User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
183 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Polo Gti revo & İnsignia Opc pc Chip

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o gövdeyle nasıl gidiyor opc maşallah tank gibi

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hmtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw 540 yada m5 falanmı . ben cok anlamadıgımdan soruyorum . kusura bakmayın . bu güclerde arabalar denerken onun da sol seritten kafama göre tuning modunda gitmesi dikkatimi cekti . bide cekim slow motion falan mı yoksa 40 km 140 km arasımı deneme yapıyolar . yoldaki seritlerin gecisleri sanki yavas gibi geldi yada benim ekran kartımı bozuk
    Bmw 2. kornada yanımızdan geçiyor ve oda gazlıyor,herhalde 5.20.Belki sizin ekran kartı sorunlu olabilir,200 gibi bırakıyorum ben.

Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc ile denemem şart tanışıp denememiz mümkünmü
    Tabi,biz kumburgaz tarafında oturuyoruz.Gelmek istediğiniz zaman burdan yazarsınız.
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yarın akşam kısmet olursa güzelşehirdeyim otobanın tozunu bi alıyım bide bizimjunıor gtı ın rövanşını perşembe akşam
    Sen bize kalın gelebilirsin

Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme harikulade fakat denemeden de ziyade, ilkten birbirinizi tanımadığınız vakitlerde sinsi sinsi geçme planları yaparken; şimdi böylesine bir arkadaşlık geliştirebilmeniz takdire şayan. : ) İkinizi de tebrik ediyorum abiler.
    Plan yapan bendimAli nin konudan haberi 2 ay sonra olduKafalar uyuşunca kanka moduna geçildi

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=Cupra03;2994343]Bmw 2. kornada yanımızdan geçiyor ve oda gazlıyor,herhalde 5.20.Belki sizin ekran kartı sorunlu olabilir,200 gibi bırakıyorum ben.

o kadar uzaktan kornayı duymussa iyi bare ) 520 ye göre de oldukca iyi gidiyo bmw .

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPCden cooler, turbo ve intake kısmıyla oynaşınca daha neler çıkar neler .... opel gerçekten araçlarını çok kısık şekilde piyasaya sürüyor nedefn acaba ? bide aracın görüntüsü süper maşallah iki aracada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hmtcn;2994708]
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw 2. kornada yanımızdan geçiyor ve oda gazlıyor,herhalde 5.20.Belki sizin ekran kartı sorunlu olabilir,200 gibi bırakıyorum ben.

o kadar uzaktan kornayı duymussa iyi bare ) 520 ye göre de oldukca iyi gidiyo bmw .
    Kornayı o duymuyor zaten,siz seyrederken,anlaşılması için dedim onu.Ben 2. kornayı basarken o zaten,arkadan kaptırmış geliyordu anlamında..Neyse merek ettim o araçta sizdemi vardınız? Bukadar kurcaladığınıza göre.Bu arada biz 50 ile bastığımızda o yanımızdan120-130 gibi geçti Pek iyi gittiği söylenemez yani.

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=Cupra03;2994836]

Kornayı o duymuyor zaten,siz seyrederken,anlaşılması için dedim onu.Ben 2. kornayı basarken o zaten,arkadan kaptırmış geliyordu anlamında..Neyse merek ettim o araçta sizdemi vardınız? Bukadar kurcaladığınıza göre.Bu arada biz 50 ile bastığımızda o yanımızdan120-130 gibi geçti Pek iyi gittiği söylenemez yani.
    ben merakımdan soruyorum . daha yeni modifiye olaylarına merak saldım da . polo gti almayı düsünüyodum ama 2 tonluk opel polo gti ile araya 2 tır mesafe acabiliyosa sanırım bu fikrimi tekrar gözden gecirmem gerek . saolasın acıklamalar icin yine de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hmtcn;2994932]

ben merakımdan soruyorum . daha yeni modifiye olaylarına merak saldım da . polo gti almayı düsünüyodum ama 2 tonluk opel polo gti ile araya 2 tır mesafe acabiliyosa sanırım bu fikrimi tekrar gözden gecirmem gerek . saolasın acıklamalar icin yine de.
    380-390 hp 500 civarı nm dan bahsediyorsunuz galiba.Poloyada stage 2 yapar isek gene keyifili denemeler olurBu arada video sizi yanıltmasın aramızda 6 boy gibi bir fark var,iki tır yapmaz yani..

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=Cupra03;2995088]

380-390 hp 500 civarı nm dan bahsediyorsunuz galiba.Poloyada stage 2 yapar isek gene keyifili denemeler olurBu arada video sizi yanıltmasın aramızda 6 boy gibi bir fark var,iki tır yapmaz yani..

tırlar dorse takmamıs o zman su an 400 hp civarı bi evo 8 im var . opelin söledigi güce denk diyebiliriz sanırım . 4 ceker oldugum icin buda bi dezaavantaj sayılabilir benim icin . gene merakımdan yani soruyorum . bu kıstasa göre denemis olsak opel ile kafa kafaya bi deneme olur bu sanırım ...

BlackEmperor
    Misafir
    [QUOTE=hmtcn;2995275]

tırlar dorse takmamıs o zman su an 400 hp civarı bi evo 8 im var . opelin söledigi güce denk diyebiliriz sanırım . 4 ceker oldugum icin buda bi dezaavantaj sayılabilir benim icin . gene merakımdan yani soruyorum . bu kıstasa göre denemis olsak opel ile kafa kafaya bi deneme olur bu sanırım ...
    400 hp bir evo opc yı cok zorlanmadan geçer denemeye gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400 hp ye gerek yok. Stock evo bile bence bu opc yi geçer. Bu kadar fark olmaz ama geçer.
    IN BOOST WE TRUST

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 hp ye gerek yok. Stock evo bile bence bu opc yi geçer. Bu kadar fark olmaz ama geçer.
    bencede gecer

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evoda cicişler olursa nasıl olur abi +hp ordan bide

hmtcn
    Misafir
    Alıntı SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evoda cicişler olursa nasıl olur abi +hp ordan bide

evo kanatlanır o zaman )

hmtcn
    Misafir

stock evo gecemez gibi geliyo bana alpercim . yazılımdan sonra 380 hp oLmus arac baksana . stock evo 280 ps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hmtcn;2995275]

Aracınız 400 hp ise zorlanmadan geçer opc yi.

Stock evo 280 ps ise azda olsa opc geçer gibi,hele üst süratlerde stock evonun pek şansı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hmtcn;2994932]

........
    polo gti alınmaz zırhlı s63 amg geçer 2.5 tonluk araba yani
    modifiyeye merak saldım 400 hp evo aldım arkadas bu ne celişkidir

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=onur_26;2997926]

........
    polo gti alınmaz zırhlı s63 amg geçer 2.5 tonluk araba yani
    modifiyeye merak saldım 400 hp evo aldım arkadas bu ne celişkidir

senin celiskide kalmanı gerektiricek bi durum yok diye düsünüyorum . evo ile basladım polo ile devam ederim sııkıntı yok yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki abi kusura bakma ben yanlıs anlamısım

hmtcn
    Misafir
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki abi kusura bakma ben yanlıs anlamısım

estafurulllah merak iste . ufkumuzu genisletiyoruz bizde burda kardesim . sıkıntı yok .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)