eser milleti gaza getirme.video güzel denecek kadar var.he bu arada da geri vites yapma yok yay yok aks![]()
3 kazam var. 1 inde araba pert oldu. 1inde 37.500TL hasar çıktı pert olmadı. Pert ile sonuçlananda yanımda kız arkadaşım vardı. 3 ağaç devirdik beraber, hemde onun tarafındanSanıyorsunuzki yapmayın diyeceğim. Hayır bence gidin durduk yere kaza yapın. Makas atarken kalbe kan hızlı pompalanıyor hoşunuza gidiyor ama kaza yapınca en az 20 katı pompalanıyor kalbe. Çok adrenalin seven kaza yapsın
![]()
bende sağ koltukta oturanlar korkudan copilota dönüşüyor patlamayalım diye, sağ yap sol kapalı, gazı kesme şeklinde muhabbetler dönüyo arabanın içinde, geçen gün eşim kask alalım diyodu hatta
amacım tartışma değil ama ben 31 yaşındayım, kimse sosyal mesaj vermesin bi insanın içinde varsa vardır ve yaşla alakalı değil asla geçmez. ben evlenince kendimi inandırıp gittim 207 pejo aldım 1.4 sonra s.carım diyip borcum varken daha da borca girip cuprayı aldım.. inanmıyorumki kimse bu arabaları sakin gitmek için alsın.. haa diyeceksinki ölenler yaralananlar oldu, bende yaşadım ama dururken veya yolda yürürken bile başına gelebiliyo bunlar.. yaş sana tecrübe ve mantığı daha çok veriyo, mesela artık asla ölümüne kimsenin önüne ölümüne kırmıyorum, gaza gelip kimseyle kapışmıyorum veya 20k kmde lastik ve frenlerimi değiştiriyorum.. ki artık gazlarken tek düşündüğüm kendim değil yanımda eşimde var..
Hem demirden korkup hem trene binenler bari donanımlı gazlayın.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eser, patlak kenan, badboy togi, barıs fln.. hepinize gider![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Basında Suayb ile denk gelmeyindeçete gibi gezıolar bıgun roll yaparken denk geldık carsı pazar karıstı AHHAHA hard'ın hard'ı gidiyo adamlar off hatırladımda kahkaha atıyorum AHHAHAHAHA
tam roll yapcaz carsı pazar karıstı yanımda kardesım var noluyo olum bunlar kım demıstı HAHAHAHAHA
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)