napsam bende mi çeksem bi video ya
Bahcesehirdemisiniz? Beyaz bir polo sanirsam bir kere karsilasmistim makas atarkenbana da makas atmistin pesinden gelicektim trafik olustu
![]()
O zaman yanlis arac ama basaksehirde kesin gormusumdur vadi cafe falan gittiysen![]()
Tabii ki müsait bir günde olur deneriz sonuc belli gerci ama arabalari gormek acisindan iyi olurbenim arabada stock 177 lik
Sonuç çok mühim değil maksat muhabbet olsun177lik ile 184 lugun farkı ne 184 luk 380 tork var aracınızdakı tork bunla aynımı ?
177 lik 340 nm 184 luk 380 nm 184 luk var kuzenimde olmadi oda gelir 3 araba denerizmusait bir gun ayarlariz artik
![]()
Peki o da oluryakın zamanda Siteden mesaj yollarım size
![]()
Bende uygun olursam ayarlar bir deneme yapariz iyi gunler![]()
Ayarlarız inş. Teşekkürler![]()
gereksiz benzin Israfı. Dikkat et derim
olay 7.30 saniyeden sonra başlıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=XhX96OHJqPo
Youtube koymayı beceremedim
Makas atılcak 3 araba saxo vts 106 gti cooper s ama cooper ilk önde basıyo yol tutuş olarak fren sistemi filan biz fren kullanmıyoruz diyen arkadaşlar çıkmasın en sonunda önüne biri düşünce illa frene asılıyoruz![]()
şİLE Yolu vırajları 180-190 arası beklerım![]()
madenler vırajı 130 ekstradan.D
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
otoyolda ölümüne makas c4 golf getz - YouTube
aha makascılar![]()
www.honda-tech.com
Doğrudur kardeşim nasip olmadı polo gti ya binmek daha ama adrenalini en fazla yaşatan bir olay makas atmak iddialı değilim canım sıkılır 1-2 kez atarım dururum ama ölümüne makas atan arkadaşlarımın arabasında bulundum adrenalin seviyem baya yukarılara çıkıyodu ben sen yada burdaki diğer arkadaşlar iyi sürücüdür sosyal mesaj olarak değil dikkat etmek lazım trafikte iyi sürücü olduğu kadar haybeden sürücü olanlarda çok iyi sürücü kaza yapmak kötü sürücü kaza yaptırır adama
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)