s1000 RR 1000lık kategorıde suan en hızlısı pesınden kawa gelır en hızlı 2 motorla denenmıs.
suzukı ve honda yı kale bıle almasın o zaman bu supra:D
maşallah supra fenaaa gidiyorr..
Printable View
s1000 RR 1000lık kategorıde suan en hızlısı pesınden kawa gelır en hızlı 2 motorla denenmıs.
suzukı ve honda yı kale bıle almasın o zaman bu supra:D
maşallah supra fenaaa gidiyorr..
2006-7 zx10 emin ellerde sıkıntı yaratır beyler haberiniz ola.
cenk abi tekrardan maşallah, o hızlarda denemede çok büyük cesaret ve yetenek bence, herkese maşallah
geçen hafta cumartesi ankaradaydım prooshop hilmi abinin orda gördum suprayı,kaputu açtığı anda neredeyse aklımı yitiriyodum ama şuan izlediklerim supranın hakkı bu değil diye düşünüyorum..
bu supra nasıl bir yaratıksa 1000 rr la kıyaslanıyor aracları geçtik racinglere kafa tutuyor kralsın be supra bu aşkda baska bişey dünyada 3 adet araç war derim TOYOTA SUPRA-SKYLİNE GTR34 VE DİĞERLERİ
http://img69.imageshack.us/img69/8267/bmws1000rr34.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/555/bmws1000rr46.jpg
Zevkle izliyorum yemin ederim :)
supraya maşallah ancak bana aradaki fark pek real gelmedi şöyle diyebilirim farka bakarsak bu araç mert abinin ttm3 ünü geçer :) mmiiiii acaabaaa
maşallah supraya :) neden maşallah denileceksede s1000 rr gibi bi makine ile kıyas içinde olması derim ...türkiyede böyle araclardan bahsediliyor olması çok cidden çok sevindirici :)yeni setup a gecildiğinde s1000 rr ile tekrarddan deneme videolarını beklioruz...hepsine maşallah tekrradan ...
masallah hepsine heycanlandım :)
Eski bir motorcu olarak aslında arabanın motoru geçmesini aklım almıyordu diyelim :D s1000rr da 1000lik unutmayalım :D
Korhanın söylediği gibi 2 bara kadar açtık önceden ama araç sağlıklı olmuyordu devir çevirmiyordu yürümüyordu zaten peak yapıp 1.7 -1.6 lara düşüyordu sürede alamadık o şekilde mecburen bu basınçları geçemedik açıkçası yoksa ne var ne yok basardım .aslında ben k7 arıyordum denemek için s1000rr extra oldu :D burdaki zx10 emin olun hızlı yani oda bileniyormuş bana :D
artık önümüze bakacağız
deniz teşekkür ederim inşallah umduğumuz gibi olur mekanik sonuçta ne çıkacağını bizde bilemiyoruz .utandırmaz inşallah