User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
309 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orçunun üstüne gelinmesinin sebebi bi anda piyasayı karıştırması oldu bence aşırı atarlanmalar büyük konuşmalar oldu.

burdan anladığım kadarıyla misal ek648 ile yakın arkadaş ama aynı zamanda sanki düşman, dışardan bi göz olarak en azından gördüğüm o.

o yüzden orcunun bu kadar tepki görmesi bence normal, çünkü kimse arabasına laf etmiyor, orcunun tavırlarına ediyor.

bütün arabalara maşallah.

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu işlerde matematikle araba yürütüyorsanız daha size diyecek lafım yok..

Az mütevazi olun hafta sonu çıkalım deneyelim oki?

benim kızdığım çok kişi var yazık günah burda milletin arasını bozuyorlar..saçma sapan yorum yapıyorlar.Adamın üstüne geliyorlar.

evet ibrahim burası ÖSS sınavı değil matematikle araba yürümez.He şunuda unutma 3 yanlış 1 doğruyu götürür
    her zaman cıkar deneriz alper sıkıntı olmaz..ama şöle bi durum var alper herkes bunu görmüş madem konu acıyon bunun bahanesi olmaz videoda hersey ortada ona göre konustum ben orcunda videolar varmıs baya iddalı videolar koysun bakalım bizde görelim ama su aşigar reg106 jb den hızlıbunun yanlışı dogrusu getrisi götürüsü 3 ü 1 i yok
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakası yok ferhat ben dicemi dedim ortak bi nokta bulalım dedim ama orcun gine gelmedi bu kadar incelemne gerk yok
    Inceledigim bise yok benm. Denemek isteyen sendin nereye solenirse gelmen gerekirdi benim gozumde.. Ki arada daglar yok erzuruma gel denmedi sana.

Gecmek gecilmek kesnlikle mevzu degil benim icin. Yarin orcun veya x bi insan seni arasa deneemek istese senin istedigin yere gelir. ***** gunler ***** yerlerde bulusma disinda konusuyorum tabi.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zaman cıkar deneriz alper sıkıntı olmaz..ama şöle bi durum var alper herkes bunu görmüş madem konu acıyon bunun bahanesi olmaz videoda hersey ortada ona göre konustum ben orcunda videolar varmıs baya iddalı videolar koysun bakalım bizde görelim ama su aşigar reg106 jb den hızlıbunun yanlışı dogrusu getrisi götürüsü 3 ü 1 i yok
    heh tamam kardeşim videolara göre evet reg hızlı doğru diyorsun sende videolara göre matematiğini güzelce yap hafta sonu cıkar güzelce deneriz bakarız matematikle oluyormuymuş bu işler.Hadi selametle.

otto24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin orçun foruma renk katıyo
    gebzeli diye adamın üstüne fazla gitmeyin italyan gelin pippa nın başına gelenleri hatırlayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otto24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gebzeli diye adamın üstüne fazla gitmeyin italyan gelin pippa nın başına gelenleri hatırlayın

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey çok güzel başlamıştı forum da gün belirlenmişti araçların sahipleri bilgilendirilip güzel bir rolling gecesi geçirmeyi düşünüyordu herkez gerek orda olanlar gerek net ten takip edenler herkez ince den ince den birilerine bilenik bariz belli ama ortada anlamadığım birşey var

burda hem orçun a kızıyorum hem selçuğa aslında bütün suç selçuk sende
    kanka adamın arabası ilk basmalarda kesiklik yapıyor sa neden sen reg i yoruyorsun orçun madem kardeşim araba kesiklik yapıyor neden ısıtmıyorsun
    daha yarış akşamına kadar bahane olmıcak deniyor senin kesiklik yapmandan başka hiç bi konu konuşulmuyor her basmada kesiklik yapsa aracın hak vericem arıza yaptı ama ısındıktan sonra güzel yürüyorsa bu kadar zor değil bi arabayı ısıtmak selçuğa gelince arabam şişti demişsin bıraktaa şişsin be birader

kesinlikle taraf tutmuyorum ama konu farklı yönlere gidiyor arkadaşlıklar bozuluyor

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya ben arab alan akadar formda hayat yok can getirdim farkında degil kimse bi video 15 sayfada aşagıya

olm yalçın p... nesin sen yaaaa
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah selcuk Reg formunda

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin matematigi ortada ama anlayan yok ..selcuk 5 kere gecmis orcun 2 kere o zaman selcuk 5-2 galip mi oluyo senin araban 5 denemede ya benzin gelmiyo ya patirdiyoda adamin arabasi iki denemede şişmiş cokmu ..

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Araçlara, güzel denemeler olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey çok güzel başlamıştı forum da gün belirlenmişti araçların sahipleri bilgilendirilip güzel bir rolling gecesi geçirmeyi düşünüyordu herkez gerek orda olanlar gerek net ten takip edenler herkez ince den ince den birilerine bilenik bariz belli ama ortada anlamadığım birşey var

burda hem orçun a kızıyorum hem selçuğa aslında bütün suç selçuk sende
    kanka adamın arabası ilk basmalarda kesiklik yapıyor sa neden sen reg i yoruyorsun orçun madem kardeşim araba kesiklik yapıyor neden ısıtmıyorsun
    daha yarış akşamına kadar bahane olmıcak deniyor senin kesiklik yapmandan başka hiç bi konu konuşulmuyor her basmada kesiklik yapsa aracın hak vericem arıza yaptı ama ısındıktan sonra güzel yürüyorsa bu kadar zor değil bi arabayı ısıtmak selçuğa gelince arabam şişti demişsin bıraktaa şişsin be birader

kesinlikle taraf tutmuyorum ama konu farklı yönlere gidiyor arkadaşlıklar bozuluyor
    Kardeşim maşallah sana konuyu çok güzel takip etmişsin sanki yanımızdaymışsın gibi yorum yapmışsın valla bravo sana

Bu konuya yapılabilecek mantıklı tek yorum budur bence!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelalper sen neden sürekli ortamı geriyorsun çok merak ettim?

Milleti gaza getiriyorsun sürekli,yazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım artık!

Biraz daha soft yazılar yazarsan sende ortamı yumuşatma adına bişeyler yapmış olursun!
    Alper ben neden milleti gaza getiriim orçunun yazdıklarına baksana. Her insan gibi Selçuk u tebrik etseniz merak etmeyin ortam gerilmez. Geçildiğinizi kabul etmeyip ortamı geren sizsiniz. Burada bu kadar insan Selçuk geçti derken siz bu kadar insanı yalancı düşürmeye çalışıyorsunuz geçilmedi diyerek. Bükemediğiniz bileği öpmesinin öğrenin artık. Bir daha deneyecek araba bulamayacaksınız.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Utanç duyulacak olayı burada kullanmanız yersiz olmuş. Orda bir insan öldürüldü bilmem farkındamısınız ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dur bakalım REG ile JB denemesini isterseniz CANLI olarak o Akşam tech ten yayınlama çalışmalarına başlayabilirim ben ciddiyim???

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o geline yapan kişiye olaydan 3 gun önce arac satdım tata komyonet 4X2
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk bu aksam hazırım derse ben sakaryaya kartopu ve dd ile denemeye gıderım arkadaslar. tabi arac sahıplerıde musaıtse.

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk bu aksam hazırım derse ben sakaryaya kartopu ve dd ile denemeye gıderım arkadaslar.
    dd yi bilmem ama ben hazır değilim ki adapazarı na güzel bi organizasyon düşünüyorduk telefonla haberleşicez selçuk la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dd yi bilmem ama ben hazır değilim ki adapazarı na güzel bi organizasyon düşünüyorduk telefonla haberleşicez selçuk la
    tamam kardesım mekanıkten yana bı sıkıntı yasamassak o gune kadar selcukla sözlestiğiniz gün bende gelmek isterim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)