User Tag List

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
369 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Makasçılar

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu zamana kadar izlediklerimin en eğlencelisi diyebilirm , iyi eğlenmiş arkadaşlar.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70 80le e5te atilanlar makasmi allahaskina
    170 180le 3-4 serit temde makas en keyiflisi giremeyen arabalar kendini belli ediyor zaten. o g kuvvetini hissediyorsun vucudunda,lastik sesleri esliginde trafigide tehlikeye atmiorsun aralar genis kismen..

asil sile yolundaki nevzat demirden sonraki virajlara cekmekoye kadar 180 civari girmek keyifli. araba yerse tabi
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140 150. gerisine yemiyo bi tarafım
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o kadarı bıle yemıyorr rex le dırek yan yan gırıyoumm ama mercedesle gırıyrumm sıkıntı yok w140 olunca yolu tutuyor

gulı fılan guzelyol tutar, 160 flan kasabılır..oynasmıstık bı kere fena deıldı..
    carrera 4 s le kapıstık gecen temde arkasından ayrılmadım 160 180 sag sol, araba mılım yatmıo ama sapıtmıstır kesın sofor:d

en guzel sıle yolu tavsıye ederım
    Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şile yolunda trafikte 180 ile viraj yapan hiç görmedim denk gelmedi.. varsa video filan izlemek isterim..
    trafikte degil maalesef.. gece 4te yol bosken..

Yanlış anlamayın video olsun diye koyuyorum niyetim ne artislik nede bişi ispat etmek değil Goproyu içeride sabitlicek yer bulamamıştık kardeşime vermiştim yol tam gözükmüyor bide o arabada oldugu için biraz daha temkinli ve yavaştım..bu videoda değil ama teken gece boşa Tepeüstünden aşşağı sallanırken ilk sağa viraj zaten tarla gibi sonraki 2 sağa viraj daha var onlarada 180le bariyere yapışıp aynı noktadan arabayı kasa kasa 180-190 gibi çıkıyorum tabi KW varriant 2 sağolsun G.tüm yese belki +10 km daha hızlı olunabilir MiToyla

Buda MiTo kadranı.Kadran tam dikken 170

By fatihob at 2011-06-29

Video Libadiye tünelinden Çekmeköye doğru ışık az ama yolu bilenler az çok anlar
    Alfa MiTo İç Çekim Deneme - YouTube

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın video olsun diye koyuyorum niyetim ne artislik nede bişi ispat etmek değil Goproyu içeride sabitlicek yer bulamamıştık kardeşime vermiştim yol tam gözükmüyor bide o arabada oldugu için biraz daha temkinli ve yavaştım..bu videoda değil ama teken gece boşa Tepeüstünden aşşağı sallanırken ilk sağa viraj zaten tarla gibi sonraki 2 sağa viraj daha var onlarada 180le bariyere yapışıp aynı noktadan arabayı kasa kasa 180-190 gibi çıkıyorum tabi KW varriant 2 sağolsun G.tüm yese belki +10 km daha hızlı olunabilir MiToyla

Buda MiTo kadranı.Kadran tam dikken 170

By fatihob at 2011-06-29

Video Libadiye tünelinden Çekmeköye doğru ışık az ama yolu bilenler az çok anlar
    Alfa MiTo İç Çekim Deneme - YouTube
    ya madenlerın vırajına kacla gırıyorsun ?

bence hıc geregıı yoktu ama ben crxle kopa kopa gırıyorumm tahmını 100 falandır ama dıger vırajlara allah ne verdıyse gırıyorumm tabı rexle deyıl rexle denesem yazılırım bır yerlere
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Madenler virajı hangisi oluyor?abi söyle anlatiim bu videoda 2:45te eskiden tepeüstü kavşağının orda yolda köprü bileşimi vardı araba zıplardı tam ordayım..yokuş aşşağı 3:20de nevzat demir solumda ilk sağa doğdu olan viraj..tam 3:36da shell solumda gözüküo işte ona göre ona göre virajları hesaplarsın abi sen gece çekimi farlarımda kötü pek belli olmuo.. aslında tampondan çok çekimim var bu yoldada tampon cameradan hız tam belli olmuo

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madenler virajı hangisi oluyor?abi söyle anlatiim bu videoda 2:45te eskiden tepeüstü kavşağının orda yolda köprü bileşimi vardı araba zıplardı tam ordayım..yokuş aşşağı 3:20de nevzat demir solumda ilk sağa doğdu olan viraj..tam 3:36da shell solumda gözüküo işte ona göre ona göre virajları hesaplarsın abi sen gece çekimi farlarımda kötü pek belli olmuo.. aslında tampondan çok çekimim var bu yoldada tampon cameradan hız tam belli olmuo
    Yanlış anlamayın sakın ama kardeşim dediğiniz gerçek kardeşiniz ise, bir daha böyle şeyleri beraber yapmayın bence. Başınıza bir şey gelse Allah korusun o hızlarda ailenize o kadar büyük acı yaşatmayın.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabamda başkası varken basmam yadaa peeek nadir kuzen ark vs.. Kardeşim varken şuana kadar 2 kez gaza basmışımdır 1i bu..Aslında menim mantığıma göre hiç olmassa kardeş aynı evden bişi olsa allah korusun ölsek hiç olmassa acı tek evde olucak ne kuzenin ne arkadaşının ailesi üzülecek.. Yakın arkadaşım olmasada arabada kaza yapıp 3 kişiden 2 si ölen tanıdıgım var hepsi arkadaşlardı aileleri düşman oldu kan paraları ıvır zıvır bi ton iş oldu.. Tabi bunların en mantıklısı ya gazlarken sınırı bilicen hiç olmadı tek olcaksın arabada bari tek git..Off topic oldu kusura bakmayın

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamda başkası varken basmam yadaa peeek nadir kuzen ark vs.. Kardeşim varken şuana kadar 2 kez gaza basmışımdır 1i bu..Aslında menim mantığıma göre hiç olmassa kardeş aynı evden bişi olsa allah korusun ölsek hiç olmassa acı tek evde olucak ne kuzenin ne arkadaşının ailesi üzülecek.. Yakın arkadaşım olmasada arabada kaza yapıp 3 kişiden 2 si ölen tanıdıgım var hepsi arkadaşlardı aileleri düşman oldu kan paraları ıvır zıvır bi ton iş oldu.. Tabi bunların en mantıklısı ya gazlarken sınırı bilicen hiç olmadı tek olcaksın arabada bari tek git..Off topic oldu kusura bakmayın
    Ben yaşamadım evlat acısı yaşamayım da, ama 2 evlat çok ağır gelir. Bilincindeyseniz sorun yok, diğer dediklerinize katılıyorum zaten
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadan gelen ses Emrah abimi

yok sonat diye bi arkadaş gülen emrah

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam güzel gitmişsin allah kaza bela vermesin ama konumuz bu süratlerde trafikte orada gitmek yada ben onu kastetmiştim..
    Asıl sancı uyandığında..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su dakika itibari ile,thedevil kenanla denedik ve kenana koydum kocasi oldum
    duymasın kavga cıkartır
    sacını basını yolar benden soylemesıı ne yapıcagı bellı olmaz adam uyuyamaz bu gece
    Bırak sevinsinin garip...bana karşı ömrü hayatında yapıp yapabileceği maximum buydu onuda yaptı

Ama adamın azına sakız olduk o ayrı mesele geçileceğimi biliyordum Hatta STP'ye söyledim geçileceğimi...arabamın rodajı bitti hem makarasına hemde arabamı denemek adına ben söyledim roll yapalım diye ama eserin esaya bu derece EGO beslediğini bilmiyordum

daha rollden geldik arabadan indik adam direk konuya yazdı

neyse yeniden tebrik ediyorum kendisini......

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan Kenan ayip sana bee,si in nesine egom olcak lan kamil ole bi egom olsa 6000 de degil 4000 de basardim.aksam kendinde gordun benim rolle falan isim yok dekordayim ben
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırak sevinsinin garip...bana karşı ömrü hayatında yapıp yapabileceği maximum buydu onuda yaptı

Ama adamın azına sakız olduk o ayrı mesele geçileceğimi biliyordum Hatta STP'ye söyledim geçileceğimi...arabamın rodajı bitti hem makarasına hemde arabamı denemek adına ben söyledim roll yapalım diye ama eserin esaya bu derece EGO beslediğini bilmiyordum

daha rollden geldik arabadan indik adam direk konuya yazdı

neyse yeniden tebrik ediyorum kendisini......
    Ulan Kenan ayip sana bee,si in nesine egom olcak lan kamil ole bi egom olsa 6000 de degil 4000 de basardim.aksam kendinde gordun benim rolle falan isim yok dekordayim ben
    ıkınızede brawo denemıssınız bıtmıs sonuc olarak eser gecmıs zaten dekordayım ynaı gorsellık ıkınızde gorsellık yapın herkez araba gorsun basarılarınız devamını beklıyourm panpıslerım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nevzat demır solunda kalıyor sonra ılk shell solunda kalıyor devam edıyorsun tasdelene dogru keskın bır vıraj gelıyor madenlerde ordada bır shell var o keskın vırajdan sonra koprunun altına ınıyorsun o vırajdan bahsetmıstım ama geregıı yok bosver deneme kasma bıle allah korusun bır sey olur ***** o yolu kullannan bır suru kaymon falan var zaten dengesız gıdıyorlar hıc geregıı yok

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatih abi madenler virajı, sizin iş yerine girmeyip,o sapağın önündenalemdağa gittiğini düşün. çamlık alt geçidine girmeden önceki sola o keskin viraj

melii abi ben oraya mitoyla 100-110 la giriyorum jipçikle de 80
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makas falan yokda bolbol taciz var olcayboraya çıkan ses boranın arabadan

Facebook
    abi bune ya akıl işi değil kusura bakmayın ama öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih abi madenler virajı, sizin iş yerine girmeyip,o sapağın önündenalemdağa gittiğini düşün. çamlık alt geçidine girmeden önceki sola o keskin viraj

melii abi ben oraya mitoyla 100-110 la giriyorum jipçikle de 80
    crx le gırsene bak ne oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan hiçmi birşey yazmayalım keko 6000de basıcan tabi istersen bide çingelenlik yap.....ulan 106nın şanzuman oranları belli bide 4000 de basalım oldu olucak bide kısa koy arabaya öyle basalım ....olm ben roll ayağındamıyım işin manyakmısın o ayakta olsam arabanın dışına yapacağımı motorun içine yapardım...ama sende direk kocası oldum falan yazınca ayıp oluo senin veya bir başkasının beni geçmesine hiç üzülmedim bunu sen ve beni tanıyanlar çok iyi biliyor....ne ile uğraştığımı nasıl bir arabam olsun istediğimide... evet arabam yürüsün istiyorum ve arabama ; diyelim turbo koyucaz onu bile yaptırırkenki düşünce şu arabayla denerim bu arabayı geçerim şöyle saplarım böyle saplarım diyerek değil...arabam yürüsün beni eğlendirsin atıyorum yolda tayyar denk geldi kovalasın falan diye yaptırırım ki benim azımdan ne STP ne SEN ne STlegal ne Miami ne elpadre ne ramo ne togi ne mehmet ne şeref abi ne sanayideki kimse nede bir başkası ben şu arabaya böyle saplamak istiyorum böyle sapladım böyle geçtim dediğimi duymamıştır.....kendi aramızda bile kiii beyazla STP çok iyi biliyor hafif volanlı komple eksozlu filtre kitli stage3 debriyajlı falanlı filanlı hondatalı VTİ geçtim....yine hondatalı stage 3 debriyajlı header komple eksoz aem v2 li VTİ'ı tam geçecekken sırf üzülmesin diye ayağımı gazdan çektiğim olmuştur ramazanın arkadaşı golf3 gti'ı geçtim hemde şaka gibi geçtim adam üzüldü adamın yanına gittim kanka manyakmısın olm burda arkadaşız ne takıosun kafana delimisin dediğim olmuştur ramazan şahit videolarıyla sabittir... ama arkadaşımda olsa arkadaşımın arkadaşıda olsa ne konuya birşey yazmışımdır ne de kendisine karşı senin bana konuştuğun gibi konuşmamışımdır....usta bu araba işi dediğim gibi yürütmek isteseydim o paralara direk swap yapar koyardım garaja....sen dün akşam arabada giderken sana el işareti yapmadım mı maşallah ii gidiyor diye(ve bunu bütün içtenliğimle yaptım) geldin makaramızı yaptık ama açık konuşim laflarının sonlarına doğru kızmadım mı ? kızdım bunu anılda farketti sende farkettin anılın yanındaki arkadaşın benimle ne kadar hukuku var beni ne kadar tanıyor ki gel benle dene arabada bas var merdiven var falan fişman var peki sana ters bi laf söyledim mi sadece dediğim selçuk bunlar bokunu çıkarttı aga ben kaçar dedim o kadar.... ama yineliyorum 4 sonlarına doğru 4 boy öndeydin ve arabana maşallah güzel gidiyor Allah kazadan beladan korusun.....

Edit: konuya birşey yazman değil dün akşamki sonlara doğru tavırlarınız ve kocası ayağına kızdım ( bak şunu yazsaydın inan bana deli gibi makarasını yapardım ÖRNEK: kenan'a haddini bildirdim çok fena sapladım falan gibi.... sadece rengimi belirtmek amacıyla yazdım çok önemli olduğu kin güttüğüm için falan değil yanlış anlama.... ama sonuna eklemeden edemicem thedevil'a yapacağın yapmışın ilk ve son şey

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan hiçmi birşey yazmayalım keko 6000de basıcan tabi istersen bide çingelenlik yap.....ulan 106nın şanzuman oranları belli bide 4000 de basalım oldu olucak bide kısa koy arabaya öyle basalım ....olm ben roll ayağındamıyım işin manyakmısın o ayakta olsam arabanın dışına yapacağımı motorun içine yapardım...ama sende direk kocası oldum falan yazınca ayıp oluo senin veya bir başkasının beni geçmesine hiç üzülmedim bunu sen ve beni tanıyanlar çok iyi biliyor....ne ile uğraştığımı nasıl bir arabam olsun istediğimide... evet arabam yürüsün istiyorum ve arabama ; diyelim turbo koyucaz onu bile yaptırırkenki düşünce şu arabayla denerim bu arabayı geçerim şöyle saplarım böyle saplarım diyerek değil...arabam yürüsün beni eğlendirsin atıyorum yolda tayyar denk geldi kovalasın falan diye yaptırırım ki benim azımdan ne STP ne SEN ne STlegal ne Miami ne elpadre ne ramo ne togi ne mehmet ne şeref abi ne sanayideki kimse nede bir başkası ben şu arabaya böyle saplamak istiyorum böyle sapladım böyle geçtim dediğimi duymamıştır.....kendi aramızda bile kiii beyazla STP çok iyi biliyor hafif volanlı komple eksozlu filtre kitli stage3 debriyajlı falanlı filanlı hondatalı VTİ geçtim....yine hondatalı stage 3 debriyajlı header komple eksoz aem v2 li VTİ'ı tam geçecekken sırf üzülmesin diye ayağımı gazdan çektiğim olmuştur ramazanın arkadaşı golf3 gti'ı geçtim hemde şaka gibi geçtim adam üzüldü adamın yanına gittim kanka manyakmısın olm burda arkadaşız ne takıosun kafana delimisin dediğim olmuştur ramazan şahit videolarıyla sabittir... ama arkadaşımda olsa arkadaşımın arkadaşıda olsa ne konuya birşey yazmışımdır ne de kendisine karşı senin bana konuştuğun gibi konuşmamışımdır....usta bu araba işi dediğim gibi yürütmek isteseydim o paralara direk swap yapar koyardım garaja....sen dün akşam arabada giderken sana el işareti yapmadım mı maşallah ii gidiyor diye(ve bunu bütün içtenliğimle yaptım) geldin makaramızı yaptık ama açık konuşim laflarının sonlarına doğru kızmadım mı ? kızdım bunu anılda farketti sende farkettin anılın yanındaki arkadaşın benimle ne kadar hukuku var beni ne kadar tanıyor ki gel benle dene arabada bas var merdiven var falan fişman var peki sana ters bi laf söyledim mi sadece dediğim selçuk bunlar bokunu çıkarttı aga ben kaçar dedim o kadar.... ama yineliyorum 4 sonlarına doğru 4 boy öndeydin ve arabana maşallah güzel gidiyor Allah kazadan beladan korusun.....

Lan olm biraz büyü artıkın lan adamlar sana takılıyorlar herşeyi ciddiye alıyorsun tanıdığım en alıngan adamsın kardeşim benim , bu köyü değil iyi kalplisin ondan. Ben eseri geçicem 9 sıkıştırma halimle sen raat ol kardeşim ufak bi ppr motorsport işim var ondan sonra deneyeceğim tüm 106 larla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan olm biraz büyü artıkın lan adamlar sana takılıyorlar herşeyi ciddiye alıyorsun tanıdığım en alıngan adamsın kardeşim benim , bu köyü değil iyi kalplisin ondan. Ben eseri geçicem 9 sıkıştırma halimle sen raat ol kardeşim ufak bi ppr motorsport işim var ondan sonra deneyeceğim tüm 106 larla
    yaa alınganlık değil be abicim alakası yok triplere bile girmedim ama arkadaşta olsak fazla suyu çıktı dün akşam....eser konuşmaya hak kazandı geçti makarada yapar onada sözüm yok...ama haddi sınırı var yahu dün akşam gerçekten ilk kez ego sahibi oldum fransızlara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)