BMW S1000RR VS SUZUKI GSXR 1000 - YouTube
burda s1000rr -k7 ile gazlıyor s1000rr ın hızını burdan anlayabilirsiniz
Printable View
BMW S1000RR VS SUZUKI GSXR 1000 - YouTube
burda s1000rr -k7 ile gazlıyor s1000rr ın hızını burdan anlayabilirsiniz
İki üç hafta önce bu s1000rr ı gördük ,kullanan arkadaşa helal olsun o virajlarda nasıl yatıyo dibimiz düştü, Roll de denediği motoru baya geçiyodu..Cenk senin suprayada maşallah fatii yi indir beni bindir :D
Korhan usta 4094 ün suprada 1.6 da bittigini söliyebilirz dogrumu
zaten süer bir turboda değil açıkcası ben bu yüzden 4094 ile bu şekilde düşük basıncta yürümesine hayret ettim ciddi çok iyi araç şu hali 800 hp vardır yada yoktur
42R ile 2.5 barlarda hem kullanılabilir hemde çok çok hızlı bir araç olur
Para - parça ve cesaret 3 lüsü ile çok daha iyi olucagına adım gibi eminim
ellerinize emeginize sağlık sizlerinde serdarın bilalinde
cem kardeşim sen hemen üzerine alınma fatih motor bilgisi olmayan kişiler için yazmıştır onu
az çok forumda motor deneyimi olan kişileriz hepimiz biliriz ZX10 u
ZX10 un 2005 modelide hızlıdır ama kullanmayı bilene cok tekere gelmek ister 11.000 den önce hareketli degildir vs vs bunları bilmeyen adamların eline gecince ZX10 yavaş oluyor
ama bunları bilen olursa ZX10 hepsinden hızlı olur
Sizde önceden motorcuymuşsunuz K7 kullanıyormuşunuz bu denemenin normal olmadığını bilirsiniz bukadar fark normal değil.
Yine Erbilin motorunun Bursada K5 ile denemesi var..
Gerçi çok tartışıldı drag sürücü kabiliyetine kalmıştır ama ilk denemede 100-250 rolling yapıyorlar az çok fikir verir..
Yani sizin koyduğunuz videodaki fark normal değil..
Aynen abi Kawanın karakteri 600 lüğündede aynı şekilde altları ölüdür ama üstlerde çok canlı olan bir motor..
Şu S1000RR ve 2011 ZX-10'a kadar bana göre hiç bir markanın supersportu atla deve değildi ama BMW gerçekten çıtayı yükseltti
maşallah hem gündüz çekimi herşey net hemde inanın içim gitti çok eğlenceli geçmişe benziyor.supra azdaha çalışırsa bu iş tamam gibi 41 kere maşallah
kardeşim senin de bu videoda atladıgın bir husus var
Erbil daha yeni almıştı motorunu bana göre tam ısınamamıştı
çünkü neden dersen ahmetin busa ile King denediler biliyorsun king foruma da yazdı ahmete hiç yaklaşamadı bile
biz ahmetin busa ile EKS 1000RR ı denedik Busayı gecti
2 aracada maşallah diyorum.dün cenkle torkta muhabette kendiside dile getirdi.s1000 rr 1000 lik ise diğer binlikler 600 gibi kalır..çok hızlı yani...
supra güzel yürümüş... zx10 hakkında hilmi tamamen doğru şeyler yazmış.. saçma sapan tekere gelmese gerçekten en iyi 1000cc denilebilirdi.. düzgün k5 k6 larla bu s1000rr ı denemeyi çok isterdim.. hem stock değil hemde üstündeki jokeyi sevdim :) bu havada activaya bile binmek delilik bu arada tebrikler motorcu arkadaşları :)))
ben çok motor gördüm bindim binen arkadaşlarım var..ama s1000rr kesinlikle k5 k6 yla kıyas tutulacak bi motor değil..egzozlu + dişli takviyeli bi s1000rr aynı modifiyeye sahip bi k5 yada k6 yı çoook ciddi geçer..
he tutarda illa geççem diye uğraşırsanız tabiki geçer ona k5 veya k10 gerekmez parayı harcarsınız geçersiniz ama standartlar hemen hemen bir tutulduğunda s1000rr gerçekten saçma gidiyor.
Bahsettiğim Bursa mevzusu buydu. Bende ordaydım izledik, deneme yaptık. K5 gelen iki s1000rr ıda geçmişti. Serkan k9 gsxr1000 lede geçti fakat drag olayı çok başka.
Motoru devirde salıp tekere gelmeden yürüyebilen en dandik honda 1000rr bile orda s1000rr ı geçerdi zaten. Roll videoların tumunde zaten s1000rr önde.
Bu arada şaşırdım Hilmi abi sizin busanın geçildiğine ayarınız çok ıyıdı videonuzu izledikten sonra denemiştim stock busa öyle kadranı indiremedim :)
Siz satmadan bi aksam denicektik ahmet abiyle konuşmuştumda o aksam hep arabalarla çıkılmıştı gelmedik bizde.
Abi supraya maşallah k7 yerine yeni zx10r arayın bence denemek için :)
maaşalah supra çok iyi yürümüş
Supra mükemmel olmuş Sizlerinde tune yapan YÜRO nun da ellerine sağlık.türkiyeden böyle araçlar çıkması ve dahada önünün açık olması gurur verici.
bu videoda bence gazı geç açmış veya gsxr erken çekmiş gibi geldi en son motorum gsxr dı çok severim ben suzuki yi her nekadar nickimizde r1 olsa bile bencede benim koyduğum videodaki gibi fark olmaz iyi bir sürücünün elinde ama yani adamlar şuan noktayı koymuşlar adaletsiz yürüyor inşallah suzuki de yapar böyle bişey
videoalr saglam maşallah motorlara:)
motordan hiç anlamam anlayan arkadaslara soruyorum miniksi tanıyorum bende ist maltepede oturuyorum bu 1000 rr miniksle yürüse ne olurdu araca yada supra
İki araca da maşallah Supra süper olmuş cidden araçta emegi geçenleri kutluyorum zaten yapanlardan, yapılan isin ne kadar kaliteli olduğu belli ;) uygun bir zamanda Z06yla da bir deneme yapalım derim, kimseyle denemeyeli epey zaman oldu paslandik valla :)