Camcarında ben oliiiim bariii:D gopro fala traş oluooo
Printable View
Sonuc tahmin ettigim gibi olmuş. Selçuk Maşallah kardesim Reg cok güzel gidiyor.
JB su kesiklik sorununu gidermeden denemeseymis keske. Bu saatten sonra bu isin bahanesi olmaz. Konular açılmış davetler yapılmış tarih yer mekan belirlenmiş kimse gelmemezlik yapmasın diye 50 kere yazılmış çizilmiş. Haa gercekten çok ciddi teknik sorunun olur uğraşırsın son Dakika'ya kadar çözersin çözemezsin özrünü diler katılmayacağını belirtirsin. Ama hem katıl hem 5 kere dene sonra da sorun vardı olmadı de. Dediğim gibi bunca laftan sonra bu isin bahanesi olmaz. Birbirinizi tebrik edin geçin gidin. Tebrik edin ki birdahaki sefere arkadasınızı tekrar denemeye çağırmaya yüzünüz ve hakkınız olsun.
Her iki araca da Maşallah.
maşallah araçlara
ya aynen öyle bızım mevzumuz muhebbetımız daha 2 aylık değil ortada i.nelik dönmediği sürece ben sesimi cıkarmam dün akşamda cok eglendık bıze yakısanı yaptık hepimiz aynı şekilde adam akıllı gazladık muhabbet gırgır şamata cok ıyı gectı gece..ben kımsenın arabasını kötülemıyorum veya yuceltmıyorum dün akşamki herşey ortada herkes gördü zaten herşeyi..
Yapacagımız tek şey haftaya buluşuruz hem ue de cıkmış olur.haftaya cıkarız jb yi ısıtırız şişiririz :D regle ue ye hazırlarız.öyle gazlarız o zaman son noktayı koymuş oluruz herkes bunun farkında..biz regin ne kadar hızlı oldugunun sizde JB nın nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorsunuz..benim tek isteğim hep böyle güzel kavgasız gürültüsüz tatlı tatlı gazlayalım!
Kanka bnm takildigim nokta su ben orcunada sanada bsy demiyorum inaniyorum araba keser diyorum hatta 4. Denemede hala ben gecerken orcun yanima geldiginde cam acip diyorum orcun araba sisti gel duralimda hararete bak istersen diye kasarlik olsa bile bile Basmam 2. Kere ama simdi ben sizin kesiplige eyv dersem sen bnm araba sismez ben 106 yi bilirim dersen olmaz mademki kac senelik mazimiz var bu yakisik almaz varmi yanlis?
Orcun ne anlatiyon abi allahini seversen ya araban basarbasmaz kesmiyor ilk 3 viteste kesmiyor diyosun fark acilinca gazi birakiyosun son iki denemede biz sisince dikkat et basinca araba uzayamiyor dogal olarakta gelip one geciyorsun bende cok iyi bilirdim kasarlik yapip 5 e atamadim diye vites kacirdim diye gaz birakmayi ama yapmiyorum oyle bsy sen simdi gordum gordum diyosunda allah askina ne gordun ya e 5 te demedinmi yavrum tamam araba isindi 10 numara hatta opelle bastin benden once ee sonra bastik sonuc ortada 1.5 boy ondeyim bir daha denedik eedin benzin kesti e abi daha neyi gordun ya senin o yanyana yurudugun opelle ben kaan yanimda koltuk taikili yuruyorum bana neyden bahs ediyosun sana sunuda soyliyim isi bilen anlar bu dedigimi senin o kayisin kopma aninda oldugu koptugu icin araban birazdaha yurudu
Bu konuda reg e maşallahh... Hv type-r la jop type-r ın videosu aklıma geldi :)
orcunnnnn adamın canını sıkma yükle şu videoları oyum jb nındi birde senın videolarına bakalımmm :):)))))
ben kaşarlık ne dir bilmem bu zamana kada r yapmadım yapmam da istersen araba sogukken benim çık bas gaza yada bu işlerden biride olablir hiç sıkıntı degil ses kaştesi iyi olan ve görüntüsü net olan bi videodan yorumlu bi şekilde video çekelim anlatsın ısındıktan sonra bile kesiyor ama en aza iniyor sogukken 7 000 deviri bile geçmiyor o kadar kötü inanmayan görmek isteyen herkezle denerim okanda sogukken kullandı oda söylessin hiç dert degil
orcun arkadaşımızı anlamıyorum 10 kişi gördük reg gecti diyor birtek orcun gecmedı dıyor sımdıde tutar regın şiştiği videoları koyar arabasının gittiğiini sanar.bahanesiz olsun diyen kendisi yok benzın bıttı kestı yok ısınmadı dıyen kendisi.selçuk kocaman maşallah sanada rege de crm performansa da!:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Abi sikinti yok konunun taaa en basinda soylesim elinde var 2 video onu koyup avunucak ben soyledim zaten:)
çok güzel prim yapıyorsunuz zaten siz sadace bu arabalardan anlıyor biliyorsunuz
ben en bastan cıkarken dedimki ben 3 4 kez sıkıcam ve kesicek dedim ve bırakıcam ve 3 sonu bırakıyorum bir deneme artık sinirimden sonu kadar gittim ve artık açılsın dedim istersen beraber deneyelim istersen de dbn deyelim aradaki farkı görürsün ;) reg çok iyi eyvallahta bi araba 4 kez deniyoqr ve 4 sonu şişiyor kartopu ile denerken en az 10 kere deniyor ve o zaman neden şişmiyor sence
büyük gaz kelebekmi fanlarmı gece 3 hava buz gibi neyse konu açıyorum izlersin
Orcun benim artik sahsi olararak senle isim olmaz kardesim sen adami sogutursun bu islerden eyv hizli sensin biz yalanciyiz araba sismedi senin araban mermi gibi bizimki yurumuyo arkadan gelip geciyosun sana 2 boy atan arabayi tebrikler bnm primle isim olmaz hic yurumeyen arabam olmadi hic satma derdimde olmadi zaten satilik degil suat abinin mami abinin hic reklama ihtiyaci yok keneine guldurme son post um eyv