AAA evet sende SS din dimi alican sende sikengenlerdensin :)
Printable View
megalomanlıkta da üstüne yok. Renaulta söyleyelimde sana prim versin yaptığın hizmetlerden dolayı. Denemeye araba çıkarmakla prim yaptırdığını sanan senden başkada adam yoktur.
zaten renault fabrikası özel olarak bursada bi clio rs var apaciler gazlıyo al onlaradan namını yap die telefon açtılar sonra sonuç ortada...:) okan SS olarak piyasaya sürdü fiiltre+egzoz ile DAGLARI devirdi barzocum :)
RS'le CRX geçmişler bu mu tartışma konusu?
Benim bildiğim olağan dışı bir konu tartışılır kafa yorulur, burada olağan dışı olan ne?
Ulan ne CRX miş arkadaş millet geçe geçe doymadı, yürümesede adı yetiyor milleti germeye. Efsane olmak böyle birşey olsa gerek.
Ben hiç bi zaman Megane rs e benzin yakmadım panpaaa :D
Cepte derken. Biz daha göremedik o cebi. Denersin geçersin o zaman bakarız. Ama dikkat et o tayyarla ankaradaki Megane 260 a kadar kafa burun gidiyor.
Valla uzak atıp tutmak benim işim değil ama bakıyorum her rs konusunda bişekilde karşılaşıyoruz ve sen direk küçük görüyosun benzin yakmam vs diyosun kpro rbc li ep3 lerle yürüyüşünü görüyorum kıyas yapmayım diyorum ama sen bi şekilde alevlendiriyosun bence bu boş muhabbeti uzatmanın manası yok