suat abi bir ara elini çekti piyasayı boş buldular atıp tuttular video yaptılar suat abi parmağını piyasaya tekrar soktu yine ağlamaya başladılar.kabullenmek zordur biliyoruz ama CRM PERFORMANS sıkıntı yok;)
Printable View
egzntirksiz pistonsuz ZP hepinize adaletini yapacak rahat olun ;) :D
aynen selçuk benim işim olmaz yap abi arabanı şişmesin benimkide kesmesin falan gereken kişilirler deneriz 220 de biter sonuç ortay akoyulur artık rakipden başka bişey olmaz
buraya video koyup konu yapmışsın ya işte sen o zaman bitirmişin zaten arkadaşlık kavramını
suat abi sana sesleniyorum yapma abi lütfen yapma!uzaklaş piyasadan senin yüzünden dostluklar bitiyor bu kadar iyi olmak zorundamısın:hahaha::hahaha::hahaha:
Orcun bu yazilarindan sonra sakin bi daha beni arayip arabanin sikintilarini bana sorma arabani tamir veya modifiye icinde bana sakin getirme senin kisiligini cozdum bu saatten sonra o arabani isitabildigin kadar isit sana bu kadar diyorum gecebilirsen er meydani istedigin ustayada gotur arabani yaptir hadi bakalim .. Hazir olunca konunuda ac konunun sonunda ben videolari eklerim zaten bak bakalim ne oluyo ...
Uyuyan devi uyandirdin bu saatten sonra arkadaslik yok yaris var gecebilen varsa buyursun ...
O mevzu hala devammı ediyor reg saplamış daha neyin kavgası var ortada :D
selçuk aptallık sende hiç kusura bakma ... insanları tanıyamıyorsun hiç bi zaman .. dıştan bakınca kabasakal içten bakınca şeker kız candy gibi yüreğin var :) ahanda yazıyorum eğer bi daha JB 106 ile denersen inşallah geçilirsin '' bu sefer '' ... hak ediyorsun yani .. ben yoktum , ancak kaç kişi yazmış reg önde , işte diğeri diyor şöyle önde gördüm .. adam geliyor hepiniz yalancısınız reg beni geçemez selçuk sen yalancısına getiriyor .. heralde son 1 senedir roll konularına attığım ilk post budur ama hakkaten gülerim ağlancak halimize ..
sinek küçük miğde bulandırıyor işte .. yalancı damgası yiyosun durduk yere :)
heee bu arada 106 şişmez la sen ne anlarsın ... mami zaten hiç anlamaz .. kartopu videosundada kesin debriyaj kaçırmıyodu .. sen yarım debriyaj falan yapıosundur o hızlarda .. yada hoparlörden kayıttan kaçıran bi ses oynatıyosundur .. yalancı zenci züppe pislik .. fu*kin negro :D
Orcun arabana yardimci olan kaan bile reg in gectigini yazmis ..kaan istemezmi kendi yaptigi araba gecsin tabiki ister ama adam oraya adam gibi yazmis reg in gectigini yani buda bi centilmenlik ama sen bunu yapamadin ...
maşallah araclara
sabahtan berı yazmayayım dıyorum ama kendıme daha fazla hakım olamayacagım..dun ısmaıl abının orda kendı aramızda konusurken cecoyla bu sekılde bır muhabbet ıle yuzyuze kalacagınızdan o kadar emındık ki.. kesın yıne kesıklık olacaktı kesın yıne bır olay soz konusu olacaktı.. ve konuyu takıp ederken hıc sasırmadım o yuzden..
mamı abıde selcukta bu pıyasada herkes tarafından sevılen seker gıbı ınsanlar.. ıc guzellıge onem veren ınsanlar eger bu adamlarda bu kadar kendınden cıkıyorsa bosa degıldır postlar.. bır vıdeo yetmemıs bır vıdeo daha lazım bu sefer hardcore olsun.. bu sekılde davranıldıkca ınsanlar soguyor.. kımse atlamasın ısım vermeden yazıyorum o yuzden genel konusuyorum
Oooo konulu videolar havada uçuşuyo rakiplerim çoğaldı .........:D
bu işi çözerse gene percussionali çözer demedi demeyin ;)
Orcunun son videosu olcak bi dahaki deneme eger jb yi 2 boy gecersekte saymicam o kadar .. Bizi izlemeye devam
Edin ...
ben anlamıyorum orçun kardeşim cidden seni yanlış anlamada bahane edeceksen patırdamayı cart ı curtu neden gelip deniyosun? ikincisi geçildigin zaman bi kavga gürültü bunuda anlamış degilim burdaki herkez videolarda senin geçildigini görüyor ben burdaki onun bunun arabda problem var regde şişmiş demesinede inanmıyorum ama yüklü 106 gerçekten şişer sende buna inan bahanen olacaksa denemende olmazsın .....