve insanların tepkisini bu nedenle aldı aracın sahipleri :) projeni bitirirsin çıkar sûreni yaparsın sonra konusursunn! Ama ne yapıldı ? Tam
Tersi ! 8 yapicaz ucacaz kacicaz dendi ve sonuc fisssssss! Bende draglara araç yapıyorum. Ama tutupta projem bitmeden yıllardır ülkede draglar Icin zamanini varını yoğunu harciyan kisilere gider yapmıyorum ! Aracın kasasının sahin olmasıyla ilgili bir sorun oldugunuda zannetmiyorum birazoncede Dedigim gibi sorun antipatik bir sekilde projenin lanse edilmesiydi bence
olay bu değil ki..Araç çıkmadan havalara zıplandı,uçacaz kaçacaz muhabbeti oldu,aracı yürütemediler,tam yürüyo derken tutunamadı.
İsmail çam'a kafa tuttular halbuki İsmail çam'ın tutunmayan 1 aracı bile olmadı,en ufak sıkıntıyı hallettiler,mersinden hala ses seda yok...
Bunu dosthane şekilde profesyonel insanlardan! bilgi alışverişi yaparak yapsalardı,Hepimiz tebrik ederdik,yoksa şahine yada herhangi bi araca konup konmaması değil motorun..
başarılı, coupe yapılması, çamurluk şişirme ve o koca lstklerle gayet etkileyici görünüyor.
harcanan emeğe saygı maşallah :icon_tup:
Yahu hala daha şu araca tofaş şahin diyip duruyorsunuz
Bu aracın sadece kupası Şahin
geri kalan şase falan hepsi sanırsam yurt dışından getirlimiş üzerine burda kupa oturtulmuş
Bukadar para harcayıp iş bilen adam asla şahin şaesine bu motoru şanzumanı koymaz
USA de bu şase bu motor bu şanzuman 7 saniyeler gidiyor
TR de VHT yok sadece tutunursa 10 saniye altı gitmemesi için bir neden yok
Aracın sahibinden çok çevresindeki kişilerin densiz densiz yazmalarından dolayı herkes cephe aldı
ama ben inanıyorum bu araç çok güzel başarılara imza atıcak
Herkes sabretsin 13 mayısa az kaldı bakalım ne olcak hepimiz görecegiz
13 mayıs a wankel şahin geliyo galiba bakalım diğer uçanlar kaçanlar gelcekmi :D tatlı rekabet iyidir ben konuşana bakmam icraat yapana bakarım hepimiz 1000 beygiriz:icon_tup:
Yeter ki yürüsün tek temennimiz bu zaten.
Dogru dokunuslarla kesinlikle ciddi bir arac olacagi kanaatindeyim, masallah
Bu Wankel power şahin türkiyede belki ilk özel tür denebilecek araçlardan birisi.A'dan Z'ye kadar her yerinde ayrı emek işçilik var.Zaten araç tr tuning dergisinden bir çok yere manşet olan araç
yanı o kadar bekledım yınede kalkısını goremedım ama masallah emek cok aracta..
bu konuya dalga geçip yorum atanlar nerde merak ediyorum.kitlendiler galiba :D