User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
183 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Polo Gti revo & İnsignia Opc pc Chip

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir çok kişide powered by zart mapped by zurt yazıyor .. sorun pschiptuning se barbaros bayrak olarak değiştirebilirim
    Mapped By Oz` yazar Drecu yazar Ecufast yazar herseyi yazabilir nedenmi?

ben burayı yaratmşım emek vermişim bütün bilgilerimi paylaşmşım kusurua bakmıcaksın benim istemediğim seyi kimse yazamaz ,
    ben emek vermişim zaman harcamışım dil dökmüşüm onu bunu yapmışım. Revo denen firma yazar büyüklüğü tartışılmaz unitronic videoları yaptıkları arabalar var eeeee ??

sen mangal yaptık enbüyük o bu şu dersen buna burda kimse izin vermez! kusurua bakmıcaksın silermisin imzanı
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar,mangali yapan biziz,mangal yaptik die yazmanin bir sakincasi olmayacagini dusundum. Barbarosu ovmuyorum ben ama kotulemiyorumda,ben cuprami 80 bin km ps yazilimla kullandim ve bol bolda gazladim. Ama poloma Revo yaptirdim,yarin golf r alirim belki gene ps yaptiririm kimene.

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada ,,

OPC 5000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar,mangali yapan biziz,mangal yaptik die yazmanin bir sakincasi olmayacagini dusundum. Barbarosu ovmuyorum ben ama kotulemiyorumda,ben cuprami 80 bin km ps yazilimla kullandim ve bol bolda gazladim. Ama poloma Revo yaptirdim,yarin golf r alirim belki gene ps yaptiririm kimene.
    gâvura kızıp oruç bozulmazzzzz

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPC dynoya cıktımı yoksa tahmini gücümü 380 390hp,

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hmtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi bbuda bi fikirdir ) unutmamak lazım ki müsteri her zaman haklıdır . hem fahiselerde insan öle dememek lazım . herkes ekmeginde ) bide bu barbarosun avukatları olarak siz burdasınız da neden kendisi konuya herhangi bir fikrini yazmıyor merak ettim . sahsen ben ismen sizden duymamıs olsam ; diger konuda ki mangaldı yemekti sefanızdan sonra kendisini lokantacı sanabilirdim )
    barbaros abinin avukatı falan değilim .. burda tanıdığım veya sevdiğim başka X kişi olsa onunla ilgilide aklımdan geçenleri yazarım .. bunun avukatlıkla bi alakası olduğunu sanmıyorum ..

bu arada lokantacılığıda iyidir

güzel kardesim seninki el atıyla cirit atmaya benziyo ) pc chip tuning imzasını atınca kampanyadan chip falan yaptırıyosan bilemeyiz tabi . ama dedigim gibi el atına binen cabuk iner
    valla ben kendi atımı sağa sola sallarken göremedim seni ozaman sen daha modifiyeye merak salmamıştın sanırım imzandaki sarı taxilerdeydin heralde
    imzasına A yazan , imzasına AB yazan veya ABC yazan ne kadar kampanyadan yararlanıyorsa bende PSchiptuning yazdırınca o kadar yararlanıyorum ..

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mapped By Oz` yazar Drecu yazar Ecufast yazar herseyi yazabilir nedenmi?

ben burayı yaratmşım emek vermişim bütün bilgilerimi paylaşmşım kusurua bakmıcaksın benim istemediğim seyi kimse yazamaz ,
    ben emek vermişim zaman harcamışım dil dökmüşüm onu bunu yapmışım. Revo denen firma yazar büyüklüğü tartışılmaz unitronic videoları yaptıkları arabalar var eeeee ??

sen mangal yaptık enbüyük o bu şu dersen buna burda kimse izin vermez! kusurua bakmıcaksın silermisin imzanı
    ben mapped by oz yazanlara bişey demedim ki .. site senin senin adını herkes yazabilir ..
    ama başka x bi site veya şahıs yazılınca sorun yok ben bunu yazınca neden sorun var
    büyüklüğünü bence tartışmamalısın da sen ben vs kim ne kadar büyük zaten biliyo .. kimin hangi beyini yapıp yapamayacağını

başka zaman konuyla alakasız mesajlar silinirdi .. ceza verilirdi ama konu barbaros bayrak'a negatif yorumlar olunca vurun kahpeyemi oluyor şahsen bana kalırsada silinmesin böyle güzel koca koca adamların nasıl çocuk muhabbeti yapabiliceğini öğreniyoruz..

2 aracada maşallah terardan..

edit : siyahla gösterdiğim yazına binayen söylüyorum : ben hangi yazımda biz mangal yaptık en büyük barbaros pschiptuning falan yazdım ?
    unutmaki sen BENİM arabamla kendi yaptığın arabayı izlemeye çıktın ben kendi arabama binmedim .. sonra pschiptuningli arabayı geçicez diye kahkahalar attınız , videolar çektiniz.. döndüğünüzde videoları istedim .. mami sen selçuk bi iki kişi daha vardınız .. noldular

ve yine o bindiğin normal halinin yarısı kadar basınç açık arabamla kendi yaptığın arabayı içinde cümbür cemaat izledin bunlarıda ufacık bi detay olarak unutmamak lazım

hmtcn
    Misafir
    bide su firma da pc tunink mi ps chip tunink mi ismini tam algılayamadım biseyler yazsa da okusak bizde madem bu kadar tanınıyor ve iyi islere imza atıyo .

hmtcn
    Misafir
    barbaros abinin avukatı falan değilim .. burda tanıdığım veya sevdiğim başka X kişi olsa onunla ilgilide aklımdan geçenleri yazarım .. bunun avukatlıkla bi alakası olduğunu sanmıyorum ..

bu arada lokantacılığıda iyidir

valla ben kendi atımı sağa sola sallarken göremedim seni ozaman sen daha modifiyeye merak salmamıştın sanırım imzandaki sarı taxilerdeydin heralde
    imzasına A yazan , imzasına AB yazan veya ABC yazan ne kadar kampanyadan yararlanıyorsa bende PSchiptuning yazdırınca o kadar yararlanıyorum ..

ben mapped by oz yazanlara bişey demedim ki .. site senin senin adını herkes yazabilir ..
    ama başka x bi site veya şahıs yazılınca sorun yok ben bunu yazınca neden sorun var
    büyüklüğünü bence tartışmamalısın da sen ben vs kim ne kadar büyük zaten biliyo .. kimin hangi beyini yapıp yapamayacağını

başka zaman konuyla alakasız mesajlar silinirdi .. ceza verilirdi ama konu barbaros bayrak'a negatif yorumlar olunca vurun kahpeyemi oluyor şahsen bana kalırsada silinmesin böyle güzel koca koca adamların nasıl çocuk muhabbeti yapabiliceğini öğreniyoruz..

2 aracada maşallah terardan..

edit : siyahla gösterdiğim yazına binayen söylüyorum : ben hangi yazımda biz mangal yaptık en büyük barbaros pschiptuning falan yazdım ?
    unutmaki sen BENİM arabamla kendi yaptığın arabayı izlemeye çıktın ben kendi arabama binmedim .. sonra pschiptuningli arabayı geçicez diye kahkahalar attınız , videolar çektiniz.. döndüğünüzde videoları istedim .. mami sen selçuk bi iki kişi daha vardınız .. noldular

ve yine o bindiğin normal halinin yarısı kadar basınç açık arabamla kendi yaptığın arabayı içinde cümbür cemaat izledin bunlarıda ufacık bi detay olarak unutmamak lazım

konuyu dikkatli okursan 380 ps civarı evo ile basladım dedim modifiyeye. ha ona göre bi atın varsa gel bi karsılıklı sallanalım güzel kardesim . benim ögrendigim kadarı ile dökümcü imiş barbaros bey . sen lokantacılıgıda iyidir diyosun . ötekisi chip isini iyi yapar diyo . kafam karıstı iyice ) Aynı zamanda bana degil 5 ; 50 tane bedava chip yapsalarda ben oraya kendi imzamı ÇAKARIM her türlü . karakter bedava chiple satın alınmaz güzel kardesim ; sana abi nasihatı .)

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dikkatli okursan 380 ps civarı evo ile basladım dedim modifiyeye. ha ona göre bi atın varsa gel bi karsılıklı sallanalım güzel kardesim . benim ögrendigim kadarı ile dökümcü imiş barbaros bey . sen lokantacılıgıda iyidir diyosun . ötekisi chip isini iyi yapar diyo . kafam karıstı iyice ) Aynı zamanda bana degil 5 ; 50 tane bedava chip yapsalarda ben oraya kendi imzamı ÇAKARIM her türlü . karakter bedava chiple satın alınmaz güzel kardesim ; sana abi nasihatı .)
    benim atım sana çok gelir boşa sidik yarıştırmayalım adamın ısıl işlem tesisi var .. dükkanına geleni de çok güzel ağırlayıp lokanta lüksü yaşatıyo ( gereken adama ) diğer yandan da bana göre türkiyedeki en iyi yazılımları yapıyor .. kişisel fikrim .. katılan var katılmayan var .. ben beleş bişey yaptırmadım bugüne kadar .. senin buraya yazdığın her harf kadar ben sanayide ustalarla zaman geçirdim.. elimden geldiğince bişeyler yaptım .. anlicağın imzamı beleş chip'e satmadım .. sen imza çakmaya devam et .. yolda denk gelirsek kim kime çakar bilemicem

karakter mevzusuna girersek yaşı bi kenara bırakırım .. saygıyı silerim ... bu mesaj için görmemezlikten geliyorum...

bide su firma da pc tunink mi ps chip tunink mi ismini tam algılayamadım biseyler yazsa da okusak bizde madem bu kadar tanınıyor ve iyi islere imza atıyo .
    biz burda boşa lak lak ederken o muhtemelen şuanda hala yurt dışına çatır patır yazılım yapıyordur ..

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara yanlız insignianın rengi 10numara erzurumda çok var ama hep siyah füme hiç böyle canlı renkler yok

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=arfy;3000294]benim atım sana çok gelir boşa sidik yarıştırmayalım adamın ısıl işlem tesisi var .. dükkanına geleni de çok güzel ağırlayıp lokanta lüksü yaşatıyo ( gereken adama ) diğer yandan da bana göre türkiyedeki en iyi yazılımları yapıyor .. kişisel fikrim .. katılan var katılmayan var .. ben beleş bişey yaptırmadım bugüne kadar .. senin buraya yazdığın her harf kadar ben sanayide ustalarla zaman geçirdim.. elimden geldiğince bişeyler yaptım .. anlicağın imzamı beleş chip'e satmadım .. sen imza çakmaya devam et .. yolda denk gelirsek kim kime çakar bilemicem

karakter mevzusuna girersek yaşı bi kenara bırakırım .. saygıyı silerim ... bu mesaj için görmemezlikten geliyorum

arabana cok güveniyosan barbaros abini de al gel dibine kadar bi ayar yapsın ; bi sıkalım bakalım kime ne kadar bos gelir ne kadar dolu gider . modifiye isine merak saldık diye makara yaptıysak sizin gibi genclere maskara olalım diye yapmadık bunu bu bir . bir ikincisi sen pschiptuning adını gördügünde play station sanarken biz draglarda araba kaldırıyoduk . degil at ; noel babanın ucan kızagı ile gelsen o yarıstırayım dedigin sidigin kesilmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hmtcn;3000358]
    benim atım sana çok gelir boşa sidik yarıştırmayalım adamın ısıl işlem tesisi var .. dükkanına geleni de çok güzel ağırlayıp lokanta lüksü yaşatıyo ( gereken adama ) diğer yandan da bana göre türkiyedeki en iyi yazılımları yapıyor .. kişisel fikrim .. katılan var katılmayan var .. ben beleş bişey yaptırmadım bugüne kadar .. senin buraya yazdığın her harf kadar ben sanayide ustalarla zaman geçirdim.. elimden geldiğince bişeyler yaptım .. anlicağın imzamı beleş chip'e satmadım .. sen imza çakmaya devam et .. yolda denk gelirsek kim kime çakar bilemicem

karakter mevzusuna girersek yaşı bi kenara bırakırım .. saygıyı silerim ... bu mesaj için görmemezlikten geliyorum

arabana cok güveniyosan barbaros abini de al gel dibine kadar bi ayar yapsın ; bi sıkalım bakalım kime ne kadar bos gelir ne kadar dolu gider . modifiye isine merak saldık diye makara yaptıysak sizin gibi genclere maskara olalım diye yapmadık bunu bu bir . bir ikincisi sen pschiptuning adını gördügünde play station sanarken biz draglarda araba kaldırıyoduk . degil at ; noel babanın ucan kızagı ile gelsen o yarıstırayım dedigin sidigin kesilmesin

demekki neymiş .. herşey yaşla olmuyomuş ... insanın kendini rezil etmeside vezir etmeside bi anlık bişeymiş ..

sonuna kadar açmaya gerek yok .. gerektiği kadarını yapar istediğin yere istediğin arabayla geliriz.. biz playstation dada oynarız caddeye de çıkarız .. zoruna neden gidiyor .. dediğin gibide olabilir belkide haklısındır .. sen bizim çocukluk zamanımızda kalmışsındır .. bu zaman sana göre değildir he ne dersin

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hahahaaahah komiksin cupra ile atmosferil typerı geçince komik oldu kardeş hem araba sürüp hemde nasıl video çekerim gelip banamı istedin de ben vermedım ıstesende veremezdım saten kımse bişi yazmıyor kaldıralım yazıyı buyur al ubanı gel deneyelim arabalarınızla benim hangi beyini yapıp yapamadığım beni ilgilendirrir baska hangi beyini yapamıyorum bilmiyorum. benden iyi biliyorsun benim yapamadığıım beyinleri bazı seylere tenezzzül etmem çok çok iyi bilirsin emege saygım vardır umrumda olmaz ben PSCHİPTUNİNG in bu sitede reklamını yapmam yapılmasınıda istemiyorum varmı daha ötesi ? sürdüm kim vardı yanımda köksalmı ? güzel gidiyor masşlllah demişmiyim dememişmiyim ? ben tebri ederim etmesini bilirim ama reklamı istemiyorum istemiyorum ben kendi üstümden Rant sağlamasını istemiyorum insanların

git basa sitede istediğin imzanı koy banane senden, ben gidip baycunun yapptığı arabalaradan binmeyeyeyim ozaman ben cocuğum gerizekalıyım beyisizim MOTEC AEM HKS HALTECH certificalarım var boschmotor sport da eğitimim var sen kimisn benim hangi beyini yapamadığımı bana söyleyebiliyorsun

MEd 17 mi med 9 mu ne istiyorsun benim yapaadığım tek sey canım istemediği zaman ben hiçbit beyini yapamıyorum

kardeş ne çalarım ne çırparım sikimde olmazlar bunu çokkk iyi biliyorsn

ben silmedim silinmesinide istemedim merak ettim bir anda ndir bu olay die

mangal olayında sana deil genel konuştum tekrar söylüyorum imzanı sil beni silmek zorunda bırakma...
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

hmtcn
    Misafir
    [QUOTE=arfy;3000429]

demekki neymiş .. herşey yaşla olmuyomuş ... insanın kendini rezil etmeside vezir etmeside bi anlık bişeymiş ..

sonuna kadar açmaya gerek yok .. gerektiği kadarını yapar istediğin yere istediğin arabayla geliriz.. biz playstation dada oynarız caddeye de çıkarız .. zoruna neden gidiyor .. dediğin gibide olabilir belkide haklısındır .. sen bizim çocukluk zamanımızda kalmışsındır .. bu zaman sana göre değildir he ne dersin

işte dogru demissin . ben barbaros abini ilk tanıdıgımda dökümcüydü . arabasını da chipini de bizim arkadaslarımıza getirip yaptırıyodu . bayrampasa da crm performance var illaki duymussundur . sonra bu islere merak saldı ; etti mangaldı arada chipti bilmemne derken siz genclere yol gösterici oldu . insanın kendini rezilde vezir de etmesi konusuna gelince de bende onu görmezden geliyorum simdi. yasından dolayı böle atesli konusmaların normal . onuda yolda alırız sıkıntı yok bide araban ne bilmiyorum ama evo falansa barbaros abine ayar yaptırmadan bi daha bi düsün ... benim bildigim en son maminin mavi evoyu ayarlamıstı . köprüden öte yana gecmeden kırılmıslıgı var diye hatırlıyorum ben . sen tabi o zamanlar ortaokulda oldugun icin bilmeyebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neye göre en iyi kime göre en iyi bu iddialı olmadımı?vag damı iyi,yada hepsindemi?,Türkiye de en iyisi,hepsi denendimi de en iyisi ps cıktı?ne anlamda iyi?cok firma var bu işte artık türkiyede.y.dısından da cok firma tr yle calısıyor.hepsinden iyi yani ?
    bende de ps var,baska marka da olsa tr de en iyisi demem biraz büyük laf etmek olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahaaahah komiksin cupra ile atmosferil typerı geçince komik oldu kardeş hem araba sürüp hemde nasıl video çekerim gelip banamı istedin de ben vermedım ıstesende veremezdım saten kımse bişi yazmıyor kaldıralım yazıyı buyur al ubanı gel deneyelim arabalarınızla benim hangi beyini yapıp yapamadığım beni ilgilendirrir baska hangi beyini yapamıyorum bilmiyorum. benden iyi biliyorsun benim yapamadığıım beyinleri bazı seylere tenezzzül etmem çok çok iyi bilirsin emege saygım vardır umrumda olmaz ben PSCHİPTUNİNG in bu sitede reklamını yapmam yapılmasınıda istemiyorum varmı daha ötesi ? sürdüm kim vardı yanımda köksalmı ? güzel gidiyor masşlllah demişmiyim dememişmiyim ? ben tebri ederim etmesini bilirim ama reklamı istemiyorum istemiyorum ben kendi üstümden Rant sağlamasını istemiyorum insanların

git basa sitede istediğin imzanı koy banane senden, ben gidip baycunun yapptığı arabalaradan binmeyeyeyim ozaman ben cocuğum gerizekalıyım beyisizim MOTEC AEM HKS HALTECH certificalarım var boschmotor sport da eğitimim var sen kimisn benim hangi beyini yapamadığımı bana söyleyebiliyorsun

MEd 17 mi med 9 mu ne istiyorsun benim yapaadığım tek sey canım istemediği zaman ben hiçbit beyini yapamıyorum

kardeş ne çalarım ne çırparım sikimde olmazlar bunu çokkk iyi biliyorsn

ben silmedim silinmesinide istemedim merak ettim bir anda ndir bu olay die

mangal olayında sana deil genel konuştum tekrar söylüyorum imzanı sil beni silmek zorunda bırakma...
    cupranın atmo typerı geçmesi komik olmadı .. sizin atmo typer la cupra gecicez sevdasına arabama 50 kişi binip video çekmeniz komik oldu senin hangi beyni yaptıgın yada yapamadıgın sana kalmıstır seni ilgilendirir evet ama madem emeğe saygın var , madem masallah diyosun herkese eşit olman lazım .. herkes kafasına göre bişey yazarken imzasına bende arabamda emeği olanları yazdım ... olmayan birini yazmadım ..

herşeyi burda yazmak konuşmak da bana yakışmaz .. yazabiliceğim halde yazmak istemediğim şeyler de var yazmicam da .. pire için yorgan yakmiyim ... öyle yada böyle arada en azından benim değer verdiğim insanlar var ..

ubayıda keşke satmadan önce yapsaydık bişeyler .. gidenin arkasından ağlanmaz... uba yok artık .. roll işlerinide sırf bu yüzden yapmicam .. babamın oğlu olsa çıkmicam yani..

yazıyı silmek yada silmemek senin tekelinde .. hep yazıldığı gibi burda hiyerarşi var .. katılıyorum da .. rahatsız olursam giderim .. tıpkı hep yazdığınız gibi .. rahatsızsan git dediğiniz gibi .. rahatsız değilim keyfim yerinde

[QUOTE=hmtcn;3000458]

işte dogru demissin . ben barbaros abini ilk tanıdıgımda dökümcüydü . arabasını da chipini de bizim arkadaslarımıza getirip yaptırıyodu . bayrampasa da crm performance var illaki duymussundur . sonra bu islere merak saldı ; etti mangaldı arada chipti bilmemne derken siz genclere yol gösterici oldu . insanın kendini rezilde vezir de etmesi konusuna gelince de bende onu görmezden geliyorum simdi. yasından dolayı böle atesli konusmaların normal . onuda yolda alırız sıkıntı yok bide araban ne bilmiyorum ama evo falansa barbaros abine ayar yaptırmadan bi daha bi düsün ... benim bildigim en son maminin mavi evoyu ayarlamıstı . köprüden öte yana gecmeden kırılmıslıgı var diye hatırlıyorum ben . sen tabi o zamanlar ortaokulda oldugun icin bilmeyebilirsin
    ozaman madem konu buralara geliyor .. yazmicam herşeyi açık açık .. madem yakınsınız .. kırk yıllık dragcısınız vs vs .. kim kime ne kadar yazılım yapmıs kim kime ne öğretmiş .. hani benim belki bildiğim garajdaki abilere sorarsın

evo'm yok .. corsa 1.7 CDİ'ım var kim neyi kırdı ne yaptı hepsini de çok iyi biliyorum .. kime ne yaptırıcağımıda teşekkürler

neyse hayatımı forumda geçiremem ya haliyle işlerim var ..

son yazılarımdır .. siz benden çok biliyosunuz ya , unutmayın çok bilmek doru bilmek değildir ..

iyi akşamlar

hmtcn
    Misafir
    sonuc olarak kim nerde isterse istedigi sekilde kurcalatır arabasını o kimseyi baglamaz. ama simdi sen yada bir baskası ben orda yaptırdım haydi dostlar et var şiş var kebap var cok eglendik cok mutluyuz tarzında abidik gubidik özel hayatınızı ilgilendiren modifiye ile alakası olmayan atraksiyonları burda reklam yapar gibi yazarsan önce gördügün gibi moderatörden azar isitir ; sonra da böle isini gücünü bırakır abilerinle sidik yarısına girdikten sonra finalde benim isim gücüm var diye aradan sıyrılırsın . Herkes bildigi isi yapsa böle polemiklere de gerek kalmaz . lokantacı yemegini yapsın dökümcü demir celik vesaire ugrassın ; gercek mapper olan bu isin egitimini almıs insanlarda map yazsın .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)