Rekor için daha 100 metre var. 10.05-10.95
Printable View
Rekor için daha 100 metre var. 10.05-10.95
ya birsuru video buldum izledim şu pisste 10.9 denilen sureyi çeken yokmu arkadaş ya ? abuk subuk sanayide yok startta lastik ısıtma videoları falan var
işte şampiyon haber sitesi milliyetin cukunden uydura uydura yaptıgı haber,
m.milliyet.com.tr
varan 1, türkiye nin en prestijli drag pisti..
varan 2, türkiye rekoru.
varan 3, geride kalan honda, bmw ,mercedes gibi yüzbinlerce tl lik arabalar..
karşılıklı alkışlayın birbirinizi ama yarışın konusunda hala tefin üstünde oynatıyorlar... şöför harıc 5 kısı olmadan kalkamayan bır araba su anda yaptıgı surede normal sartlar altında gecersız oluyor...
ama derseniz ki " yok arkadaş biz gözlüklerimizden memnunuz. yarış kazanmış atın gözlükleri bunlar!!" o zaman bir şey denemez...
sadece kasası şahin olan bir arabayı amma övdünüz haa , ciğeri fiat olsa hiç lafım yok , japon ciğerinin üstüne sarımsaklı yogurt
Arkadaşlar maşallah demekten başka birşey denemez adamların ilk pisti dahada iyi olacaklardır bence. sonucta emek var helal olsun.
sıfırdan kalkarak yapmalı..hemen şampiyon yaptılar rekor kırdırdılar..
bu wankel makineye bi çip bi kısa bide egzantrik, o zaman görür o süreleri :D
araç fodepar yapmasın die girişten başlıyo zaten hızını alıp geliyo fotosellerin ordan geçtiğinde en kötü 2 saniye gibi kazancı var sonrada 10.9 yaptı diyolar önce çizgiden kalksın sonra 10.9 yapsın ama sunu unutmayalım 10 sn altına ineceklerdi polemik yaratmak için demiyorum ama bazı şeyleri düşünmek gerek alınan süre aracın kalkış yaptıgı yer bunlara dikkat edilsin sonra 10.9 mu yoksa dahamı fazla görülsün