o gövdeyle nasıl gidiyor opc maşallah tank gibi![]()
o gövdeyle nasıl gidiyor opc maşallah tank gibi![]()
Bmw 2. kornada yanımızdan geçiyor ve oda gazlıyor,herhalde 5.20.Belki sizin ekran kartı sorunlu olabilir,200 gibi bırakıyorum ben.
Tabi,biz kumburgaz tarafında oturuyoruz.Gelmek istediğiniz zaman burdan yazarsınız.
Sen bize kalın gelebilirsin
Plan yapan bendimAli nin konudan haberi 2 ay sonra oldu
Kafalar uyuşunca kanka moduna geçildi
![]()
[QUOTE=Cupra03;2994343]Bmw 2. kornada yanımızdan geçiyor ve oda gazlıyor,herhalde 5.20.Belki sizin ekran kartı sorunlu olabilir,200 gibi bırakıyorum ben.
o kadar uzaktan kornayı duymussa iyi bare) 520 ye göre de oldukca iyi gidiyo bmw .
![]()
OPCden cooler, turbo ve intake kısmıyla oynaşınca daha neler çıkar neler .... opel gerçekten araçlarını çok kısık şekilde piyasaya sürüyor nedefn acaba ? bide aracın görüntüsü süper maşallah iki aracada
[QUOTE=hmtcn;2994708]Kornayı o duymuyor zaten,siz seyrederken,anlaşılması için dedim onu.Ben 2. kornayı basarken o zaten,arkadan kaptırmış geliyordu anlamında..Neyse merek ettim o araçta sizdemi vardınız? Bukadar kurcaladığınıza göre.Bu arada biz 50 ile bastığımızda o yanımızdan120-130 gibi geçti
Pek iyi gittiği söylenemez yani.
[QUOTE=Cupra03;2994836]ben merakımdan soruyorum . daha yeni modifiye olaylarına merak saldım da . polo gti almayı düsünüyodum ama 2 tonluk opel polo gti ile araya 2 tır mesafe acabiliyosa sanırım bu fikrimi tekrar gözden gecirmem gerek . saolasın acıklamalar icin yine de.![]()
[QUOTE=Cupra03;2995088]
tırlar dorse takmamıs o zmansu an 400 hp civarı bi evo 8 im var . opelin söledigi güce denk diyebiliriz sanırım . 4 ceker oldugum icin buda bi dezaavantaj sayılabilir benim icin . gene merakımdan yani soruyorum . bu kıstasa göre denemis olsak opel ile kafa kafaya bi deneme olur bu sanırım ...
400 hp ye gerek yok. Stock evo bile bence bu opc yi geçer. Bu kadar fark olmaz ama geçer.
IN BOOST WE TRUST
peki abi kusura bakma ben yanlıs anlamısım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)