Bende tem avrupanın oralarda oturuyorum. Saat 7 gibi çok tatlı trafik oluyo. İş çıkışı. Çatara patara 2 3 yeter.Fazlasına gerek yok...
Bende tem avrupanın oralarda oturuyorum. Saat 7 gibi çok tatlı trafik oluyo. İş çıkışı. Çatara patara 2 3 yeter.Fazlasına gerek yok...
enough ?
basın express te güzel oluyo fakat çok sıkıntılı bir yol....
bu şekilde kullanan arkadaşlara haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum ( bende bu şekil kullanıyorum) lastiklerinizi zamanı geçmeden değiştirin 3 e 5 e bakmayın kaliteli lastik takın ben geçen gün focusumla sağlam kaza atlattım 90 la makas atarken arkayı braktı bmw den alıştık biraz topladım ama yusuf yusuf yani
![]()
eserden video bekliyoruz bende merak ettim.Polo videosunda sıkıldım dogrusu ama sosyal mesajda vermicem![]()
hala makas videoları kaldımı. videodan çok yorumlar garip
Özür dilerim ama 6.50 deki hareket mi hard dı ? Orta şeritteki araba zaten sol şerittekinden daha hızlı. Tersi olsa haklı olabilirdiniz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arac sahıbı arkadasın burada bu sekılde olumlu yaklastıgına ıyı mesajlar verdıgıne bakmayın =) bu zamana kadar Allah korusun nasıl olmedı bız cok merak ıcerısındeyız..basaksehırde oturuyoruz genelde can sıkıntısına basın expres cıktıgımız cok sık oluyor..vay ibne video eklıyorsun cıkarken haber vermıyorsun bı de buralardan sosyal mesaj vermeyın derken allttan alttan sen verıyorsun gercek yuzunu desıfre etcem senın tech alemıne =)
Life is just a dream on the way of death!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)