arkadaşlar videoları sürekli yüklüyorum takip buradan takip edebilirsiniz beğenmeyi unutmayın
ROLLİNG Arşiv -percussionali- | Facebook
arkadaşlar videoları sürekli yüklüyorum takip buradan takip edebilirsiniz beğenmeyi unutmayın
ROLLİNG Arşiv -percussionali- | Facebook
bi türlü tam deneme yapamadık ben onurun AK yı kullanırken. yani 5 te uzun süre gidemedik yolun kalabalık olmasından dolayı. ikisine de maşallah. Cam Car dakilere de ii eğlence olmuş![]()
okan, bi ara ahmetle ikimizin arasına girmeye niyetlendin sanırmaynadan bi baktım arkamda dans eden bi Rs var
![]()
onuru cok severım adam gıbı adam,alıcanda kardesım ama Allah gonlune gore verdı herseyden haberım var sadece ınce conta ıle 7200 devr donen yazılımsız stock bı 106 benm ıcın kıngtır..AK de cıddı yuruyen bı 106
Life is just a dream on the way of death!
ohooo ben neler söyledim okana bi bilseniz o en duygulu iyi dilikli halim okana rütük konuya el koymAsın diye kestim hepsini![]()
bence denemeler gayet saglıklı oldu 5 atıp devam ettigim zamanlarda oldu saten 5i devam edip bitirsek bi boy öne geçerdim maşallah araçlara
maşallah AK ve UM yetrafik durumundan dolayı biraz sıkıntılı bi rolling olmuş. UM beklenmedik bi şekilde yürümüş
![]()
devirler aynı kanka 4000 devirde 60 iki aracta 2. vitesde um de orjinal şanzuman olduguna göre ak da orjinal demektir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)