Cesaretlenip daha fazlasını ister insan oglu doyumsuzdur hani bizde roll fln yapıyoruz ama yol boş sa başkalarını riske atmadan yapıyoruz bence roll e yönelin makasa girmek yerine 1 sn lik öndeki arac siz makas atarken frenlerse bakın neler oluyor![]()
Cesaretlenip daha fazlasını ister insan oglu doyumsuzdur hani bizde roll fln yapıyoruz ama yol boş sa başkalarını riske atmadan yapıyoruz bence roll e yönelin makasa girmek yerine 1 sn lik öndeki arac siz makas atarken frenlerse bakın neler oluyor![]()
allah kaza bela hata vermesin keyifle izledim ses sorun oldu sadece
bide sosyal mesaj vermeden edemicem çıkamıcağını hissettiğin makasa girmicen![]()
son zamanlarda paylaşılan en gereksiz video bu olsa gerek.
RACE WERKS
+1
Videoyu izlemeyi boşwer su gun trafige cıksak makas atsak abartmadan e-5 te en az 3-5 arac pesine takılmaya çalışır.Belki biz video cekerken kac kisi takılmak istedi bilmiyorum. Ama herkesin aklı var 2-3 günlük şöför kalkıp makas atmaya calısırsa sorumlusu gene kendi olur
ufak lıktan biraz gösteri makasss... - YouTube
bak ne buldum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Boş yolda arabaların sağından solundan geçmek makassa ben ehliyetimi iade edeceğim şöför koltugunada oturmam bir daha
Şu tech yüzünden birgün kriz geçiricemAdam bir video koymuş yorumlar beni öldürüyor. Her kafadan bir ses
JoYTeaM
Yaşça büyüğümsün ama yaşının verceği olgunlukla dogru orantılı değil yazdıkların.
İst gelirsen sölersin abi alırsın aracını basına cıkarız eger arkanda kalırsam gozunun onunde yakar atarım ehliyeti.
Videonun basında adam gibi yazdık bu video bişi değil ölesine çekilmiş bişi zorlamadık bikac yer dısında tırt dedim. Ya yazdıklarımı okumadan yorum yazılıyor yada bile bile ortamı karıştırmak için yorum yazılıo..
Cok iddalıysan abi videonu ceker koyarsın hatta aynı gun video cekeriz koyarız ondan sonra kim şöför kim değil görür herkes
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)