barbaros abinin avukatı falan değilim .. burda tanıdığım veya sevdiğim başka X kişi olsa onunla ilgilide aklımdan geçenleri yazarım .. bunun avukatlıkla bi alakası olduğunu sanmıyorum ..
bu arada lokantacılığıda iyidir
valla ben kendi atımı sağa sola sallarken göremedim seni

ozaman sen daha modifiyeye merak salmamıştın sanırım

imzandaki sarı taxilerdeydin heralde
imzasına A yazan , imzasına AB yazan veya ABC yazan ne kadar kampanyadan yararlanıyorsa bende PSchiptuning yazdırınca o kadar yararlanıyorum ..
ben mapped by oz yazanlara bişey demedim ki .. site senin senin adını herkes yazabilir ..
ama başka x bi site veya şahıs yazılınca sorun yok ben bunu yazınca neden sorun var

büyüklüğünü bence tartışmamalısın da sen ben vs kim ne kadar büyük zaten biliyo .. kimin hangi beyini yapıp yapamayacağını
başka zaman konuyla alakasız mesajlar silinirdi .. ceza verilirdi ama konu barbaros bayrak'a negatif yorumlar olunca vurun kahpeyemi oluyor

şahsen bana kalırsada silinmesin böyle güzel koca koca adamların nasıl çocuk muhabbeti yapabiliceğini öğreniyoruz..
2 aracada maşallah terardan..
edit : siyahla gösterdiğim yazına binayen söylüyorum : ben hangi yazımda biz mangal yaptık en büyük barbaros pschiptuning falan yazdım ?
unutmaki sen BENİM arabamla kendi yaptığın arabayı izlemeye çıktın ben kendi arabama binmedim .. sonra pschiptuningli arabayı geçicez diye kahkahalar attınız , videolar çektiniz.. döndüğünüzde videoları istedim .. mami sen selçuk bi iki kişi daha vardınız .. noldular
ve yine o bindiğin normal halinin yarısı kadar basınç açık arabamla kendi yaptığın arabayı içinde cümbür cemaat izledin

bunlarıda ufacık bi detay olarak unutmamak lazım