sanırım gızlılık ayarlarından vıdeo gozukmuo:S
Printable View
sanırım gızlılık ayarlarından vıdeo gozukmuo:S
vay kopuk uçurtma ej le o roll senin bu roll benim ota b..ka gazlıyoduk ne günlerdi be :)
ALOO ALOOO stlya ramazan abı hhasdha :D
videolar açılmıyo ama bi problemmi var acaba ...
Komik ben orda eksoza elimi ısıtmak için tutmuştum nasıl bi anlayış tarzın var anlamadım, artı olrak ss le denemişler 2 boy geçiyomuş dedim, sende ben aldgımda denedim ss le denemistin filan dedin.Aracın için orda söylediklerin; arabamda sadece emme port polis var düz boru var dedin. Sonra biz typerle denedik geçtik bilmem ne filan demedik bu uydurma bi söylenti ordaki herkezde buna şahit,ha bu arada abim seni geçti artı olarak erhan da yanındaydı aracın içindeydi dürüst ol mevzu geçmek yada geçilmek degil biraz dürüst olmak lazım sonuçta bir avuç civata.Dereceli mevzusuda sende derecelimi var dedim sadece eger bu var oldugunu idda etmekse bilmiyorum anlayış tarzlarımız çok farklıymış.Bizim için sıkıntı yok istedigin zaman istedigin yerde aynı şekilde deneyelim.
Hondacilar hep soka giriyor geçildiğinde :) yok egzantrik vardı yok benzin kötüydü yok çok sardı yok senin arac specleri yalan yanlis :) gecmek iyide gecilince neden mazeretler sıralanıyor :) %70 oranında durum böyle
harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ;) ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... :D bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra :D
Valla 16 yaşından beri araç üstündeyim :) gördügüm o sen şimdi ehliyetsiz 16 yaşındaydın dersin diyede bi not cifte vatandaşlık var ;)
Geçmek kadar geçilmek var bahane uydurmaya gereksiz yere gerek yok mesela adam buji kırar bahanedir yerindedir ama adam istedigi kadar gibi kaldıramaz kendi hatasıdır bahane degildir Zamanında c2 vts vardı hafif oynanık 1.6 iesler rahat gecebiliyordu bende herşeye ragmen zevk icin kalkıyordum vti vardi stock kendi gücümdeki araclarla kalkardım gecerdim gecilirdim zevk alırdım iddaya bindirmezdim
Şuanki deneme amaclı yaptıgım kalkıslar oldu adı üzerinde deneme idda yok şu bu yok video cekilmesini istemedim hatta bazı araçlara gecilcem diye gidip gectim bana süpriz oldu
Araba işi keyif işi olmalı insanlar birbirine laf carpıtarak degil gecildiginde tebrik etmesinide bilmeli
Ama Honda ya sahip olupda kabullenen insan az benim Antalyada gördügüm bu :)
Evet söyledigin birçok şey haklı ehliyetli yada ehliyetsiz kullanmışsın sosyal mesaj vermeyede gerek yok akıl yaşta değil baştadır .;)
Aslında işin mantıgı bu geçsende geçilsende kabullenıceksın madem eksıgın var cıkmıcaksın bu kadar basit çıkarsan yan yattı camura battı yapmıcaksın :D
Burda kimsenin anlamadıgı benimse takıldıgım nokta geçmesi yada geçilmesi degil burda önemli olan bütün videoları degil sadece geçtigi videoları koyması burası istanbul gibi degil kayseri küçük konuşuldugu zaman insanın canı sıkılıyor sonuçta bi emek harcanıyo araçlara ve emegin oldugu halde hiçe sayılması insanın canı sıkılıyor ben kayseride çok duydum görmedigim trafikte karşılaşmadıgım araçların beni geçtigini burası kayseri boş beleş adam çok benim rexim 200hp miş ben bunu sanayide duydum daha ben 200hp oldugunu ben bile bilmiyorum birileri sürekli bişeyler uyduruyor bi iş yapılıyosa dürüstçe yapılsın istiyoruz kimse kimsenin hakkına girmesin mevzu olan bu.
herkezin anlaması benim için önemli degil sadece Sen dürüst olamadın benim amacım sadece senden doğru olanı duymaktı ama senin amacın başkalarına bişeyleri kanıtlamak mış odaklandığın nokta burda ortaya çıkıyor sadece geçmiş olmak.;) aracımız burada yine deneyecez merak etme. ama herseyden önce başkalarına saygı önemli egolar değil...
burda yazdıkça kavga çıkıyor beyler aynı şehirdesiniz illaki görüşeceksiniz, bir daha yarışırsınız...
sakin...