ben size bişey söyliyimmi bidaha sorunu olan arabayla denemeyin abicim...
Printable View
ulen bi pt52 li 106da bizmi yapsak:):)
ne yalan söyliyim 3 aydır arac bakıyorum en son 1 aydır 106 gti bakım dedim biraz para harcar 1 veya 2 aya tamamlarım dedim takii düne kadar ama yok arkadaş ben siz yetişemem :) vaz gecdim ne varsa honda da var gine bize ekmek :)
yapmış olduğunuz denemelerde bikerede birbirini öpüp koklasanız ne olurya maşallah diyin birbirinize bu ne hırs bu ne kindir anlamadım ya arkadaş camiada böle düzgün yürüyen hepi topu 5 10 arabasınız sizde birbirinizi yiyosunuz benden size dostane bi teklif siz birdaha birbirinizle denemeyin bölede olu orta yerde tartışmayın ikinizin arabasıda güzel yürüyor maşallah kazasız belasız binin çoluk çocuk sahibi adamsınız bence deneme yapacaksanız pistte yapın heyecanlı olsun iyiolan kazansın
okudum okudum yazcak bişey bulamadm ama yakın zamanda denemeyin ya kavga çıkar yada arkada kalan kırar direksıyonu ötekine :) maşallah araçlar çok keyifi ama ...
Maşallah 2 aracada..
ya arkadaş ben bu her gazlama videosundan sonra çıkan şu polemikleri bi türlü anlayamadım gitti sonuçta bindiğimiz araçların markası ve modeli ne olursa olsun teneke parçası değilmi, hepsi 4 teker üzerinde gidiyor mu sonuçta kaputun altındaki güç ne olursa olsun bi araç birini geçmiş yok 5 boy ayırmış yok kesti , vites kaçırdım yoksa 5 boy çakardım vs. vs. bunun gibi bir sürü cümle... Abi bu siteyi zamanında düşünüp açanlar ne güzel bi yere ve konuma getirmişler ki bugün bu kadar üyesi var ve normalde bulamayacağımız temin edemeyeceğimiz etsekte anca yetkili servislerden dünya paralara alabilceğimiz bilimum çeşit parçaları çok cüzzi rakamlara elde edebiliyoruz veya hiçbiyerden edinemeyeceğimiz bilgileri ediniyoruz arkadaşlıklar dostluklar kazanıyoruz. Bulunduğumuz şehirden başka şehirlere gitceğimiz zamanlar direk teche bakıyoruz acaba orda kim var benim muhabbet ettiğim orda bana yardımcı olurmu diye yapmıyomuyuz veya birbirimize yardımcı olmuyomuyuz 40 yıllık dostlar gibi?? Sonuç olarak hepimizin merakı derdi hobbysi aynı arkadaşlar otomobillerimiz çocuklarımız gibi çoğu zaman kız arkadaşlarımızla kavga etme sebebimiz onunla daha az ilgilendiğimizi düşündükleri için klasik tripler işte..Onun için bırakın böyle anlamsız kavgaları tartışmaları kalp kırmaları birinizin arabası varsın geçsin varsın öteki 5 boy fark yesin hatta, sadece kazasız belasız canımıza bir zarar gelmeden adabınla bitirip çekip bi yerde güzel bi muhabbet edip belkide bi kahve içmeyi başarabilelim hatta birde "allah kaza bela vermesin kardeşim araban çok güzel gidiyor" demeyi başarabilirsek çok daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum...
jb fena bana göre ... reg gti gördüğüme göre crm performansın sürekli baktığı bi araç .....bu iş böyleyse bide proshop gti le denemek gerek:)ama gerçek olan makinalar fena yürüyo......
Herhalde nazar oldu size. Ben her videonuzu defalarca izledim araçlarınız çok güzel yürüyor dalganız muhabbetiniz 10 numaraydı taa ki biri birini geçinceye kadar. Fazla hırs iyi birşey değildir allah korusun gaz bırakmayıp riske girenleride gördük. Bence aranızda gördüğüm büyükler sizleri bir araya getirsin ve iş tatlıya bağlansın denenecekse bile dosthane olsun bizde çay kahve yudumlayıp yürüyen araçları izleyelim evimizde..... üzüldüm açıkcası son sayfaları okudukca..
Jb Ye masaallah eksiklerini hallederse kesiklik gibi problemlerini daha iyi olur senin motor sismedigine gore kondisyonu Iyi galiba.
maşallah araçlara deneyin zevkinize bakın tartısmanın bı manası yok ztn
Ben burada orcun ve alper e soruyorum akli basinda duzgun cevap versinler.
1- orcun sen sohbet kismina kendin anket acmadin mi bu arabalardan hangisi gecer. Deneme yapilacak hic bir sekilde kimsenin yayim kicim basim ozru kabul olmayacak herkes sikintisini giderecek diye. Simdi srn agliosun araban kesiyor diye. O zaman zaten reg seni gecmis beden agliosun.
2- alper ve orcun hani cok biliyorsunuz ya bu arabalari. Mekanik bilginizde var. Denediginizde hemen ilk viteste one firlayan araba 1.2. 3. Denemede degilde daha sonraki denemelerde bastiktan sonra yine 1 boy one gecip daha sonra yavaslayip geri duser. Bu senin arabanin isinip gitmesinden midir yoksa regin sisip yavaslamasindan midir. Hangi araba isindiktan sonra cok daha iyi gitmeye baslar acaba. Ben daha duymadim. Araba farkliligi diyemezsiniz arabalar ayni aktarmaya sahip. Bana sunlari bi mantikli olarak cevaplasaniza. Butun forum bekliyoruz.
Maşallah iki arabaya da..