Maşallah araçlara beyaz cupta adrenalin yapmış![]()
Maşallah araçlara beyaz cupta adrenalin yapmış![]()
Çok güzel bi geceydi bütün araçlara 41 kere maşallah.Mustafa abi benim TM k04 size göre çok yavaş kaldı ne videosu var nede adı bile geçmiyor.ALLAH izin veririse reçete belli yakında yapıcam Reşit stayla
.
Masallah hePisine
Allah nazarlardan saklasin
Amin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah tüm araçlara hepsi gümdem araçlardı zaten bi tek gti bülü abi yoktu oda artık çok hızlı inan her rolde illa bi yırtık don yapıcansanada hayırlı olsun kardeşim.
çok güzell denemeler .. maşallah bütün araçlara.. Hacım saatler güzelmiş![]()
Dr.ECU
Tüm araçlara maşallah kazasız belasız sürüşler, hepside harikalar.
Dün akşam Bülent i aramayı düşündüm ama eğer buluşsalardı ararlardı beni diye vaz geçtim. Keşke haber verseydiniz (İnan / Bülent) bende aranızda olmayı çok isterdim.
Gecen sayfada ben dahil 4 kisi maasallahini ihmal etmeden, projelerin maliyetini ve listesini merak etmis. Yanitliyacak arkadasa tesekkur ederiz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bütün araçlar birbirinden güzell hepsine kocaman maşşallah ALLAH nazarlardan kem gözlerden korusun......
maaşallah araçlara hepsi birbirinden babayiğit.
stage 3 yapılıcaksa yani motor içi yapılmadan turbo kiti gerekiyor oda 5000-6000 dolar arası sanırsam bunun yanına intercooler 700 euro küsür yazılım var stage 3 700 euro falandır benzin pompası apr 1100 dolar egzos tabi methanol 600 dolar dump valve 550 lira civarı + saat yada evc almak isterseniz bunlar ekstra olarak 1500 lira falan ve baskı balatada bir süre sonra gerekicektir unutugum bişey varsa ekleyebilirsiniz ıvırı zıvırı 10-11 bin dolardan aşşağı çıkmaz![]()
Turbo kiti dedigimize ne dahil pekiyani 6000 dolar verdigimizin icinde olmasi gerekenlerin bazisi zaten cooler, dumpvalve vs degilmi. Yinede bilgi icin sagol.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tüm araçlara maşallah. Allah kazalardan belalardan kem gözlerden korusun inşallah.
İnan gene kendi aksiyonunu kendin yaratmışsın yani
Hakan abi eline bileğine ayaklarına sağlık.
Bülbül gözün aydın haydiAllah'ın izniyle benim arabaya atlayıp bol bol Golf videosu çekeceğiz.
keşke bende orda olsaydım yarın gece yola çıkacaktım ama havaların boyle olması sebebıyle haftaya kaldı oralara gelmem...tüm araçlara maşşallah allah sıkıntı yuzu göstermesin...bu arada ferrari çakarı hoşuma gitmedi değil hani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)