Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Supraya ilk asık oldugum gün bu videoyu izledigim gündür
Redline serisinin ilk ve en güzel videosu...
http://www.youtube.com/watch?v=htqB7vSDcxU
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
araçlar yüklüyse yapıldığı yer ve tune çok önemli... standartken de deli gibi giden bir sürü impreza gördüm, + otobanda sürekli dip gaz gitmek nedir yahiç tarzım değil
![]()
tamam güzel de benim sizin eski araçlarınızı öğrenme gibi bir çabam olmamıştı... 2.0 atmosferik bir araç sorusuna 3.20diesel dediğin için o mesajı yazdım ve garipsedim... benim mesajımdan önce editlemen birşeyi değiştirmez, hatta hata yaptığını SONRADAN farkedip mesajı değiştirdiğin anlamına gelirNeyse bu ince detay üzerinde durmaya gerek yok biz devam edelim en seviyelisinden
Peki BMW neden sürekli silindir sayısı ve hacim(cc) miktarı yüksek araçlar üretiyor... Tork içinse sadece aşırı beslemeli araçlar da yapabilir... Tabi illa 1.6-2.0 olacak değil, 2.5-3.0 motor + aşırı besleme neden yapmıyor da sıralı 8-10 4bin 5bin motor yapıyor ?
Ki S2000 2.0lt motordan 242hp çıkarırken, BMW aynı gücü kaç cc ve Silindirden çıkartabiliyor ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
3.2 321hp E36 M3 var sanırım en basarılı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tamam işte benim dediğim de bu... 3.28 yani 2800cc ve 6 silindir + egzantrik emme manıofltu komple egsoz beyin... Bütün bunları S2000'e yapsak sonuç nasıl olur ?3.28 standart yanlış bilmiyorsam 192hp civarında... S2000 standartta 242hp... Bir de senin 3.28'e yaptığın işlerimleri birebir S2000e yapalım, bence sonuç tam tersi olacaktır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)