Kardeş selam.Guzel ses almışşın.Sadece Varex mi var aracta.Duz boru vs. ile mi bu sesi alıyorsun.
Kardeş selam.Guzel ses almışşın.Sadece Varex mi var aracta.Duz boru vs. ile mi bu sesi alıyorsun.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
yok gardaş bunlar sanki bizim qtp lerden farklı gibi.yoksa neden 150 200 e qtp varken birsürü para verilsinki buna
benzer birşey aşşa yukarıya kardeşim ekzoz bu sistemde iken stok hali ile bu sistem arasında alt devirlerde bir cansızlık olmuşmuydu
![]()
artık corc-i zamanıcdti
ilk düz boru takılırken 61 lik takılmıstı ve doğal olarak borunun çapı fazla gelmıstı araca.sonra headers+48 lik düz boru takıldıgında alt ve üst devırler gayet canlı idi.
BaYTaR MURO
bende bir alt devir sorunu arda ama bende arkadaşın dediği gibi qtp var orta susturucunun orda ve ister istemez kaçırma azda olsa yapıyor onun için altlarım gitti(
artık corc-i zamanıcdti
bu qtp dedıgınız sanırsam orjınal egzosu sökmeden ortada bıyerden yandan vana yapılması,şimdi anladım.valla ondan mıdır bılemem ama ben 4-2-1 dc headers+48 lik düz boru+varex le denedıgımde 2011 stok manuel fd yı 3 cu viteste ayırıyordum.
BaYTaR MURO
aracın orjinal boru çapı nedir peki? Katsız düz boru bide varex çok öldürür kanımca altları?
Gott weiss ich will kein engel sein...
ya mesela bende kat iptal+ortada free bir susturucu yanındauzaktan kumandalı qtp+sonda oval ağız orjinal remus var+boru çapı 51 lik alt devirlerim oldu bir eşşek araç focus mk1 1.6,şimdi nasıl düzeltsem ona bakıyorum
artık corc-i zamanıcdti
eyvallah,konu açtık bakalım bilen tecrübelerden yardım eden olacaktır inşallah
artık corc-i zamanıcdti
arkadaşlar varex komple bi son susturucu şeklindedir
ayarı içindedir
qtp ise egzos sistemindeki boruya yapılan bi ara ek parçadır
Varex ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar buradan bakabilir.
X-Force Varex Egzoz Sistemleri | JdmWorks
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)